bästa platserna i Israel

De bästa platserna att bo nära Lakes


Det finns gott om ställen att bo och besöka i USA nära en sjö. Från alla hörn av landet, det finns små samhällen och större städer som är nära en eller flera sjöar som ger gott om vattensporter och andra aktiviteter för de boende. Följande har rankats som de bästa platserna att bo, och de ligger nära sjöar.

Eden Prarie, Minnesota

Delstaten Minnesota har ofta kallats "landet av 10.000 Lakes", så det är ett bra ställe att börja. Eden Prairie, Minnesota, rankades som nummer ett i Money Magazine årliga bästa platserna att bo lista under 2010. Den lilla förort som är bara 12 miles från Minneapolis har 17 sjöar. Staden har också 125 miles av cykling, promenader och vandringsleder. Tillsammans med den naturliga skönheten är en låg arbetslöshet, låg kriminalitet och bra skolor.

Finger Lakes

Inbäddat i upstate New York mellan Rochester och Syracuse finns 11 sjöar formade som fingrar. De samhällen som omger dessa sjöar sträcker sig från genomsnittet till extraordinära; men de alla är ganska små. Staden Canandaigua fast direkt på Canandaigua Lake och är bara lite mer än 30 minuter från Rochester. Den lilla staden har en expansiv vattnet område med gott om vatten aktiviteter under sommaren. Bra skolor och låg kriminalitet spetsa denna stad.

Bellevue, Washington

Bellevue har mycket att erbjuda. Det är en större stad mellan Lake Washington och mindre Lake Sammamish. Bellevue har fantastisk utsikt över bergen och en låg arbetslöshet. Staden har också stora skolor och ett utmärkt kulturliv, inklusive en konst museum, årliga jazz fest, ungdom teater och botaniska trädgårdar. Staden har 74 parker och rankad nr 4 i Money Magazine bästa platserna att bo lista 2010.

Austin, Texas

Austin ligger i Highland Lake Region of Texas. En sträng av sex sjöar börjar i Austin och sträcka 85 miles nordväst om staden. Sjöarna är populär för båtliv och fiske. Austin har också en mångsidig kultur med ett imponerande musikscen. Staden har en låg arbetslöshet. Austin är känd för sin utomhus livsstil, och varje sjö i Highland Lake Region har en tydlig personlighet.

De bästa platserna att bo i Alameda County, Kalifornien


Alameda County är ett län i norra Kalifornien med cirka 1,4 miljoner invånare. Länet ligger på East Bay, den östra sidan av San Francisco Bay, och innehåller ett antal orter - både stora och små. De största städerna är Oakland och Berkeley. San Francisco är inte en del av Alameda, men det är en kort enhet för de flesta av dess invånare. Boendekostnaderna är i allmänhet höga i länet.

Pleasanton

Pleasanton, en stad med cirka 67.000 invånare, har fått en stämpel av godkännande av Money Magazine som en av de bästa platserna att bo, inte bara i Alameda County men i hela USA. Tidningen rankade staden som nr 63 bästa plats att leva i USA under 2010. Stadens charm har sitt ursprung i sina pulserande konstscen, topp-flygskolor och riklig utomhus fritidsfaciliteter, inklusive mer än tre dussin parker.

Piedmont

Piedmont, en sömnig förort till Oakland, erbjuder en hel del fördelar för dess invånare, inklusive en känsla av lugn och separation från den stora staden som gränsar. Stadens invånare är välbärgade, och fastighetspriserna är mycket höga, så att hitta en lämplig hem i din prisklass kan vara en utmaning. Piemonte skolor är särskilt väl betraktas. År 2008, rankad Forbes Piemonte en av landets bästa förorter att leva i.

Berkeley

Berkeley, som är hem för University of California i Berkeley, erbjuder invånarna fördelarna med en blomstrande college gemenskap med den medföljande konst, kultur och handel. Staden har många gallerier och scenkonst arenor, inklusive Berkeley Repertory Theatre, som rutinmässigt sänder pjäser till Broadway. Det är också känt för en restaurang scen som fokuserar på lokala, hållbara livsmedel. Bland de mest kända restauranger är Alice Waters Chez Panisse. Berkeley är känd världen över för sin progressiva kultur och miljövänliga initiativ.

Oakland

Oakland rykte har inte alltid varit stark, särskilt när det gäller oron brottsligheten i staden, men staden relativa överkomliga för Bay Area har bidragit till att locka invånare och företag som har gjort det en mer spännande plats att leva, enligt Los Angeles Times. Staden har en stor historisk arkitektur och en tilltalande geografi kullar med utsikt över San Francisco Bay. Staden har fått ett rykte med foodies för sin banbrytande köket, och med konstälskare för en underjordisk konstscen.

Calgary är den största staden i Alberta, Kanada med en befolkning på 1,169,492 personer. Calgary är idealiskt beläget på stranden av Bow River och är bara femtio miles från kanadensiska Klippiga bergen. Calgary är känd för att ha många fantastiska vintersporter aktiviteter, Rodeos och har en livlig konstscen med många festivaler. Business Week namn Calgary som är nummer 26 på listan över de "bästa platserna i världen att leva." Med sina många aktiviteter och stor ranking, är det inte konstigt att många människor vill bo i Calgary.

Best of Calgary

Calgary är främst uppdelad i fyra sektioner, nordvästra, nordöstra, sydvästra och sydöstra. Den nordvästra delen ligger väster om Centre Street och norr om Bow River. Northeast Calgary ligger norr om Memorial Drive och öster om Centre Street. Southwest Calgary är väster om Centre Street och söder om Bow River. Southeast Calgary ligger söder om centrum och öster om Macleod spår. De mest populära delarna av staden är de yttre förorterna i nordvästra (där universitetet är) och de yttre förorterna i sydväst, är detta eftersom de är närmare till kanadensiska Klippiga bergen, erbjuder fantastisk utsikt över bergen och är mindre kommersialiserad och industri . De bästa områdena i nordvästra är Toscana, Rocky Ridge, Panorama Hills, Royal Oak, Briar Hill och Hillurst. De bästa områdena i sydväst är Scarboro, Rideau, Roxboro, Parkhill, Elbow park och en av de bästa innerstads platser i Bridgeland.

Värst av Calgary

Enligt en rapport från Mercer Consulting i 2008, rankas Calgary som en av de säkraste städerna i världen. Men med över en miljon människor det kommer säkert att vara något brott, och som noterats av Calgarys polisen webbplats, har Calgary i genomsnitt 17 mord per år. Spotcrime.com har märkt nordöstra innerstaden och sydostinnerstadsområden och områden av flygplatsen att ha en majoritet av Calgary brott. Detta har ansetts bero på industrialiseringen av dessa områden. Dessutom har Calgary 4.060 hemlösa enligt calgarypedia.com och de flesta av de hemlösa lever på innerstadsgatorna. Detta gör de centrala områdena mindre attraktiva, och något besvärande. Under de senaste åren Calgary har haft en tillströmning av gäng och narkotikarelaterade aktiviteter som oftast har ägt rum under de innerstadsområden samt nordöstra och sydöstra områden.

De bästa platserna för Flying


De bästa platserna kan skilja sig från en flygning till nästa, eftersom sittplatser konfigurationer är olika för olika flygplan. Även om den exakta platsen för de bästa platserna på varje flygning kan variera lite, de flesta resenärer vill de platser som ger mest utrymme. Passagerare betala en premie för första och business class säten, som erbjuder bättre komfort och service. Många ekonomiklass, eller tränare, resenärer föredrar exit rader och skott säten, som normalt ger mest utrymme i den delen av planet.

Första klass

Första klass platser kosta mer än företag och ekonomi eftersom de erbjuder den mest rum och personlig service. Fördelarna med en första klassens plats är särskilt tydligt på internationella flygningar. Vissa flygbolagens första klassens säten luta helt platt, blir en säng. En första klass sits som konverterar till en flatbäddsinnesluten i en svit ger ännu mer avskildhet och komfort. Första klass platser på korta inrikesflyg erbjuder ännu mer benutrymme, bredare säten och bättre service än företag och ekonomi sittplatser.

Business class

Efter första klassens säten, businesssitt mest komfort. Internationella business class säten har mer benutrymme, är två till tre inches bredare och luta mer än platser i ekonomin. Vissa flygbolag affärs platser på internationella flygningar luta att bli en helt platt säng. Medan skillnaden mellan en business class och coach säte för inrikesflyg är mindre uttalad, business class säten är bredare, har mer benutrymme och är placerade längre ifrån varandra.

exit Row

För coach klass, platser i utgångs rader brukar ge mer benutrymme; det beror på att området måste vara tillräckligt stor för passagerarna att snabbt lämna planet om det är en nödsituation. Av samma skäl, sätena framför utgångs rader brukar inte luta in i utrymmet bakom dem, vilket ger nödutgång passagerarna ännu mer utrymme. Däremot kan endast passagerare som kan hjälpa i en nödsituation sitta i exit rader. Och en del flygbolag har ut extra avgifter för dessa platser.

Skott

Skott är fysiska partitioner, till exempel en vägg eller gardin, som separata delar av planet. Skottet separerar de olika klasserna, delande verksamhet från tränare, till exempel, liksom separerings platser från toaletter och kök. Skott platser ligger bakom dessa separatorer. En del människor föredrar dessa platser eftersom det inte finns någon plats framför dem, undvika liggande frågan. Skott säte kan också erbjuda mer utrymme, eftersom separationen ligger långt från sätet. Men inte alla skott säten ger detta extra utrymme. Vissa skott är bara ungefär en fot bort från sätet, vilket faktiskt gör det en sämre sits. Och eftersom det inte finns någon under sits utrymme framför, måste du stuva handbagage i overhead papperskorgar. Webbplatser som SeatGuru.com ange om skott platser på en viss flygning ger en fördel.

De bästa platserna i en Air Transat Airbus A330-200


Plocka ditt flygplan säte dikterar vilken typ av erfarenhet är det troligt att ha under flygningen. Varje person har sin preferens för gång eller fönster, av badrum eller inte, och framför planet eller bak. När du bestämmer var du tycker om att sitta under flygningen och vad som är viktigt för din komfort, kan du begära fler platser med mer benutrymme, enkel badrum tillgång, snabb exit efter landning eller begränsad närhet till andra passagerare.

Club klass Säten

De bästa platserna på planet är i Club klass, som är Raderna 1, 2 och 3. Club Class säten har mer utrymme för ben och armar på grund av att planen (utrymmet mellan stolsraderna framifrån och bakåt) är 34 inches och sätet bredden är 19 inches. Det finns 21 platser i Club klass på detta flygplan konfigureras med tre platser i mitten av raden och två på vardera sidan. Passagerare i Club klass får mer tillmötesgående kundservice, inklusive drycker före flygningen lyfter, coat check, filtar, kuddar och gratis alkoholhaltiga drycker. Det finns färre passagerare samlade i Club klass, vilket möjliggör enklare åtkomst till hyttens enda badrum.

Economy Class Aisle Seats

Aisle platser är idealiska för passagerare som behöver använda toaletten ofta, måste lämna planet snabbt efter landning eller inte gillar att kliva över andra passagerare när de lämnar sitt säte. Gångar platser kan du även dra nytta av stretching fötterna i gången när ingen passerar. De flesta gångar säten är samma på Airbus A330-200, men Rader 4-11, 25-32 och 41-44 är nära till badrum. De bästa gångar platserna kommer att vara i rader 13-24, som är före vingarna, men bort från baksidan av planet, där motorerna och vinden kan vara ganska högt.

Economy Class fönsterbänkar

Fönstret platser är idealiska för passagerare som inte gillar att trappas över av människor som lämnar sitt säte och som gillar att sova mot sidan av planet. Dessa passagerare tenderar att inte använda badrummet ofta och njuta av att titta på molnen. Det kommer att bli svårt att lämna din plats som de flesta rader finns tre platser bred. De bästa fönstret platser är i rader 12-14 och 33-40, eftersom platserna i mitten av planet hindras av vingarna. Rader 37-40 är mot baksidan av planet, men dessa rader är konfigurerade med bara två säten, vilket lämnar din plats mindre betungande.

Nödutgång Row Säten

Nödutgång platser är idealiska för passagerare som har möjlighet att hjälpa andra i händelse av en nödsituation, njuta mer benutrymme på grund av bristen på sätet framför dem, måste avsluta snabbt och inte har något emot att vara nära till badrum. Nödutgången rader i Airbus A330-200 är rader 9 och 30.

De bästa platserna att bo i Arizona


Arizona är en västerländsk stat som utgör en del av de fyra hörnen regionen och har flera vackra städer som upplever olika klimat. Miljön i denna majestätiska tillstånd varierar från ett torrt ökenklimat till en grönskande och inbjudande skogsområde ekosystem. Att hitta det bästa stället att bo i Arizona beror på vilken typ av miljö som passar dig och din familj bäst.

Vita bergen

De bästa platserna att bo i Arizona


Bor i Vita bergen i Arizona är mer än bara en lantlig semester, är det en vackert avkopplande upplevelse. Att köpa en fastighet i Shumway, Arizona ger dig tillgång till smaragd gröna fält och vackra sötvatten strömmar. Andas djupt den friska bergsluften i Pinetop, som ligger nära den världsberömda skidorten, Sunrise. Bor i Vita bergen ger dig tillgång till indianska reservationer som presenterar historiska monument, traditionella konstverk och även spel som Hon-Dah kasino i Pinetop. Lär känna dina grannar är lätt eftersom atmosfären är vänlig och avslappnad.

Gold Canyon

De bästa platserna att bo i Arizona


Att hitta ett säsongs hem för att undkomma vintermiljöer kan leda dig till den vackra ökenlandskapet i Gold Canyon, Arizona. Avkopplande på resort bakom historia-inspirerade väggarna i utväg pool skäl gör att du känner dig som en kändis, och spela en runda golf på samma kurs som människor som Alice Cooper och Tiger Woods kommer att främja den känslan. Bor i Gold Canyon regionen ger permanent enkel tillgång till köpcentrum, och det är bara 40 minuter öster om Phoenix Sky Harbor International Airport. Kör längs Superstition bergskedjan till restaurangen Mining Camp och njuta av en traditionell all-you-can-eat måltid av kyckling, revben och alla infästningar. Glittrande sjöar och floder är inom en timme av Gold Canyon, och slangar i Salt River är ett populärt tidsfördriv för lokalbefolkningen och besökare från Phoenix-området.

Flaggstång

Bor i Flagstaff, Arizona som att kombinera avkoppling i en lantlig bergsstad med den pulserande sociala känslan av många college samhällen. Upplev skarpa, aromatisk luft och fantastisk utsikt över tallar och vilda djur som antiloper och ekorrar. Delta i lektioner på en av NPC community college eller ta en examen vid University of Northern Arizona, och se vad denna livliga berg samfundet har att erbjuda. Rika kulturella mångfald och fantastiska historiska strukturer gör Flagstaff, Arizona en av de bästa platserna att bo i staten.

Bästa platserna att rida en strand kryssare i södra Kalifornien


De går inte snabbt eller stanna på en femöring. De har ballongdäck, dalbana bromsar, en enda hastighet drivlinan och även en kedjeskydd. Deras breda säten är vadderade för komfort eftersom cyklar gå, dessa är inte så mycket för prestanda som de är för stil. De kallas stranden kryssare för mycket goda skäl, eftersom en del av de bästa platserna att rida dem är längs stigar som slingrar sig genom sanden på stränderna som sträcker sig från Santa Monica hela vägen ner till San Diego.

Marvin Braude Cykelväg

Den längsta och kanske mest skilda södra Kalifornien strand cykelvägar är Marvin Braude Cykelväg, kallas i vardagligt tal som Strand eller helt enkelt cykelvägen. Den 22-mil lång vandringsled börjar vid Will Rogers State Beach strax norr om Santa Monica och slutar vid Torrance Beach. Vägen tar ryttare på en kryssning förbi Pacific Park berg-och dalbana på Santa Monica Pier, Golds gym bodybuilders på stranden i Venedig, hängglidare på dynerna på Dockweiler Beach, surfare El Porto, den livliga aktiviteten längs Strand på Hermosa Beach och genom king Harbor och Beach Pier Redondo. Del tvåvägs strand cykelväg och en del Strand promenaden, är vägen delas mellan cyklister, skridskoåkare och fotgängare för en del av resan.

Long Beach Bike Path

Strand kryssare kommer att hitta en gömd skatt i Long Beach. The Long Beach Bike Path skär en sträng genom sanden från Shoreline Village till Alamitos Bay, passerar stranden hus och erbjuder ryttare spektakulär utsikt över Long Beach Harbor och den majestätiska, permanent förtöjd Queen Mary. Denna betong väg, byggd på sanden, är 17 fot bred och endast avsedda för cykeltrafik. The Long Beach Bike Path är 3,5 miles lång. Parkering är riklig på Shoreline Village och flera platser längs vägen.

Huntington Beach Bike Path

Ingenstans är stranden cruiser mer hemma än på en tur förbi några av Orange County mest populära stränder längs 8,5 mil långa Huntington Beach cykelväg. Parallellt men väster om Pacific Coast Highway, börjar vägen vid Sunset Beach och spår söderut till Newport Bay. Leden passerar några ganska spektakulärt geografi, inklusive stränderna i den självutnämnda "Surf City" Huntington Beach, det full aktivitet på Huntington Beach Pier, Bolsa Chica Beach och 300 tunnland Bolsa Chica Ecological bevara. Mer av en strandpromenad eller strandpromenaden, är betongen Huntington Beach cykelväg delas av in-line skridskoåkare, skateboardåkare och fotgängare och kan bli ganska överbelastad, särskilt nära piren området.

San Diego Bike Route

För spektakulära visning av San Diego, centrala San Diego och den historiska Coronado Hotel från stoppad sits av en strand kryssare, det är San Diego Bike Route. 24-mil väg runt San Diego Bay innehåller en kombination av befintliga gata, trafik delning cykelbanor och separerade konkreta cykelvägar. Rutten börjar vid Harbor Drive i centrala San Diego och följer en cirkulär bana runt viken, slutar vid Old Ferry Landing nära Coronado Hotel. Även i slutet av cykelvägen är på spetsen av en halvö, bär en passagerare och cykelfärjan ryttare över bukten till utgångspunkten. Färjan avgår var 30 minuter, och biljetter för 15 minuters resa kan köpas vid ombordstigning.

De bästa platserna att bo i Kalifornien vin land


Det finns många olika typer av boende som finns i Napa-Sonoma vinland: high-end spa, mindre hotell och blygsamma mindre fastigheter som ger bra värde. Denna artikel omfattar endast de allra bästa platserna att bo i Napa och Sonoma i yttrandet av erfarna resor författare skriver för stora tidskrifter och tidningar. Inte överraskande, dessa är ganska dyra. Läggs till i listan är två unika, mindre och billigare egenskaper som ger ovanligt värde och som genomgående har fått höga betyg från liknande resor källor.

High-End Egenskaper: Carneros Inn

Zagat s högst rankade Napa logi, och definitivt en av de dyraste, sitter Carneros Inn vackert mitt i 27 välskötta tunnland. Logi är lyxiga och moderna. Separata stugor ger avskildhet och lugnande utsikt över vinodlingar. Det finns två separata pool områden, en för endast vuxna, den andra för familjer samt tre full-service restauranger, spabehandlingar och rumsservice. Från och med början av 2010, stugor är $ 600 / natt och uppåt.

Carneros Inn
4048 Sonoma Highway
Napa 94559
(707) 299-4900
thecarnerosinn.com/thecarnerosinn/

High End Egenskaper: Calistoga Ranch

En vacker och astronomiskt dyra Napa Valley Resort, Calistoga Ranch är undangömt i en djup kanjon med utsikt över dalen. Fyrtiosex stugor är utspridda över 157 berg tunnland. Enskilda eldstäder är centrala inslag i varje stuga, inredd i vad ägarna beskriver som "lantlig stil." Celebrity spottings är inte ovanliga och matsalen är för utväg gäster endast, så integritet är både nödvändigt och säker. Faciliteter inkluderar vandring, cykling, simning och spabehandlingar. Calistoga Ranch är rankade i topp 10 amerikanska orter av Travel and Leisure Magazine. Priser börjar på $ 1000 / natt.

calistoga Ranch
580 Lommel Road
Calistoga 94515
(707) 264-2800
calistogaranch.com/

Unika upplevelser: Auberge du Soleil

Auberge du Soleil ( "Inn of the Sun" och uttalas Oh-berj d 'So-lay) var Napas första high-end resort, och är vackert underhålls och beläget med utsikt över Silverado Trail och vingårdar utanför. Livsmedel har varit en särskild kraft av Auberge erfarenhet, och förblir så i dag. De mindre dyra (och fortfarande dyr) rum i de viktigaste lodge är något mindre än de nyare och ännu dyrare enskilda loger, men det finns en vacker utsikt, en stor pool, en mängd olika spabehandlingar och en effektiv och erfaren personal. Från och med början av 2010, varierar från $ 575 för rum i huvudbyggnaden till $ 3500 för en "privat maison."

Auberge du Soleil
180 Rutherford Hill Road
Rutherford, Kalifornien 94573
(707) 963-1211
aubergedusoleil.com/

Unika upplevelser: Poetry Inn

Bäst beskrivs som antingen en extremt lyxig säng och frukost eller en liten och elegant inn, Poetry Inn har bara fyra rum plus en svit som ligger i en enda attraktiv byggnad. En pool och spa finns. Atmosfären är mer som en europeisk privat villa än en kommersiell logi. Frukost serveras, och vin och ost är tillgängliga, men det finns ingen matsal. Yountville, med en bländande antal fina restauranger för en liten by, är bara ca åtta minuter. Från och med början av 2010, rummen börjar på drygt $ 500 / natt. För en överraskande antal välbärgade resenärer, förblir denna charmiga lilla inn sitt vinland favorit.

Poetry Inn
6380 Silverado Trail
Napa 94558
(707) 944-0646
poetryinn.com/

Vissa billigare och unika logi

Napa River Inn är en konverterad spannmålsmagasin i centrala Napa; det är charmigt, samtida, och kostar mindre än $ 200 / natt.

Napa River Inn
500 Main St
Napa 94559
(707)251-8504
napariverinn.com/

Precis utanför Plaza i centrala Sonoma, Les Petite Maisons (små hus) är fyra vackert underhållna enskilda stugor omger en gemensam trädgård. Det är "en av de mest romantiska utflykter i USA", enligt Sunset Magazine, februari 2007. Från och med februari 2010 stugor är $ 130 till $ 155 / natt, och ungefär en tredjedel mer i högsäsong.

Les Petite Maisons
1190 E. Napa St.
Sonoma 95476
(800) 933-0340
lespetitesmaisons.com/

De bästa platserna att bo i små städer


För kulturälskande människor som vill undvika smog och massor av städer, några små städer erbjuder det bästa av två världar: den lilla staden känner med sofistikerade staden.

Vad är en liten stad?

En "liten stad" kan betyda olika saker för olika människor. Det finns meningsskiljaktigheter mellan stadsplanerare, regeringstjänstemän, andra experter och vanliga medborgare om vad som definierar en liten stad. Vissa hävdar att det är befolkningen, vissa geografiska yta och en del av en kombination av de två, eller befolkningstäthet. Portland, Maine, till exempel ses av många som en liten stad (med 230.000 personer i Greater Portland och 64.000 i själva staden), men lokalbefolkningen vars familjer har bott i Maine i generationer ofta anser att det är en stor stad. Det är alla relativa.

Den "bästa" Place to Live

När man försöker bestämma de bästa platserna att bo i små städer, ange prioriteringar först. Söker du en liten stad känner? Du kan överväga att bo i utkanten av staden i de mer bostadsområden. Är du intresserad av att känna energin i nattlivet? I mitten av staden kan vara bäst för dig.

favoritaktiviteter

Med tanke på hur du föredrar att spendera din tid kommer att hjälpa dig att avgöra vad den bästa platsen i en liten stad är för dig att leva. Om din idé om en bra tid är ett litet café med vänner, anser distriktet restaurang. Om cykling eller inlines samtal till dig, hitta dig själv nära stadsparken eller spår system. De flesta små städer har ett område i staden där museer och affärer är koncentrerade, så att hitta dig själv nära den del av staden är vettigt om du gillar shopping och konst.

Jet Blue Airlines strävar efter att ge våra kunder en överlägsen luft reseupplevelse. Även flygbolaget hävdar att de har tagit steg för att göra varje säte bekväm, finns det flera alternativ som gör det möjligt för passagerare att välja de bästa platserna för dem.

hytter

Till skillnad från många kommersiella flygbolag som ofta har förstklassiga eller business class hytter utöver tränare hytter, erbjuder Jet Blue Airlines endast en klass av biljett.

standard säten

Standard platser på Jet Blue flygplan erbjuder 34 inches mellan stolsraderna. Varje säte är läder och är utrustad med direkta tv och XM Satellite Radio.

Ännu mer benutrymme

JetBlue har konfigurerat sina Airbus A320 platser att erbjuda flera rader av säten längst fram i flygplanet som erbjuder passagerarna mer benutrymme, erbjuder 38 inches mellan stolsraderna.

uppgraderingar

Passagerare kan uppgradera från standardsäten till ännu mer benutrymme för en avgift på $ 10 per ben av flygningen. Uppgraderingar kan köpas när du bokar en biljett online, genom att ringa (800) JET-BLUE eller genom att tala med en besättningsmedlem vid incheckningen.

Avsluta raden sittplatser

På Airbus A320 och Embraer 190S, är utrymnings rader utrustad med ännu mer Benutrymme sittplatser.