armbandsur stift fjäderKläder berättar världen om vem du är. Punk kläder skriker det i deras ansikten. Det finns många olika aspekter på punk mode men först och främst är den svarta färgen. Oavsett vad du väljer att bära, bör svart vara en grundläggande färg. En annan viktig aspekt av punk mode är vad du försöker säga.

Uppror

Punk kläder har alltid varit ett sätt att säga "Jag vill inte lyssna på dina regler." Detta sker i form av spetsade jackor och armband som säger "hålla avståndet." Läder i allmänhet beskriver en grov uppförande som gör att människor åtminstone erkänna att du är annorlunda. Tuffa jackor, stora bälten (med ännu större bälten) och stövlar är alla utmärkta yttre skikt val. Spikes montera också bäst att läder så dessa kan alla ha preparerade sorter.

erkännande

En av hörnstenarna i punk garderob är konserten T-shirt. Nästan alltid svart med ett band logotyp eller skivomslag, inte bara dessa ser cool men de ger punkare ett bra ämne att prata om. Du kan innebära för ett band som du älskar eller för ett band som du just såg. Kanske du vill bära din gamla Misfits tröja för att du vill prata med andra människor som gillar vad du gör. Kanske du precis som skallar.

Individualitet

Många punkare klä svårt att etablera sig som individer. En av de bästa sätten att göra detta är att göra dina egna kläder, inte nödvändigtvis från början men genom att ändra bitar du redan äger. Skär av ärmarna på T-shirts. Vänd en jacka i en väst. Sätt fläckar över hela favorit jeansjacka eller stencil en logotyp på baksidan av din skinnjacka. Du kan riva dina jeans, även om naturligtvis slits som är mycket bättre. En av de grundläggande ideal sanna punkare inte stöder big business. Ju mer du kan hantverk själv kylaren är och ju mer erkännande du får för det.

Aktivism

Många punkare är det för en sak. Punk samhället är mycket positiv till alternativa livsstilar och många människor tycker om att visa att stödet med sina kläder. Ibland är det tillbehör som stift stöder HBT. Andra gånger är det med pleathers och fuskpäls till stöd för djurens rättigheter eller veganism. Symboler har betydelse i punk kultur så vara medveten om vad du säger innan du går ut. Skosnörena ensam kan betyda att du är en anhängare av allt från lesbiska rätt till nynazister.

Motorcykel rally stift köps eller ges som gåvor för att fira cykel händelser över hela landet. Motorcykel rally stift är die-stämplat innan de pläterade, färgat och bakas vid höga temperaturer. Många motorcykelentusiaster anbringa motorcykel rally stift läder ridning västar som en hyllning till festivalerna de har deltagit i det förflutna. Placeringen av motorcykel rally stift på en väst är i allmänhet en fråga om personlig preferens, även om vissa motorcykelklubbar och föreningar kan ha regler lämplig slitage västar.

Instruktioner

1 Bestäm var stiftet hör hemma på din väst. Om du tillhör en motorcykel klubb eller förening, ta reda på om några regler gäller för att fästa icke-klubb tillhörighet till väst. Vissa klubbar och föreningar tillåter ett begränsat antal stift i vissa platser, medan andra inte tillåter någon. Om väst regler inte gäller för dig, välja en plats på väst som är osannolikt att borsta upp mot utsidan för att undvika repor eller förlora din motorcykel rally stift.

2 Gauge om inläggen på din motorcykel rally stift är längre än tjockleken på västen. Om stolparna blir för lång, kan din stift inte fästa säkert på västen. Hängande stift kan fånga på kläder, bänkskivor och andra inventarier och kan falla av. I sällsynta fall kan inlägg sönder om din motorcykel rally stift fångar på något medan fäst kvar.

3 Skjut inläggen från din motorcykel rally stift genom din väst. Fästa fästelement till stolparna. Om stift slokar, måste du använda kartong för att stabilisera din motorcykel rally stift.

4 Klipp en bit tunn kartong ungefär samma storlek som din motorcykel rally stift. Demontera skruvarna, men lämna stiftet på plats. Tryck på inläggen från din motorcykel rally stift genom kartong, fästa papp säkert på insidan av din väst. Byt ut fästen på din motorcykel rally stift över kartongen. Kartong finns på livsmedelsförpackningar är i allmänhet rätt tjocklek. Detta steg är endast nödvändigt om inlägg på din motorcykel rally stift är för långa och kommer att orsaka din pin för att sloka en gång fästs på västen.

Tips

 • Om du har förlorat eller tappat bort fästena för din motorcykel rally stift, kan du bryta suddgummin av två pennor och tryck dem över stolparna.
 • Penna suddgummin hindrar också skarpa inlägg och fästelement från att komma i kontakt med huden. Om du ofta bär en motorcykel väst utan skjorta under, kan penna suddgummin ger en skönare känsla.
 • Kartong från ett flingpaket är ett idealiskt material för att säkra din motorcykel rally stift till väst.

Hur man identifierar grekiska Sorority & Fraternity Pins


Identifiera grekiska kvinnoförening och broderskap stift är relativt enkelt om du utbilda dig på de olika aspekterna av varje grekisk organisation - dess historia, mission, färger, symboler och sina egna unika egenskaper. Men viss information om grekiska organisationer konfidentiellt att hålla organisationen vördade och respekterad. Ta reda på mer värdefull information om deras stift och vad de symboliserar, bör du be en medlem av en grekisk organisation eller forska historien om grekisk broderskap och kvinnoförening liv.

Instruktioner

1 Vet officiella grekiska signaturfärger och deras olika färgkombination / mönster. Även om vissa grekiska organisationer delar samma färger, är det kombinationen av dessa färger som kommer att hjälpa dig att identifiera en grekisk organisation från nästa. Till exempel, Sorority Gamma Alpha Omega, Inc. färger är blått, vitt och grönt, och grekiska broderskap Phi Beta Sigma, Inc. färger är bara blått och vitt. Broderskap eller kvinnoförening färger symboliserar alltid sitt uppdrag eller religiös tillhörighet. Färgerna fungera som en viktig, framträdande som identifierar en viss grekisk organisation.

2 Identifiera grekiska stift av deras bokstäver. En av de mest identifierande egenskaperna hos en grekisk stift är organisationens bokstäver, eller grekiska alfabetet. Det är det grekiska alfabetet som symboliserar historia, organisation och ursprung i den antika grekiska och romerska riket broderskap obligation. Gå igenom det grekiska alfabetet innan du försöker identifiera vilka broderskap eller kvinnoförening stiftet tillhör.

3 Identifiera grekiska stift av vapen. Besök någon grekisk organisationens officiella hemsida eller slå upp ett universitet eller högskola grekiska katalog att ta reda på information om ett visst kvinnoförening eller broderskap krön. Krönet utgör stiftet form och det är en viktig symbol som representerar organisationens uppdrag. Till exempel analysera en broderskap stift för att se om krönet har några djur, symboler eller logotyper. Dessa signatur ikoner är representativa för organisationens historia, mission och ibland filantropiska arbete.

4 Vet grekiska broderskap eller kvinnoförening stift av välgörenhet med vilken den är associerad. I vissa fall kommer en grekisk organisation lista sin filantropi, eller markera en symbol på tappen för att representera sin filantropi.

Hårnålar vs. hårnålar


Hårnålar kan användas i en mängd olika sätt, från att hålla håret i intrikata updos till sätter tillbaka lugg som växer ut. Att veta skillnaden mellan en bobby stift och deras U-formad kusin, hårnålen, och hur man använder dem på rätt sätt, kommer att leda till en rad av styling möjligheter.

Hårnål

En bobby stift är en dubbel fronter, stängd hår stift gjord av metall som brukar komma i färger som utformats för att smälta in med håret, såsom svart, brunt och guld för blondiner. Ett utsprång är ribbad för att hjälpa stiftet vistelse i håret, medan den andra änden är rak. Om du vill använda en sätter stiftet med vågiga sida mot hårbotten. Genom att hålla stiftet stängt när du sätter den i håret, kommer stiftet att hålla en hårdare grepp om håret har fångats.

Frisyrer Använda hårnålar

Eftersom hårnålar tillhandahålla en sådan stark håll, de är bra att använda för att hålla arbetade updos på plats, men de kan också vara i fokus för din frisyr. För en modern men ändå casual look som är perfekt för att måla staden med vänner, prova denna edgy take på en sida svep. Först skapa en djup sida del. Sedan, slick tillbaka sidan med mindre hår med lite vatten och lite hårspray och fäst den med en vertikal rad av dekorerade hårnålar. Stiften ska börja precis ovanför örat och gå tillbaka in i håret ett par inches. Slutligen, placera mer hårnålar i en korsmönstrad mönster över de vertikalt placerade stift, lämnar fylligare sidan av hår flyter fritt.

hårnålar

Liksom bobby stift är hårnål dubbel fronter, men dess stift är öppna, vilket gör en form som bokstaven "U", vilket är varför det ofta kallas en U-formad stift. Båda stift av en hårnål har mudd att hjälpa den att stanna i håret och hålla stilen på plats. Om ditt hår är extra mjuk och fin, leta efter hårnålar som har texture stift i stället för de traditionella eleganta metall stift.

Frisyrer Använda Hårnålar

Hårnålar är bra för styling känsliga updos eftersom de är lätta och försvinner in i håret bättre än hårnålar. Att skapa en modern, slarvig knut med hårnålar, först samla håret i en hästsvans som helst på på huvudet. Tänk på att din hästsvans placering avgör var i mitten av bulle kommer att bli. Därefter retas hästsvans genom backcombing det i en-tums sektioner. Texturen kommer att hjälpa hårnålar stanna på plats. När helt retad, linda hästsvans runt basen och nåla fast, håller hårnålen vinkelrätt mot huvudet och fånga om en tum av hår som är i bun. För att säkra, vända stift platt mot hårbotten, och tryck in mot mitten av bun.

Sen 1930 Hollywood frisyrer


Kurvor och glamour styrde dagen i 1930 Hollywood. Kontrasterande kraftigt till pojk, smala och raka frisyrer av 1920-talet, trettiotalet gynnade en mer feminin och välformad utseende inom mode och kvinnors frisyrer. Mot slutet av decenniet, frisyrer av tiden reflekterade en föregångare till de snäva lockar av 1940-talet. Sen 1930-talet Hollywood dominerades av hårt pressade vågor, lösa vågor och mjuka lockar.

finger våg

En av de vanligaste frisyrer under denna tid var finger våg. För denna frisyr, kvinnor förlitat sig på kammar, stift och deras fingrar för att göra en fluid, "S" -form över hela håret. Denna stil kan stylas kort eller lång. Ändarna kan lämnas att hänga rakt eller mjukt böjt längre hår, men vanligare var snäva finger vågor som stylade noga på huvudet. Detta var en mycket formell utseende vanligt att Hollywood premiärer och samhällets parter.

Bob

Gjorde populär under "rytande" 1920-talet fortsatte bob långt in på trettiotalet. Bob är en frisyr som kan vara så kort som hakan eller så länge som precis ovanför axeln. Medan 1920-talet guppar presenterade rakt hår, 1930 gynnade mjuka vågor och lockar hela. Flera stilar av bob var populär i Hollywood, från Varsity Bob, Lorelei och Clara Bow Bob.

borste Curl

Borst curl är en annan stil som blev känd under denna tidsperiod. För denna frisyr, skulle kvinnor vrida ändarna på vått hår tätt runt pekfingret hela vägen till roten, pinning curl på plats och torkning. När de torkades, skulle stiften avlägsnas och de fjädrande lockarna skulle rama de hårtopparna. Den övre delen av huvudet skulle har en stram finger våg eller stift curl att belysa de tätt böjda ändar.

hattar

Mycket vanligt under denna period för alla händelser, från casual till de mest formella, var hattar. En välgjord hatt av filt, halm eller sammet kan lägga stil och närvaro till någon frisyr. Hollywoods Greta Garbo berömda bar en fedora. Också vanligt var turban stil hattar. Vissa hatt stilar var mer avant garde än traditionella stilar, även om man tar på sådana upprörande former som skor eller lammkotletter. Dessa hattar accessorized med fjädrar, sammet blommor accenter och juvelprydda hårnålar.

När du tänker på soppa, behöver du inte brukar tänka på jordgubbar soppa, men det är jättegott, mycket lätt att göra och din kan tjäna är en ovanlig förrätt, en dessert eller ens för frukost. Om du njuta av aptitretande smak av jordgubbar, bör du göra några jordgubbar soppa. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Tvätta färska jordgubbar under kallt rinnande vatten. Sedan försiktigt bort överflödigt vatten genom att försiktigt klappa dem med hushållspapper.

2 Ta bort stjälkarna från jordgubbar med en vass kniv eller en jordgubbe huller. Avsatt 12 hela jordgubbar som du kommer att använda senare som en garnering för soppan.

3 Kombinera jordgubbar, kanel, muskot, vispad toppning, socker och vanilj i en stor skål.

4 Blanda ingredienserna med en elektrisk bländare i 5 till 7 minuter på låg hastighet, eller tills blandningen har blivit mjuk och sockret är fullständigt upplöst.

5 Tillsätt gräddfil i skålen och blanda på låg hastighet under 1 minut. Placera skålen i kylskåp för att kyla.

6 Gör krutonger av sockerkaka. Skiva sockerkaka i tärningar, placera dem under grillen i 3 minuter. Vänd dem och bryn andra sidan under 3 minuter

7 Servera jordgubbar soppa i kylda skålar. Garnera soppan med rostade sockerkaka krutonger, hela jordgubbar och kvistar färsk mynta.

Tips

 • Om färska jordgubbar är inte tillgängliga, kan du ersätta frysta jordgubbar.
 • Köpa en jordgubbe huller vid ett kök leverans butik. De är också till som stift fjäder pluckers.
 • Detta recept gör 12 portioner.

Armbandsur finns i alla former och storlekar. Det är ett tillbehör som kan bäras helt enkelt att vara funktionella (för att tala om tid) eller som ett sätt uttalande. Det kan också användas för att visa upp din personlighet; från nyckfull (bär en Musse Pigg klocka) till ekonomiskt framgångsrika (bär en diamant-prydda Rolex).

Instruktioner

1 Välj en handleden för att bära din klocka. Armbandsur kan bäras på höger handled eller vänster; Valet är rent personlig. Traditionellt är klockor bärs på vänster handled. Detta kan bero på, eftersom många människor är högerhänt, var det lättare att justera tiden med ratten placerad till höger om klockan.

2 Sätt klockan på handleden så att antalet sex på urtavlan är närmast tummen. Gör detta innan faktiskt band klockan på. Detta steg säkerställer klockan är vänd åt rätt håll och att du kommer att kunna avläsa klockan en gång fastspänd på.

3 Sätt klockan på. För en rem stil som anpassar sig till handleden, mata den ena änden av bandet men spännet och sätt hållaren stift i ett hål, som att sätta på en rem, så det känns bekvämt på handleden. Se till att klockan passar på handleden så att klockan är varken för hårt (för att skära av blodcirkulationen) eller för löst (så att falla över handleden och på handen, eventuellt kommer ut helt). Klockor med stretchband går runt handen på handleden. Lås stil klockor kräver fånga lås med motsatta ringen och knäppa spännet stängs för att säkra klockan.

4 Rapport till din lokala smycken butik för en ordentlig montering. Smycken butikspersonal är experter på passande klockor. Detta steg kommer sannolikt att krävas om klockan du bär har metallänkar eftersom sådana klockor kräver speciella verktyg för att ta bort länkar för att passa klockan ordentligt. Smycken butikspersonalen är också utrustade för att fixera läder eller gummiband klockor bör dessa urarmband sönder.

Hur man Korta armbandsur


Om du någonsin köpt en klocka med en handled band som var för bred eller lång, så har du upplevt frustrationen av att ha din klocka hänger löst från handleden. Det finns några klockor som kommer med en standard handled band storlek. Andra, till exempel, kan enkelt anpassas genom användning av en inkorporerad fjäder. Men några klockor har detta nämns våren. I detta fall är det bättre att anpassa klockan bandet själv.

Instruktioner

1 Ta bort stift som håller lås i stället. Räta gemet och tryck i slutet av den i stiftet tills stiftet skjuts ut. Håll stiftet på ett säkert ställe för nu. Du kommer att använda den senare.

2 Applicera tryck från kvarvarande länk med en liten platt skruvmejsel. Tryck ner på bandet med skruvmejseln för att utöva påtryckningar.

3 Ta bort på en angränsande länk länken stift. Du kommer alltid att behöva ta bort åtminstone två länkstift för att ta bort en länk, på grund av det sätt på vilket klockarmband är sammanlänkade.

4 Placera tummen och pekfingret på bandet för att hålla den plant mot bordet. Slutligen, ta bort länken. Om du tar bort flera länkar, gör det vid den här tiden.

5 Skjut stiftet tillbaka på plats för att ansluta länkar till båda sidor om länken som togs bort.

6 Använd en guldsmeds hammare för att driva länken stift på plats.

Tips

 • Du kan använda en skruvmejsel eller nål-tång för att avlägsna stiftet också. Bara sätta skruvmejseln i hålet på toppen av den länk som du vill ta bort.
 • Var försiktig när hamra länken stift på plats.
 • Vissa klockor har en fjäder i lås. Denna fjäder används för att justera storleken. Men några klockor har detta nämns våren. Om din klocka har en fjäder som denna, sedan använda platt skruvmejsel och stäng våren lite mer.
 • Dra inte länkar från varandra. Om Watchband kommer inte att ge, har en professionell guldsmed titt på det.

Hur man gör en design för alla typer av kläder


Designa kläder är en färdighet som kan uppnås med övning och tålamod. Om du alltid velat designa dina egna kläder eller kläder för andra, det finns genvägar och sätt att göra detta utan att gå på college. Du kanske inte nästa Stella McCartney, men du kommer att ha unika design av din egen att bära.

Instruktioner

1 Använd gamla kläder och / eller köpa några grundläggande mönster. Börja med något enkelt som en topp. En gammal topp unpick det och kopiera mönstret på ritpapper. Gör detta med alla gamla kläder i en stil du gillar. Unpick dem och stift bitarna till ritpapper och skär runt utsidan. Namnge dem med en klisterlappen. Alternativt bara använda de gamla bitar som en guide och sätta en namngiven klisterlappen på tyget. Börja med barnkläder om du har dem eftersom de är mindre och lättare att hantera.

2 Rita en konstruktion av ett plagg som du vill göra. Med hjälp av olika mallar, mixa och matcha dem tillsammans för att skapa den design som du vill. Tänk på när du gör detta att ärmhål inte kan matcha upp, så du måste justera storlekar för att matcha.

3 Pin olika mallar till tyget. Klipp ut och sy ihop följa anvisningarna i en pappersmönster. Om du inte har ett, sy sidorna och axlarna på en topp tillsammans först. Sy i ärmarna. Kragar sys på efter ärmarna. Om en dragkedja krävs, sätta detta i före linningen, som du kommer att sy över toppen av dragkedjan som omsluter de översta bitarna. Knapphål och knappar sys sist. Foder behöver sy separat innan du ansluter framsidan upp genom att sy för hand.

4 Sy allt inuti ut och vända åt rätt håll när alla kanter är sydda. När riva dina gamla kläder, kommer du att se hur de sätts ihop. Lägg till tillbehör som pilbågar, bälten, applikationer andcolorful knappar till jazz upp din design ännu mer.

5 Gör mäns kläder på samma sätt. Men deras jackor skräddarsys, så att de är svårare att skapa. Även deras byxor skärs annorlunda, men när du har gjort några av dina egna mönster, kommer du att vara mer självsäker och kan börja designa herrkläder om du vill.

Tips

 • stift alltid allt tillsammans innan du börjar sy för att undvika att halka och rörelse.
 • Börja inte på dyra tyg. Testa några punkter på billigare tyg först.

Hur Olja ett armbandsur


De flesta analoga armbandsur är gjorda av rörliga mekaniska delarna. Den mekaniska montering, kallad en klocka rörelse, måste smörjas regelbundet för att hålla din klocka i toppskick. Om klockan rörelsen sitter under längre tidsperioder, växlarna i din klocka kommer sannolikt att rosta, vilket ofta orsakar rörelse för att gripa in. När det gäller de flesta vintage armbandsur, innebär växelsmörjning delvis demontering av klockans hölje.

Instruktioner

1 Placera urtavlan nedåt på en plan arbetsbord. Ta reda på om klockan har en kick-back eller eller en skruv-back hölje. Om det är en skruv-back fall kommer det att finnas synliga skruvar. En kick-back fall kommer att ha några skruvar närvarande, men en liten skåra för ett brytverktyg.

2 Ta bort eventuella skruvar som behövs med en precision stora Phillips-huvudet eller platt skruvmejsel. Eller, sätt en precisionsstora platt skruvmejsel i det synliga spåret och försiktigt bända upp tillbaka fallet. Ta fallet att avslöja den interna klockan rörelsen.

3 Hitta juvelen hål inuti klockan enheten ligger intill där kugghjulen roterar. Juvelen hålet kommer att vara platt på en sida och skål-liknande på den motsatta sidan.

4 Applicera en liten droppe klocka smörjmedel i skålliknande sidan av juvelen hålet.

5 Ta tag i svänghjul med en pincett. Lyft upp på hjulet något att avslöja spiralfjäder inuti klockan. Tillämpa en annan liten droppe olja i juvelen hålet ligger under spiralfjäder. Sakta lägger hjulet tillbaka nedåt.

6 Sätt tillbaka fallet tillbaka till klockan. Knäppa på eller refasten det fallet skruvar vid behov.

Tips

 • Undvik att använda för mycket smörjmedel. Över smörja kugghjulen kan attrahera damm, vilket resulterar i dålig växel prestanda.