amerikansk passfoto glasögon

Hur man installerar amerikanska armén recept Skär i Uvex Glasögon


Uvex skyddsglasögon skyddar mot ögonskada från skräp, som kan lindas eller inaktivera en soldat i raden av tullen. Men vanliga glasögon inte utformade för att passa under UVEX glasögon, som kan lämna soldaten med valet av skyddsglasögon eller korrigerad syn. Svaret på detta problem är speciella recept insatser som är utformade för att arbeta med UVEX glasögon för att ge synkorrigering tillsammans med skydd. Dessa skär kan installeras hemma utan att kräva specialverktyg.

Instruktioner

1 Ta recept skär till en ögonläkare för att få rätt recept monteras på insatsramar.

2 Lossa skyddslins av UVEX glasögon genom att dra upp den centrala browbar och trycka ner på båda sidor av linsen. Dra hörnen på linsen för att ta bort den helt och hållet.

3 Hook trådslingan av skären över den centrala snäpp på glasögonen, att se till att insatsen är centrerad på ramen och att insatsen matchar kurvan på browbar.

4 Sprid insatsramen något och tryck in den i glasögon browbar, så att insatsen berör båda sidor av nosstycket av glasen. Släpp insatsramen och det kommer att centrera sig själv.

5 Kontrollera att hakarna på vardera sidan av skären vilar mot browbar av Uvex ramen. De bör passa tätt mot framsidan av baren, men inte på eller twist.

6 Sätt skyddslins av UVEX glasögon genom att sätta in linsen i hörnet av ramen. Linsen bör passa tätt mot kroken på insatsen. Fortsätta genom att föra in den andra kanten av linsen i det motsatta hörnet av ramen.

7 Avsluta installationen genom att snäppa säkerhets objektivet i mittsektionen av ramen. Linsen bör passa jämnt i ramen, och i kontakt med båda krokarna hos skären.

Tips

  • Var försiktig när sprida insatsramen för att installera dem på glasen. För mycket kraft kan böja ramarna och göra en korrekt passning omöjligt.

Oavsett om det är varmt och soligt på sommaren eller kall och luftkonditionerade på kontoret, ett trevligt par fälgar avrundning ut ögonen är varmt välkomna tillbehör för många.

Instruktioner

Att göra rätt val

1 Utvärdera den typ av glas som lämpar sig bäst för ditt ansikte. Mönster som kontrast något med ansiktets konturer kommer att medföra en balans i bilden. Till exempel, rundare formade glasögon tenderar att se bättre på mer kantiga ansikten, och ju fler fyrkantiga fälgar ser bättre ut på rundare ansikten.

2 Tänk på vad som gör dig mest bekväm. Comfort ofta underskattade när man överväger glasögon, mycket till senare förtret för bäraren. Om du hittar glasen obekväma, sedan antingen du inte vill använda dem eller din obehag visas på ditt ansikte när du bär dem. Göra dig själv känna och / eller titta olycklig bör undvikas.

3 Välj din look. Kolla vad dina förebilder bär; det kanske ledtråd du in på en stil som du inte hade behandlat.

4 Definiera din prisklass. Det är sant att ibland en mer dyra par glasögon kommer att visa sig mer hållbara, emellertid är detta inte alltid fallet. LensCrafters och andra stora butiker tenderar att vara mycket pålitlig, men några av de mindre butikerna kan vara mer passande för dig. För den internationella resenären, ser till att köpa glasögon ut ur landet. Till exempel, för den amerikanska resenären, inköp glasögon någonstans i Asien kan skära ner priset med nästan 80 eller 90 procent.

Tips

  • Alltid rådfråga en utbildad specialist innan de köper glasögon. Vissa linser är bättre än andra för vissa typer av ögon, och det är också till din fördel att se till att du köper glasögon med rätt förstoring för dina ögon. Glasögon som är för stark eller för svag kommer att anstränga ögonen.

De bästa Ramar för glasögon


Att hitta de bästa ramar för glasögon har aldrig varit enklare eller billigare. Det brukade vara så att du var tvungen att välja från ett mycket begränsat urval av ramar på din lokala optiker kontor, men dessa dagar glasögonbranschen är big business och alternativen är nästan oändliga. Genom att följa några enkla riktlinjer, hittar du den perfekta paret för dig.

De bästa Ramar för ditt ansikte

Innan du börjar shopping för ramar är det viktigt att bestämma två saker: formen på ditt ansikte och om din bas färg är kyler (blå undertoner) eller varma (gula undertoner). Det finns sju grundläggande ansiktsformer: oval, avlång, rund, diamant, bas-down triangel, bas-up triangel och kvadrat. Vision rådet konsument hemsida har Eyecessorize.com en användbar illustrerad guide för att möta former och rekommendationer för de mest smickrande stilar för varje. Skala är också en viktig faktor; ramar som är för stora överväldiga ditt ansikte. Helst dina ramar bör öka din bästa ansikts funktionen med att upprepa något om det i form eller färg, till exempel välja en nyans av sköldpaddsskal som plockar upp den exakta nyans av dina bruna ögon.

De bästa Ramar för din personlighet

Din glasögon säger en hel del om dig innan du öppnar även munnen, så det är viktigt att tänka på hur du vill uppfattas innan du väljer dina ramar. Glasögon kan ge människor en antydan om vem du är, eller du kan använda dem för att skapa en bild. Konservativ, arty, sportigt eller chic, ändra dina ramar är en av de snabbaste sätten att dramatiskt förändra ditt utseende.

glasögon Trender

Glasögon är riktningen tillbaka mot djärva former, mörkare färger och större ramstorlekar; kallar det "Mad Män" inflytande, om man så vill. Ibland kallas nörd glasögon, är denna nörd-chic trend ökar i popularitet och visar inga tecken på att avta. En annan anmärkningsvärd utveckling är färgglada ramar, ett djärvt mode uttalande kanske bäst reserveras för en sekundär uppsättning av glasögon i fall du inte vill bära din "titta på mig!" glasögon varje dag. I andra änden av spektrumet, klara, färglösa eller kristall ramar är en annan glasögon trend för tillfället.

märkes

Populariteten av märkes tenderar att vax och avta enligt vad kändisar idrottsliga i en viss säsong, men vissa märken har bestämd uthållighet. Perenna favoriter är Dolce & Gabbana, Chanel, Gucci, Armani, Versace och Ralph Lauren. Amerikanska designern Tommy Hilfiger nyligen infört en rad av designer ramar och med tanke på fortsatta popularitet av märkets preppy chic stil, det verkar avsett att påverka konsumenterna.

On-line Återförsäljare

En av de största trenderna i glasögonmarknaden är tillväxten av online-återförsäljare och att tillväxten innebär stora rabatter för konsumenter från sajter som eyebuydirect.com och 39dollarglasses.com. En nyligen inträde på marknaden, tar Warby Parker rädslan av att köpa på nätet genom att uppmuntra kunder att prova innan de köper. Warby Parker ger kunderna möjlighet att välja fem par av ramar att prova på hemma gratis. Med så många prisvärda alternativ finns, är det enklare än någonsin att hitta det perfekta ramarna för dig.

De bästa Glasögon Ramar


Finna den "bästa" par glasögon är lite av en subjektiv strävan. Vad som utgör "bästa" för en kund kommer inte att uppfylla en annan. Innan söker glasögon, måste köparen bestämma vilka funktioner som är viktiga. Är han ute efter det bästa priset, eller mest fashionabla uppsättning ramar? Är hållbarhet eller stil högsta prioritet på den subjektiva checklista? Även om inte så komplicerat, kan plocka ut ett par glasögon vara som att köpa ett hus. Utseende, känsla, tjänsten emot under processen liksom priset är alla faktorer när hitta din bästa par glasögon.

Bästa pris, Shop Online

Många online e-handlare framgångsrikt tillhandahålla glasögon till amerikanska kunder. Zenni, ramar Direct och Eyeglasses.com är bara några av de företag som tillhandahåller kvalitets glasögon på nätet. De flesta har lokalkontor medan tillverkning och tillverkning hanteras offshore, förankrad i Kina eller andra Pacific-fälg nationer. Enda nackdelen med att handla på nätet är att få en ram som passar bra, och veta exakt hur glasögonen passar innan glasögon anländer. Många av dessa företag har kundtillfredsställelse och återvändandepolitik för att uppmuntra säker shopping.

Bästa service, handla lokalt

För andra konsumenter, lokal service och ett ansikte mot ansikte samråd utgör definitionen av den bästa uppsättningen av glasögon. När du köper en ny uppsättning specifikationer eller köper för första gången, kunniga personal som vägleder sina kunder genom de tillgängliga alternativen ge sina kunder det förtroende som de får det bästa glasögon för sina pengar. Lokalkontor kan ha interna labb som kommer att göra omedelbara rättelser som möjliggör en perfekt passform.

Bästa val, Shop Big

För många kunder att hitta den bästa glasögonparet innebär sortering genom ett stort urval innan lösa på paret som bäst passar deras personlighet. Stora nationella butikskedjor har ett stort glasögon urval till konkurrenskraftiga priser, och dessa butiker framgång bygger på att betjäna ett stort antal kunder varje dag. De större butikerna kan bära mer inventering för att välja, och kunderna kan lämna butiken känsla av att de har valt sina bästa par. När valet är frågorna bör kunder besöker butiker som Pearle Vision, eller den optiska avdelningen vid Sears eller Wal-Mart butiker.

Bästa Hållbarhet, Shop Plast

Styrka och hållbarhet är den viktigaste funktionen för barn och för vuxna i en fabrik eller hantverkare karriär. Medan metall kantad, semi-garnityr och garnityr glasögon är snygga, är de mest hållbara glasögon gjorda av plastramar. Några av dessa ramar är bara ful, men när glasen kommer att omfattas av den hårda slitage av en grundskola student eller måste ge ögonskydd i en fabriksmiljö, bärare behöver styrka och hållbarhet som endast stålförstärkt plast ramar kan tillhandahålla.

Vad kan du göra för att få spik lim från din glasögon?


Du har arbetat hårt för att göra dina naglar ser ut som de gjordes av en professionell, men den knepiga spik lim halkade sin väg till varje yta i sikte, inklusive dina glasögon. Spiken limmet torkar på bara några sekunder och pinnar med en hämnd. Använda några knep och vissa vinklad fett, kan du bli dina glasögon av irriterande lim.

Blötlägg det

Oavsett om du försöker att få limmet av dina glasögon, huden eller någon annan yta, blöt oönskade glob av lim i varmt vatten och tillsätt tvål som behövs. Målet är att lossa limmet grepp om dina specifikationer, så att du kan dra av nagel lim med relativ lätthet. Detta kommer att vara långsam arbete, men det kommer förmodligen att vara det mildaste alternativet för dina glasögon. Du kanske vill tillgripa skrapa bort limmet, men vara noga med att inte skada linserna eller ramar med din skrapverktyg (rakkniv, kniv, etc).

Aceton

Nagellacksremover med aceton ska lösa limmet fastnar på dina glasögon, men var försiktig. Om du har några speciella toning eller plastlinser, kontrollera effekten av aceton i hörnet av dina linser innan skura hela linsen med produkten. Om limmet är på ramarna, som med linserna, kontrollera aceton effekt i ett synligt område först. Aceton kan skada vissa plaster, så använder nagellacksremover med försiktighet. Dessutom, eftersom du just avslutat din manikyr, använd aceton på en bomullspinne för att undvika kontakt med dina naglar. Eftersom aceton har potential att skada dina glasögon, kan du använda detta som en sista utväg.

lim Borttagningsmedel

På samma gång som du köpte nagel lim, bör du kunna hitta spik lim borttagningsmedel. Andra lim borttagningsmedel, såsom Goo Gone, kan användas på ett effektivt sätt att ta bort spik lim. Till skillnad från aceton, dessa borttagningsmedel i allmänhet inte kommer att skada de flesta ytor. Försök alltid något lim borttagningsmedel i ett diskret område i förväg, som med nagellack borttagningsmedel. Enligt Magic amerikanska webbplats, skaparna av Goo Gone, Goo Gone kan användas på alla ytor. Dina glasögon bör vara säkra med denna produkt.

Oakley Incorporated är en tillverkare av solglasögon och annan sportutrustning grundades av James Jannard 1975. Företaget har sitt huvudkontor i Foothill Ranch, Kalifornien. Företaget har fått över 600 patent sedan starten, många för sina banbrytande koncept inom glasögon tillverkning design och material.

grundande

James Jannard började Oakley genom att producera hydrofila gummi motorcykel handtag i sitt garage. Jannard design blev snabbt populär bland professionella cyklister eftersom deras kramade förmåga ökade med fukt, till skillnad från de traditionella grepp av eran, som blev halt efter svett eller exponering för våta förhållanden. Jannard dubbade hans gummi Unobtanium. Materialet används fortfarande mycket i Oakley skyddsglasögon till denna dag.

"O-Frame" (1980)

Oakleys nedsänkning i atletisk öga slitage började 1980, när företaget släppt sin första modell av motorcykel glasögon. Döpt till "O-Frame" glasögonen bestod av en båge cylindrisk lins som så småningom skulle bli märkets signum.

"O-Frame" (1983)

I början av 1980-talet, hade "O-Frame" föraktade skapandet av Oakley "ögonbindel" design som, enligt företagets officiella hemsida, skulle förvandla solglasögon "från generiska tillbehöret till viktig utrustning."

LeMond Sponsring (1984)

Den första professionella idrottare som sponsras av Oakley var den amerikanske cyklisten Greg LeMond, tre gånger vinnare av Tour de France. LeMond började bära Oakley solglasögon under tävlingen 1984. Oakley har sponsrat ett brett utbud av idrottare sedan, framför allt den amerikanska cyklisten Lance Armstrong, som har en livstid affär med varumärket.

Bortom Eye Wear

I 30-plus år sedan starten, har Oakley varumärket vuxit till att omfatta atletisk kläder och skor, väskor, klockor och skyddande stoppning utrustning.

Precis som det finns många sorter av öl, det finns många typer av glas att hälla den i. Vad är skillnaden mellan en frostig mugg, en kall pint och ett högt glas pilsner? Precis som i vin, kan öl s smaker och texturer att belysas med hjälp av olika typer av glas. Det finns också olika storlekar alternativ så att du kan mäta dina flytande delar.

pint glasögon

Pint glasögon används vanligtvis för öl hälls från en kran, såsom en flaska öl inte kommer att fylla upp en standard pint. I USA har en pint glas 16 uns av vätska. I Storbritannien de tjänar fatöl i en 20-ounce pint, känd som den kejserliga pint. Håll ögonen öppna för amerikanska barer som använder det kejserliga pint systemet. De tar oftast samma som en vanlig bar, men du får lite extra öl.

Det är osannolikt att din pint glas kommer att vara helt full av öl om det hälls från ett utkast. Ölets skummande huvud kan ta upp ett uns eller så av utrymme, så att du inte faktiskt att dricka 16 uns av brygga. Om du inte är på humör för 16 fulla uns, många barer erbjuder mindre halv pints.

Pilsner Glas

Pilsners finns en mängd olika blek öl och är vanligtvis hälls i en långsträckt 10- till 12-ounce pilsner glas. Många barer i USA tjänar vete och vita öl i en pilsner glas.

öl Steins

Dessa festligt dekorerade traditionella tyska muggar är omhuldade som samlarföremål i vissa kretsar. En traditionell öl stein är tillverkade av porslin eller silver. Många av dessa steins komma med ett lock som öppnas med en liten tumme spak. Detta lock har utvecklats av 15-talet tyska drinkers som ville hålla buggar ur deras dryck. Om du köper en öl stein, se till att det är säkert att dricka ur innan du häller själv en brygd. Några av dessa är endast för dekoration och kan innehålla bly färg eller andra faror.

Branded öl glasögon

Många bryggerier utfärdar signatur glasögon som är tänkta att belysa specifika smaker eller attribut av sin produkt. Stella Artois typiskt eras i en kyld bägare. Kalken har en stam som ett vinglas, som låter drinkers undvika uppvärmningen öl med sina händer. Chimay, en belgisk etikett med hög alkoholhalt, är tänkt att smuttade från en av bolagets signatur bägare.

muggar

En typisk öl mugg rymmer 12 uns av vätska, vilket gör den idealisk att använda när man dricker ur en flaska. Muggar skiljer sig från pint glasögon i det att de har ett handtag.

Hur man håller glasögon glider ner näsan


Vem som helst med ännu något dålig syn kan relatera till olägenhet glasögon glider ner näsan. Särskilt på sommaren, kan värmen gör du praktiskt taget svettas dina glasögon från ansiktet. Lyckligtvis är detta ett enkelt problem som orsakas av överflödig olja på huden. Det är lätt att lösa och du förmodligen redan har material som krävs i hemmet.

Instruktioner

1 Ta bort dina glasögon för att rengöra ansiktet. Med hjälp av en klick av oljan minskande ansikte tvätt och lite varmt vatten, löddra upp området på och runt näsan. Särskilt uppmärksamma veck på sidorna av näsborrarna som olja kan samlas där.

2 Skölj ansiktet med rent, kallt vatten för att stänga porerna och badda torr med en handduk. Rengöra ditt ansikte på detta sätt två gånger dagligen - en gång på morgonen och en gång på kvällen innan sängen.

3 löddra försiktigt upp näskuddarna på dina glasögon med samma olja som minskar ansiktstvätt. Skölj och torka dina glasögon.

4 Doppa en liten mängd av babypuder på näsan med hjälp av fingrarna eller en makeup borste. Betala extra uppmärksamhet till toppen av näsan där dina glasögon brukar vila samt veck på sidorna av näsborrarna. Borsta bort överflödigt pulver.

5 Använd olje minska ansikte torkdukar under dagen bör näsan bli fet och glasen börjar glida igen.

Tips

  • Ett glas renare servett pre-indränkt i alkohol (du kan köpa dessa på apoteket) är en annan användbar objekt för att alltid ha till hands bör dina glasögon börjar glida igen under dagen. Du kan även använda dessa för att då och då torka näskuddarna av dina glasögon.
  • Inte tvätta ansiktet alltför ofta som detta kommer att orsaka huden torka ut, vilket gör oljan i huden regenerera ännu snabbare.
  • Undvik fuktgivande området på och runt näsan för mycket, eftersom detta också kommer att orsaka för mycket överflödig olja.

Hur man använder kavajnålar att hålla glasögon


Kavajnålar finns i en mängd olika dekorativa mönster och färger. Bortom dekoration och identifiering dessa tillbehör inte traditionellt har utilitaristiska syften. Emellertid finns det en växande mängd olika funktionella stift inklusive tidmätare, kompasser, ficklampor och glasögonhållare. Glasögonhållare stift är billiga och erbjuder en elegant alternativ till den vanliga halsband stil tillbehör. Du kan också använda dina befintliga kavajnålar för att hålla din glasögon genom att lägga till en löstagbar glasögon slinga eller anpassa halsbandet design.

Instruktioner

Ringa

1 Köp en kavajnål med en slinga inbyggd i designen. (T.ex. en O-formad stift, ett stift med en fallande kedja)

2 Vik vänster hörlur mot linsen av dina glasögon. Skjut hörsnäckan genom stiftet från framsidan till baksidan.

3 Dölj glasögonen så att gångjärnet i högra tinningen veck över myggringen.

Strå

4 Köp en kätting som är 2 till 2,5 fot lång, eller använda en uppsättning av befintliga glasögonhållare.

5 Håll kedjan horisontellt så att ändarna möts.

6 Ta bort den centrala länken med en tång för att skapa två längder. Skär glasögonhållaren i halv; om pärlstav, knut slutet.

7 Fäst en glasögonhållare ändstycke till varje kedja. Glasögonhållare gavlar är elastiska öglor som fäster hörlurarna dina glasögon.

8 Välj två kavajnålar.

9 Fäst den fria änden av en kedja till vänster kavajslag med myggstift. Sätt kedjan över tappen och fäst med stöd. Upprepa på höger sida. Du kommer att ha två kedjor hängande från din tröja.

10 Skjut glasögonhållaren över hörluren på vardera sidan. Glasögon som vanligt.

Hur man rengör glasögon i smycken renare


Smycken städare är ultraljud enheter som får smuts och skräp från alla vinklar och vrår av vad pjäs du slänga i dem. Renare själv gör sitt jobb genom spännande vätskan i tanken, med hjälp av en vibrerande omvandlare. De miljontals bubblor som bildar kan lyfta bort smuts och olja från dina glasögon, lämnar dem rena och imfri tills nästa session.

Instruktioner

1 Placera dina glasögon i rengöringsmaskinen.

2 Tillsätt tillräckligt lösning så att glasögon är helt täckta, tillsammans med allt annat du kanske vill rensa samtidigt. Alternativen omfattar elektriska rakblad, ringar och armband.

3 Ställ in timern på enheten för den tid du vill att den ska köras. De flesta artiklar kräver inte mer än ett par minuter för att uppnå en grundlig rengöring.

4 Ta bort glasögon och andra föremål. Dra ut insatsen från maskinen, avyttra den smutsiga lösningen ner i avloppet.

5 Torka bort eventuell kvarvarande lösningen med ren monokel trasa. Fokus på mindre områden kring gångjärn och näsbrygga där vätskan ackumuleras.