alaska railroad persontrafik

Alaska Rail Semester


Konstiga glaciärer, flyg över Mt. McKinley, brutalt vackra bergs, ett rikt djurliv, fina restauranger, och utmärkta hotell är alla en del av den fantastiska konstigt att gör upp en skena semester under gränsen i Alaska. Rullande genom terrängen på ett kupol toppad järnvägsvagn ger semesterfirare med den typ av vyn och erfarenhet som sannolikt kommer att dröja för en livstid.

Alaska Railroad Corporation

Alaska Railroad Corporation ger semester paket som inkluderar järnvägstransporter, rundturer, och boende på nästan alla av de populära turistmål i hela staten. Järnvägen berömda Gold tjänsten har dubbel dekorerad tågvagnar med välvda visning och öppna plattformar områden. "Välj kompletta paket som sträcker sig från fem nätter till 12 nätter och från $ 1799 till $ 5439 per person", säger företaget. Besökare kan välja från en mängd olika tour alternativ, inklusive en resa från polcirkeln till Glacier Bay, en 11-dagars resa tillgänglig 5 juni till augusti endast 11. De med en längtan att ta i det spektakulära landskapet av Alaskas nationalparker kan välja en sex dagars vandring genom Kenai Fjords National Park och Denali National Park, vilket inkluderar ombord en flotte för en Posas vy över Spencer Glacier. Eller välj en fem-dagars äventyr på Denali och Spencer Glacier Trip, en hisnande utfärd som inkluderar jet båtturer, flytande bland glaciärer, och tar till luften för en "flight ser" tur runt Mount McKinley.

Alaska Railroad Corporation

327 W Ship Creek Ave.

Anchorage, AK 99501

907-265-2494

alaskarailroad.com

Alaska Tour och Travel

Alaska Tour och resor är en privat resebyrå arrangera en kombination av järnväg och rese semester i hela staten. Deras turné paket inkluderar Denali Park & ​​Kenai Fjords Combo, som börjar med att gå ombord på Alaska Railroad i Anchorage för en dagstur längs skenorna till Seward, innan man börjar på en kryssning till Kenai Fjords National Park, och en motor buss resa till Denali, sedan kulminerar med en returresa med tåg till Anchorage. Byrån har flera andra paket som kombinerar järnvägen resor med motor tränare och luft utflykter och kommer att anpassa varje paket för att bättre möta en besökares specifika önskemål.

Alaska Tour och Travel

9170 Jewel Lake Road, Suite 202

Anchorage AK 99502

907-245-0200

alaskatravel.com

Gray Line Tours

Gray Line of Alaska driver Alaska Rail Tours, med fullt kupol tågtrafiken mellan Anchorage, Talkeetna, Denali National Park och Fairbanks. Varje fullt kupol personbil tillåter resenärer en oinskränkt utsikt över den natursköna regionen. Järnväg eller tränare enbart persontrafik är tillgängliga, med möjlighet att skräddarsy en resa med ett antal sightseeing och hotell. "Vår lyxiga rälsbuss tjänsten är jämförbart med Alaska Railroad Gold Star service men på en besparing på över $ 50", säger företaget, vars daglig service sträcker sig längs samma spår som den i Alaska Railroad Gold Star väg. Varje rälsbuss har två nivåer, med huvud sittplatser och bar området ligger ovanför den övre och matservering och utomhus plattform belägen nedanför.

Gray Line of Alaska

300 Elliott Ave. väster

Seattle, WA 98119

888-628-3843

alaskarailtours.com

Fiske i Anchorage, Alaska


Om du funderar på att fånga vissa lax, då Anchorage är platsen att vara. Från maj till oktober, flera typer av lax återvända till floder och bäckar i närheten av Anchorage leka, vilket gör det en favoritdestination för lax sportfiskare. Temperaturen här är mildare än i resten av staten på grund av sitt läge på Cook halvön, vilket gör det till ett bra ställe att fiska året runt.

Historia

Fiske har traditionellt varit en mycket viktig del av livet för de infödda Unangax och Alutiiq människorna i Cook halvön. Den moderna staden Anchorage grundades 1914 då Alaska Railroad byggdes. Fisket fortsätter att spela en viktig roll i livet för sina medborgare. Idag är fisketillstånd regleras av Alaska Department of Fish and Game.

Geografi

Talrika berget floder rinna in i Cook halvön där Anchorage ligger. Det är dessa floder som lax återvänder varje år för att leka. Ett antal sjöar ligger också nära Anchorage.

Typer av fisk

Anchorage floder och sjöar erbjuder kung lax, silver (coho) lax, rosa lax, regnbåge, Dolly Verden, gädda, harr, nors och sik.

Platser att fiska i Anchorage

Jewel Lake är en 26-acre sjö som ligger strax söder om Anchorage. Det är årligen fyllt med regnbåge, insjölax och röding. Ship Creek ligger precis utanför centrum Anchorage och är hem till den årliga Ship Creek Laxfiske Derby hålls varje sommar. Söderut längs motorvägen från Anchorage till Seward är tjugo mil floden. Fiske kan göras var som helst längs den sida av vägen. Bird Creek är en tidvatten flod som är 27 miles söder om Anchorage nära byn indiska.

När Gå

Fiske är bra året runt i Anchorage. I april börjar smälta säsongen på Twenty Mile River. Lax säsongen sträcker sig från maj till oktober. På vintern är isfiske populärt på frusna Anchorage sjöar och floder.

Nya hotell i Anchorage, Alaska


Alaskas största stad, Anchorage, ligger i utkanten av otämjda vildmarken, men har alla bekvämligheter i hemmet såsom nya hotell, kedjan restauranger och underhållning. Hem till hälften av Alaskas befolkning, är Anchorage känd som "City of Lights". Björnar, älg och andra vilda djur tillåts röra sig fritt genom Anchorage gator och stigar, så det är inte ovanligt för besökare att se mer än rådjur när de är ute för en enhet runt staden. Förutom djurlivet, lokala attraktioner inkluderar mikrobryggerier, konstmuseer, glaciärer, aktiva vulkaner och skidorter.

Crowne Plaza Hotel Anchorage

Beläget mitt i Anchorage, var Crowne Plaza Hotel byggdes 2009 och erbjuder gästerna enkel tillgång till Ted Stevens Anchorage International Airport, och Dena'ina Convention Center, som ligger bara tre miles away. Hotellet har plats för upp till 170 gäster och ligger nära lokala attraktioner som Anchorage Zoo, H2Oasis inomhus äventyrsbad och affärer och restauranger i centrala Alaska. Hotellet erbjuder en hotellets restaurang som heter Juno som har amerikansk mat som smörgåsar, tacos, hamburgare och pommes frites. Hotellet ger också gästerna möjlighet att koppla av i inomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter.

Spring Hill Suites Anchorage

Spring Hill Suites ligger i University Lake-området i Anchorage, är ett nytt hotell, byggt 2009. Detta hotell har svit stil rum med separat sov- och vardagsrum. Alla rum har en mini kylskåp, bar, bestick och en bäddsoffa. Hotellet erbjuder en gratis kontinental frukost, inomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter. Dess gratis lokal transfer färjor gäster till närliggande attraktioner som University of Alaska på Anchorage botaniska trädgårdar eller till de många utomhus attraktioner i Chugach bergskedjan. Utbudet bas ligger inom ett par miles från Spring Hill Suites Hotel.

Comfort Suites Anchorage

Byggt 2009, är Comfort Suites Anchorage ligger bredvid Ted Stevens Anchorage International Airport. En av de kostnadsfria faciliteter hotellet erbjuder är en 24-timmars flygplatstransfer. Downtown Anchorage ligger bara några minuters bilresa från hotellet, där gästerna kan njuta av shopping, en resa till Anchorage Museum eller en tur på Anchorage första stad vagn. Vagnen tar gästerna till Cook Inlet, Jordbävning Park, Alaska Railroad, Lake Hood och andra sevärdheter. Hotellet erbjuder sina gäster en gratis dagstidning, parkering, lokalsamtal och en lyxig kontinental frukost samt en inomhuspool, bubbelpool och gym.

Hur Tour Alaska järnvägstrafik


Blotta delen av Alaska - större än Texas, Kalifornien och Montana kombinerat - gör idén att turnera staten med bil något skrämmande. Överväga att ta ett tåg. Även om ingen järnväg förbinder Alaska och det kontinentala USA, är det möjligt att resa in i staten och besöka Alaska två största städer på Alaska Railroad. Ägs av staten, sträcker järnvägen över 500 miles från Kenaihalvön på Alaska södra och centrala kust till Anchorage, sedan vidare till Fairbanks i det inre av staten.

Instruktioner

1 Få en överblick över din budget. Räkna ut hur många människor kommer att resa med dig och hur mycket du vill spendera.

2 Hur Tour Alaska järnvägstrafik

Alaska har över 700 glaciärer.

Se över kartan över Alaska och planera din resplan. Alaska Railroad erbjuder tre tågresor under sommaren. Denali Star går mellan Anchorage och Fairbanks - en 12-timmars vandring - stopp längs vägen på Denali National Park. Coastal Classic resor mellan Anchorage och Seward, och Glacier Discovery ansluter Anchorage med Prince William-sundet och Spencer Glacier, vardera ca en fem timmars resa.

3 Hur Tour Alaska järnvägstrafik

Wildlife vimlar i Alaska.

Välj datum. Alla tågsträckor arbetar dagligen mellan mitten av maj och mitten av september; endast Anchorage / Fairbanks linje körs på vintern, och då endast på helgerna. Tänk på att priserna är lägre i maj och september (benämnd "värde" säsong) i juni och juli.

4 Hur Tour Alaska järnvägstrafik

Alaska är hem för många berg, inklusive den högsta toppen i Nordamerika, Mt. Denali.

Välj din serviceklass. Denali Star och kust Classic erbjuder möjligheten till premiumklassen. Priset är motsvarande högre.

5 Göra reservationer och köpa biljetter online på Alaska Railroad Corporation webbplats eller genom att ringa 907-265-2494 eller 800-544-0552. Din bokning resplan kommer att skickas till dig och ditt boardingkort utfärdas när du checkar in. Ankomst till stationen minst en timme före avgång.

6 Ordna transport till din utgångspunkt i Alaska. Säker logi för din vistelse.

Hur resa till Alaska med barn


En resa till Alaska kan erbjuda en minnesvärd reseupplevelse för barnen. Snarare än trålning runt nöjesparker, kan de vara utforska Alaskas vildmark, se vilda djur i sin naturliga miljö och njuta av en del av världen som några av deras kamrater kommer att besöka. Alaskan städer erbjuder några av de bekvämligheter som finns i andra städer i USA, men är bäst ses som en utgångspunkt för ett äventyr som barnen kommer att minnas för en livstid.

Instruktioner

1 Hur resa till Alaska med barn

Att se Hubbard Glacier i Alaska kommer att väcka barnen.

Organisera din resa till Alaska. Körning i längs Alaska Highway är ett alternativ, men de flesta människor valde att flyga till Anchorage. Detta är Alaska primära nav för vidare resa och ett antal flygbolag flyger direkt från amerikanska städer. Försök Alaska Airlines tillsammans med Delta, American Airlines och Northwest Airlines. När du anländer, utforska Alaska med barn via Alaska Railroad, som passerar genom några av statens mest spektakulära landskap. Ett annat alternativ är att boka en tur på Alaska Park Connection tränare tjänsten.

2 Hur resa till Alaska med barn

Kajakpaddling i Alaska är en stor upplevelse för barnen.

Anteckna från webbplatser som The New Föräldrar Guide för listor över barn attraktioner i Alaska. Bygg din resplan runt platser som Fairbanks Ice Museum, Alaska Zoo och Alaska Sealife Center. Kontrollera information om nöjesparker, inklusive h20asis Indoor Water Park i Anchorage, samt utomhus destinationer i sommar, såsom Kenai River och Chena River Lakes.

3 Hur resa till Alaska med barn

Se snötäckta bergskedjor i Alaska.

Köp en Alaskan Toursaver kupong bok att spara pengar. Den Toursaver erbjuder flera två-för-en rabatter, inklusive inträde till Denali National Park, Alaska Native Heritage Center, glaciär kryssningar och aktiviteter såsom paddling, fiske, forsränning och cykling.

4 Undersök organiserade resepaket catering till familjer. Austin Lehman Adventures driver sex dagsutflykter för familjer där barnen vandra, cykla, kajak och kryssning i öknen. Den program ingår en kryssning genom glaciärer, paddling bredvid sälar och havsuttrar och besök till ett stort vattenfall. Barn är också utbildas om effekterna av den globala klimatförändringen på den lokala miljön.

5 Boka boende om du reser självständigt. Logi i Alaska allt från små pensionat till lyxhotell. Eventuellt anställa självhushåll loger i avlägsna delar av regionen.

Dag järnväg resor i Alaska


Utforska Alaska och Yukon med dagen järnväg resor på historiska järnvägar. Giltigt pass / visum som bevis på medborgarskap rekommenderas för de flesta järnvägs turer. Skagway, Alaska erbjuder många järnvägs turer och har historisk betydelse som "porten till Yukon under Klondike Gold Rush", enligt den Alaska Tours hemsida.

White Pass & Yukon Route Summit Excursion

Skagway, Alaska historiska White Pass och Yukon Route järnvägen erbjuder en 40-mil, 3- till 3 1/2 timme rundresa tur. Tåget klättrar från "tidewater på Skagway till toppen av White Pass," enligt den Alaska Tours hemsida. Klättringen är en 2865 stigande höjd. Detta smalspårig järnväg byggdes under 1898 Klondike Gold Rush och är en internationell Historic Civil Engineering landmärke. Turen har utsikt över berg, glaciärer, raviner, tunnlar, bockar, vattenfall och diverse historiska platser från bekvämligheten av årgång-eran sällskapsspel bilar. Under 2010 turer avgår från Skagway vid 08:15 och 12:45, måndag till lördag. Turer avgår från Skagway till 16:30 finns på tisdagar och onsdagar, och under 2010, biljetter är $ 110 för vuxna och $ 55 för barn i åldern 3 till 12. turer som körs från 5 maj till september 24 i 2010.

Alaska Tours

413 G Street

Anchorage, Alaska 99501

907-227-3000

alaskatours.com

Fraser Meadows Steam Utflykt

En ånglok tar dig till Fraser Meadows, British Columbia, som ligger sex miles utanför Pass Summit White i några av North Alaska mest oländig terräng. Turen startar från Skagway den 29 maj till september 13 och finns bara på måndagar och fredagar. Tåget klättrar nästan 3000 fot under sin 26-mil lång vandring som omfattar "branta kvaliteter och en klippa hängande tur," enligt Alaska Tours hemsida. Biljetter är $ 145 för vuxna och $ 73 för barn i åldrarna tre till 12. pass krävs för denna turné. Turen avgår vid lunchtid och är fyra timmar lång.

Alaska Tours

413 G Street

Anchorage, Alaska 99501

907-227-3000

alaskatours.com

Yukon Rail äventyr

Yukon Rail Adventure tour "följer leden av surdegar", enligt den Alaska Tours hemsida, mellan Skagway, Alaska och Carcross, Yukon på den historiska White Pass och Yukon Route Railroad. Tåget färdas uppför Skagway floden upp till White Pass toppmötet och sedan ner till det återställda 1903 Lake Bennett tågstationen i British Columbia. En timmes 45 minuters uppehåll i Lake Bennett erbjuder resenärer möjlighet att lunch (ingår i turnén) och utforska den historiska staden och samtidigt njuta av utsikten. Tåget åter-skivor sedan och bedriver till staden Carcross där resenärer kan njuta av utsikten över ett berg-girt sjö, vilket innebär bergen verkar att stiga upp ur vattnet. I Carcross du kommer ombord på en motorcoach för återresan till Skagway som stannar vid Emerald Lake längs vägen. Turen är 8 1/2 timmar lång och 2010 avgår vid 07:30, söndag till fredag ​​MAJ 20 till september 1. Pass krävs för denna tur. Vuxna biljetter är $ 239 och barn biljetter (åldrar 3-12) är $ 159 (alla 2010 års priser).

Alaska Tours

413 G Street

Anchorage, Alaska 99501

907-227-3000

alaskatours.com

Alaska Railroad Coastal Classic

Tre vägar för Alaska järnväg, den "Coastal Classic" från Anchorage till Girdwood till Seward, den "Glacier Discovery" från Anchorage till Girdwood, Whittier, Portage och Spencer och "Denali Star" från Wasilla till Talkeettna till Denali och Fairbanks är rest av flera järnvägsbolag, inklusive Alaska järnväg och Holland America. Boka prinsessan Midnight Sun Express Denali Star väg tour genom något av dessa företag; emellertid dessa resor i allmänhet körs över flera dagar. Du kan resa Alaska Railroad: s kust Classic i en 8 1/2 timmars arbetsdag, vilket inkluderar att besöka staden Girdwood för hundspann och "Flight" möjlighet att besöka nationalparker och visa glaciärer med flyg. Under 2010 Coastal Classic avgår från Anchorage på 06:45 den 15 maj till september 12. biljettpriser i 2010 sträcker sig från $ 59 till $ 75 beroende på längd tur.

Alaska Railroad

327 W. Ship Creek Avenue

Anchorage, Alaska 99501

907-265-2494

800-544-0552

alaskarailroad.com

Tågresor i Alaska


Det finns två järnvägar som betjänar resenärer i Alaska. White Pass & Yukon Route Railroad byggdes 1898, och Alaska Railroad avslutades 1923. Alaska tågresandet fokuserar på turism och dess natursköna vägar kan erbjuda spänning och äventyr till din resa och samtidigt få dig till din destination.

destinationer

Enligt TravelAlaska.com, White Pass & Yukon Route reser från Skagway, Alaska, Fraser, British Columbia, nära gränsen till USA och Kanada. Du behöver ett pass om du väljer en rutt som går Canada.The Alaska Railroad har destinationer i Seward, Anchorage, Wasilla, och Denali National Park, bara för att nämna några.

Säkerhet

Tåg är ett säkert sätt att resa genom Alaska eftersom de tål hårdare väder än några andra transportsätt. Villkor kan bli förrädiska för resor med bil som helst på året, med tanke på de flesta av Alaska har inte utvecklade motorvägar och vägar som de lägre 48 stater.

missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om tågresor i Alaska är att det är ett billigt alternativ till flyget där. Medan priset på en tågbiljett kan vara billigare än en flygresa till Alaska, måste resenärerna anser att det inte finns några anslutande tåg till Alaska från de lägre 48 eller Kanada.

scheman

Du kan hänvisa till järnvägen scheman, såsom de på AlaskaRailroad.com och wpyr.com för avresa och ankomst datum och tider. Inte alla stationsplatser har tåg i trafik året runt. Vissa driva tåg maj till september, medan andra fungerar september till maj.

Alaska är en stor stat med endast 10 procent av den yta som betjänas av vägar. Även om du kan komma runt staten på snöskotrar, längdskidor eller en hundspann, de flesta föredrar att resa med de mer bekväma och populära alternativ som följer.

Instruktioner

1 Resa med flyg. Landsbygd flyget är det mest praktiska sättet att resa till det inre av Alaska. Det finns 256 lantliga flygplatser enligt Office of Statewide Aviation. Du kan resa med bush plan, taxiflyg eller helikopter. Få en lista av piloter och företag att tjänste specifika områden från Federal Aviation Administration Flight Standards Division, som ligger på 222 West 7th Avenue # 14 i Anchorage, Alaska 99513. Du kan också ringa divisionen på (907) 271-5514.

2 Ride the Alaska Railroad, en full service järnväg som ger dig möjlighet att se vilda djur och natursköna som du reser staten. Järnvägen omfattar Alaska från tidewaters i Seward och Whittier till det inre av Alaska. Den har tre nivåer av service: Standard, Privat Dome och Gold Dome. Vägen till och från Anchorage passerar ofta genom Potters Marsh, som är Anchorage Coastal Wildlife Refuge. Tåg resa dagligen mellan Anchorage, Seward och Whittier.

3 Köra en bil. Vägarna i Alaska är i allmänhet lätt att navigera och underhållas. Scenic Byways ansluter tillstånd längs vägar som har utsetts All American vägar för deras regionala och nationella betydelse för kulturella och skönhet. Oavsett om du hyr en bil eller köra din egen, använder dessa vägar för att komma runt staten. Du måste kontrollera med Department of Transporta för vägförhållanden under vintern.

4 Ta en färja på Alaska Marine Highway System för att komma runt Alaska kustsamhällen. Elva färjor inklusive två snabba fordon färjor, Fairweather och Chenega, transfer personer och fordon i hela sydöstra och sydvästra Alaska. Ta med tält och läger på däck för längre resor.

5 Tur med motorcoach om du vill lämna den drivande till en infödd. Park Connection är en daglig tjänst som tillhandahålls av Alaska Tour och resor för att hjälpa dig att komma runt nationalparker som Denali National Park eller Kenai Fjords National Park. Lokala experter påpekar höjdpunkter som de kör.

Aurora Borealis Tours i Alaska


Den vetenskapliga fenomenet aurora borealis, eller norrsken, är ett resultat av elektroner och protoner av atomer i atmosfären är attraherad av, och färdas längs linjerna i jordens magnetfält. När atomerna kolliderar med varandra det orsakar dem att emittera fotoner, skapa ljus. Auroras ske i både norra och södra halvklotet, den norra är namnges efter gud nordanvinden från den grekiska mytologin, Borealis. Vid 65 grader nordlig latitud, under norrskens ovala, är Fairbanks område en av de bästa platserna i Alaska för att visa norrsken. Turer är vanligtvis tillgängliga från september till april när ljuset är den mest synliga.

Vinter Tågresa

Alaska Tour & Travel erbjuder en sexdagars järnväg turné ombord tränare och den berömda Alaska Railroad med en 100 procent garanterad aurora borealis visning. Resan börjar i Anchorage och slutar i Fairbanks efter en krets längs Alaska Range, Denali National Park och tre nätter på Chena Hot Springs Wilderness Resort. Turen är inklusive logi, transporter och måltider. Ytterligare alternativ för längdskidåkning, snö maskin och slädhund turer längs vägen finns.

Alaska Tour & Travel
9170 Jewel Lake Road
Anchorage, AK 99502
800-208-0200
goalaskatours.com

Alaska Aurora äventyr

Northern Alaska Tour Company driver en åtta dagars rundresa norrsken sightseeingtur från Fairbanks till polcirkeln. Från Fairbanks turnén färdas längs Dalton Highway via Brooks bergskedjan och över Arktis Divide. Turister spenderar sedan tre nätter i staden Coldfoot och besöka den historiska gruvstaden Wiseman, den ensamme året drift stad på längden av Dalton. En flygtur över polcirkeln ingår, och slädhund turer. En ledig dag för att utforska Fairbanks är planerad till båda ändarna av resan. Coach resa från Fairbanks, och logi ingår, medan måltider är extra.

Northern Alaska Tour Company
PO Box 82991-W
Fairbanks, AK 99708
800-474-1986
northernalaska.com

Norrsken Lodge

För en mer intim och personlig erfarenhet av Aurora Borealis Lodge, 20 miles norr om Fairbanks, erbjuder nattliga turer. Beläget vid 2.000 fot ovanpå Cleary Summit, är Aurora Borealis Lodge en idealisk plats för att se Alaskas norrsken. Lodge ger tur och retur transport från Fairbanks och varma drycker. Turister kan också köra sig till lodge och få en rabatt för turnén. Aurora Borealis Lodge erbjuder även övernattning i rum med fullt utrustade kök och utsikt över ljusshower. Transport från Fairbanks finns för övernattande gäster, och tunga parkas och byxor finns att hyra.

Norrsken Lodge
PO Box 72422
Fairbanks, AK 99.707
907-389-2812
auroracabin.com

Rail Semester nära Mt. McKinley, Alaska


Tåg resor runt Mt. McKinley och Denali National Park i Alaska är populära semester. Sken turer ger gästerna natursköna vyer från bekvämligheten av en modern järnväg bil som kan resa vidare i en kortare tid än andra landtransporter. Många tåg personbilar har glaskupol tak som tillåter föraren att ha full utsikt över Alaskas landskap och berg. Mt. McKinley, även kallad Denali, är det högsta berget i USA.

Princess Tours

Princess Tours "McKinley Rail Tours inkluderar tåg ombord bolagets Ultradome järnvägsvagnar samt en vistelse på Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge. Lodge ligger nära Talkeetna på den södra sidan av berget. Beroende på längden på resan, kan gästerna också bo på Denali Princess Wilderness Lodge nära gated ingången till Denali National Park.

Förutom järnväg turer, kan gästerna delta i sido turer under sin vistelse på loger. Andra aktiviteter på loger inkluderar vandring, forsränning, sightseeing, golf, sportfiske och mer. Ombord på tåget, passagerare åka på tabeller som plats för upp till fyra personer. Den välvda tak / windows inte öppna, men tåget har en utomhus plattform för passagerare att få frisk luft under resor. Princess Rail erbjuder hela måltider till frukost, lunch och middag ombord på tåget.

Princess Tours
800-426-0500
www.princesslodges.com

Alaska Railroad semester

Alaska Railroad Corporations järnvägs semester inkluderar tour "Alaska National Parks järnvägstrafik", som tar turister till två Alaskan nationalparker. Den första är Denali National Park, hem till Mt. McKinley. Semesterfirare rida Denali Star Train från Anchorage till Denali att tillbringa två nätter i parken. Ombord på Denali Star, kan gästerna dra nytta av Goldstar Service för att rida i första klass boende på dubbeldäckade kupoljärnvägsvagnar. Välvda bilar kostar passagerarna mer, men ger den bästa utsikten över Alaskas vildmark och Mt. McKinley. Den andra parken på turnén är Kenai Fjords National Park, och kust Classic Train tar gästerna där. Slutligen tar Glacier Discovery tågresenärer till Spencer Glacier och Portage. Turnén avslutas tillbaka på Anchorage.

Alaska Railroad Corporation
327 W. Ship Creek Avenue
Anchorage, AK 99501
800-544-0552
www.alaskarailroad.com

Gray Line of Alaska

Gray Line of Alaska erbjuder flerdagars turer i Denali National Park och Mt. McKinley. Dessa turer antingen ta passagerare på tåget uteslutande eller ge en blandning av tåg och motorcoach transport. Rese utflykter alla järnvägs ta turister från Anchorage till Denali och tillbaka eller från Fairbanks till Denali och tillbaka. Gray Lines välvda tågvagnar rida Alaska Railroad, där passagerarna kan njuta av utsikten, inklusive djurliv, floder, städer och Mt. McKinley. Beroende på tur, kommer gästerna ombord på tåget serveras drinkar eller måltider. När turister kommer till Denali National Park, kan de delta i de tillgängliga utomhusaktiviteter eller ta helikopter eller Jeep turer.

Gray Line of Alaska
300 Elliott Avenue West
Seattle, WA 98119
888-452-1737
www.graylinealaska.com