Hur att mjuka upp eller gå sönder i mäns stövlar

February 13

Hur att mjuka upp eller gå sönder i mäns stövlar


Ett par nya mäns stövlar kan se bra med en skarp kläder men kan orsaka elände de första gångerna de är slitna. Det finns inga mirakel sätt att bryta i stövlar över natten, men genom att följa några enkla metoder processen kan vara mycket enklare än man skulle kunna tro, utan att orsaka skador på fötterna. Metoden att bryta i nya stövlar kan användas med nästan alla boot typ: arbete stövlar, vandringskängor eller klänning stövlar.

Instruktioner

1 Innan du lämnar butiken, se till att bagageutrymmet är rätt passform. Vissa butiker har start bårar som kan användas för att sträcka boot innan du lämnar. Detta kommer att mjuka startmaterial, vilket gör inbrott i tid kortare.

2 Använd tjocka strumpor för att skydda hälarna och bära stövlar för en kort tid runt huset. Gradvis öka mängden tid som du bär skon under flera dagar. För att undvika att utveckla smärtsamma blåsor på hälarna, ta stövlar av vid första tecken på irritation.

3 skick boot med hjälp av en bra olja. Mink olja är bra för läderstövlar. Applicera ett tunt lager av olja på ytan av skon och gnid ordentligt tills oljan absorberas. Applicera oljan i synnerhet till områden i bagageutrymmet som verkar tätt. Mink olja kommer att absorbera in i bagageutrymmet, mjukgörande lädret.

4 Mäns spets-up stövlar kan mjukas upp genom snörning boot tätt. Trycket från benet mot uppstarten mjuka materialet. Efter flera dagar att bära en tätt spetsad boot bör boot brytas nog att du kan snöra dem löst.

Tips

  • Aldrig vänta till sista minuten för att köpa en känga om möjligt. Resultatet kommer att bli smärtsamma blåsor och oförmåga att bära boot
  • Mäns arbete stövlar kan försiktigt slagen med en gummiklubba för att mjuka upp materialet.
  • Bär stövlar runt huset innan du tar dem utanför; om stövlarna inte bryta sig in för att passa tillbaka dem.
  • Vatten är dåligt för stövlar. Även om vissa män hävdar blötläggning en känga i vatten är ett alternativ till att bryta den, är resultatet en uttorkade läder och dåligt utseende.
  • Försök inte att bryta stövlar i natten; det tar flera dagar för att effektivt bryta dem.

  

Kommentar