Hur man håller glasögon glider ner näsan

January 12

Hur man håller glasögon glider ner näsan


Vem som helst med ännu något dålig syn kan relatera till olägenhet glasögon glider ner näsan. Särskilt på sommaren, kan värmen gör du praktiskt taget svettas dina glasögon från ansiktet. Lyckligtvis är detta ett enkelt problem som orsakas av överflödig olja på huden. Det är lätt att lösa och du förmodligen redan har material som krävs i hemmet.

Instruktioner

1 Ta bort dina glasögon för att rengöra ansiktet. Med hjälp av en klick av oljan minskande ansikte tvätt och lite varmt vatten, löddra upp området på och runt näsan. Särskilt uppmärksamma veck på sidorna av näsborrarna som olja kan samlas där.

2 Skölj ansiktet med rent, kallt vatten för att stänga porerna och badda torr med en handduk. Rengöra ditt ansikte på detta sätt två gånger dagligen - en gång på morgonen och en gång på kvällen innan sängen.

3 löddra försiktigt upp näskuddarna på dina glasögon med samma olja som minskar ansiktstvätt. Skölj och torka dina glasögon.

4 Doppa en liten mängd av babypuder på näsan med hjälp av fingrarna eller en makeup borste. Betala extra uppmärksamhet till toppen av näsan där dina glasögon brukar vila samt veck på sidorna av näsborrarna. Borsta bort överflödigt pulver.

5 Använd olje minska ansikte torkdukar under dagen bör näsan bli fet och glasen börjar glida igen.

Tips

  • Ett glas renare servett pre-indränkt i alkohol (du kan köpa dessa på apoteket) är en annan användbar objekt för att alltid ha till hands bör dina glasögon börjar glida igen under dagen. Du kan även använda dessa för att då och då torka näskuddarna av dina glasögon.
  • Inte tvätta ansiktet alltför ofta som detta kommer att orsaka huden torka ut, vilket gör oljan i huden regenerera ännu snabbare.
  • Undvik fuktgivande området på och runt näsan för mycket, eftersom detta också kommer att orsaka för mycket överflödig olja.

  

Kommentar