Hotell i Baltimore nära Camden

December 8

Hotell i Baltimore nära Camden


Baltimore, Maryland Camden Yards hem till Orioles baseball spel. Den gröna fält, gröna säten och rött, tegel lager bakgrund ger en skarp kontrast till den lyxiga inredningen av närliggande hotell ofta bokas upp av sportentusiaster. Besökare som har råd de bästa platserna kan dock utöka sin lyxhotell erfarenhet med täckta platser på en hög, övre däck.

Baltimore Marriott Inner Harbor at Camden Yards

Baltimore Marriott Inner Harbor på Camden Yards är en stor, elegant och stilfullt hotell med 490 rum och 34 sviter. Hotellet riktar sig till eliten resenären med lyxiga bekvämligheter som designer bäddar för optimal komfort, plug-and-play höghastighets, tv platt-TV och gratis drinkar och hors d'oeuvres. hotellet när en match spelas på Camden Yards, har det på stor-tv i sin bar och lounge som heter The Yard. Baltimore Marriott Inner Harbor på Camden Yards har även en stor balsal med plats för upp till 160 personer som kan användas för formella partier, klassrum och affärsmöten.

Hampton Inn Baltimore-Downtown-Convention Center

Hampton Inn Baltimore-Downtown-Convention Center är lite mindre än Marriott med 126 rum och inredningen är mindre traditionellt elegant. Hampton Inn Baltimore-Downtown-Convention Center dekoratörer införliva sportig känsla av Camden Yards i hotellets lobby med en nyckfull stol formad som en catcher mitt. Praktiska bekvämligheter inkluderar frukost, en svit butik, ett gym, en uteplats, en livräddare skyddad inomhuspool, ett businesscenter och ett mötesrum. Återstående konkurrenskraftiga med närliggande hotell, rum har 26-tums och 32-tums platt-tv och höghastighetsanslutning till Internet. Suites har utdragbara soffor, våta barer, mikrovågsugn och kylskåp.

Hilton Baltimore

Hilton Baltimore är rätt granne med Camden Yard. Bokning balkongen-gästfrihet svit ger gästerna en ungefärlig bild av Camden Yard spel. Inredningen är modern med en hel del av geometriska mönster och accenter i rostfritt stål. Hilton erbjuder sina egna unikt designade plysch-bäddmadrasser i rum tillsammans med ergonomiska skrivbord stolar, höghastighetskabel med on-demand underhållning och tillgång till Internet. Sviterna är ännu lyxigare lovande 250-thread-count linne, Cuisinart kaffebryggare, badprodukter från Crabtree och Evelyn och 32-tums platt-tv.

Sheraton Inner Harbor Hotel

Sheraton Inner Harbor Hotel webbplats är inte så beskrivande som de av de andra hotellen Camden Yards men det ger många av samma bekvämligheter. En 24-timmars businesscenter erbjuder gästerna fri tillgång till Internet och kostnadsfria kontorsmaterial, men det finns en per dag avgift för på rummet internet. Jämförbara bland annat pittoreska men stilrena inredningen, gratis frukost och eftermiddags smårätter, ett gym, en uppvärmd inomhuspool och en presentbutik.


  

Kommentar