Hur man gör frukt garnishes

January 5

Hur man gör frukt garnishes


Så du är alla redo för det stor fest, och du är ute efter att imponera. Oavsett om det är semester, en affär fungerar, eller bara en anledning att gå samman med vänner som vi alla vill vara partiet att bli ihågkommen. Men vi måste komma ihåg, det är hur du presenterar din mat som kommer att få dig på kartan! Jag ska visa dig hur man gör några show-stopp garnering av frukt som kommer att ha alla kommer upp till dig frågar "Hur gör du det ?!"

Instruktioner

1 Hur man gör frukt garnishes

För att göra korgar, skära bort två kilar ur frukten, ca 1/4 "från varandra, vilket gör vissa att lämna en avdelning för ett handtag. Hollow ut korgen genom att skrapa ut massan med en kniv. Fyll den och dekorera handtaget .

2 För att göra skålar, kan du antingen göra mål huden av frukten med en melonbollare eller spåra en design med en ogiftig penna. Använd en kniv för att skära in i huden och sedan ihåliga ut frukten. Fyll den med nästan vad som helst.

3 Hur man gör frukt garnishes

För att göra Cartwheel skivor, skiva frukt på tvären. Använd skivor hela eller halve, eller lägga till en verticle hack mot mitten och placera den på kanterna av glasen. Vrid isär för att göra perfekta garnering för tallrikar. För att göra vändningar, gör ett snitt 3/4 av vägen över mitten och vrid ändarna i motsatta riktningar.

4 Hur man gör frukt garnishes


För att göra skal remsor, med stammen slutet av din frukt, använd en kanalise kniv att skala en lång remsa runt frukten i en spiral sätt. Du kan använda skalet eller ens hela randig frukt som en garnering!

5 Hur man gör frukt garnishes


För att göra strimlor, skär remsor av skal 2-3 "lång. Ta bort den vita märg från baksidan av skalet och sedan skär den i tunna strimlor. Dessa är bra att använda för aptitretare som kanderade citrusskal.

6 Hur man gör frukt garnishes


För att göra frukt kilar, skär frukten på längden och sedan skär varje halva i klyftor. Du kan också skära frukten i halv tvären för kortare, fetare kilar. För ytterligare färg, doppa de skurna ändarna i paprika eller fint hackad örter.

7 För att göra långa krumelurer av skal, en lång smal remsa och sedan vrida det till en spiral. Säkra med ett gem och placera den i isvatten i 10-15 minuter.

8 För att göra pilbågar, slips 3 "remsor av julienned skal i små knutar.

Tips

  • För att hålla kopparna eller skålar stadig, segmentera ut en liten bit av botten av frukten för att skapa en bas.
  • Vid skålen, använd en juicepress först att extrahera saften.
  • Chill frukten innan någon av dessa garnering. Kall frukt är fastare och lättare att skära.
  • Använd okänslighet frukter för peeling, band och korgar. Tunt skal frukter bör användas för kilar, skivor, och strimla.
  • Innan du använder, hålla garnering fuktig med fuktigt hushållspapper och kylskåp i en återförslutningsbar plastpåse.

  

Kommentar