Atlantic City Bus resor från New Castle, Delaware

July 25

Atlantic City Bus resor från New Castle, Delaware


New Castle, en liten historisk stad på stranden av Delawarefloden, förlitar sig på närliggande Wilmington som en knutpunkt med busslinjer som kör upp östra kusten och över till Atlantic City. Transport företag baserade i andra städer, nära New Castle, också har planerat bussresor Jersey Shore.

Vinthund

Greyhound kör dagliga turer till Atlantic City från Wilmington, Delaware, ungefär sju miles norr om New Castle. Måndag till torsdag, finns det tre bussar på 8:05, 2:55 och 5:40 pm Passagerare på alla tre bussar överföring i Philadelphia. Fredag ​​till söndag, finns det ytterligare en kväll buss som lämnar Wilmington på 8:00 och anländer i Atlantic City på 11:00, efter en överföring i Philadelphia.

Delaware Express

Delaware Express driver två tur och retur turer till Atlantic City på första och tredje tisdagen i varje månad. Express är baserat i Newark, 11 miles väster om New Castle. Smeknamnet Pirlo, lämnar bussen på morgonen och återvänder i tidigt på kvällen. Alla passagerare får en Showboat mynt paket när de anländer i Atlantic City.

Krapf Bussar

Krapf bussbolag erbjuder en Chester länet och Delaware casino linje som körs på tisdagar och torsdagar. Bussar avgår kl 09:40 och 03:15 från framsidan av Delaware News byggnad i Claymont, ca 15 miles norr om New Castle. Det finns också en söndag resa som lämnar vid lunchtid och återvänder till 11:30 pm bussar är utrustade med videospelare. I december 2010 meddelade bolaget eftermiddagen resor var inte på grund av bristande passagerare. Krapf råder passagerare att kontakta kontoret för att kontrollera om bussen körs på ett visst datum.


  

Kommentar