Motell nära Lavallette, New Jersey

May 16

Motell nära Lavallette, New Jersey


Lavallette, New Jersey, är liten badort på statens östkust. Lavallette s havet och Bayfront läge mitt i Barnegat halvön gör det till en idealisk plats för simning, surfing, fiske och båtliv, samt checka ut lokala butiker och restauranger. Besökare till Lavallette området kan välja mellan flera Motell som erbjuder ett utbud av bekvämligheter och prisnivåer.

Colony Motel

Kolonin Motel ligger strax söder om centrala Lavallette i gemenskapen av Seaside Heights. motell De två våningar liknar en klassisk amerikansk vägkontroller Motell och är mindre än en halv mil från stranden och strandpromenaden. Alla rum har luftkonditionering, kabel-tv, kylskåp, mikrovågsugn och badrum. Gästerna kan njuta av en måltid på plats på kolonin Motel picknickområde. Motellet har också en in-mark pool som är öppen under sommarmånaderna.

Colony Motel
65 Hiering Ave.
Seaside Heights, NJ 08751
(732) 830-2113
seasidecolonymotel.com

Aztec Ocean Resort

Även i Seaside Heights, är Aztec Ocean Resort direkt på Atlanten vattnet i centrum av staden. Motellet erbjuder dubbelrum och större dubbla VIP sviter, några med balkong. Alla rum har luftkonditionering, kabel-tv och badrum. Du kan äta på på plats grill, som är öppen dagligen för frukost, lunch och middag, eller Seaside Crab House, som serverar skaldjur och amerikanska köket i en avslappnad atmosfär. Den Aztec Ocean Resort har också en inomhuspool som är öppen året runt.

Aztec Ocean Resort
901 Boardwalk
Seaside Heights, NJ 08751
(732) 793-3000
aztecoceanresort.com

Lamplight Motel

The Lamplight Motel ligger nära centrum av Lavallette längs huvudgatan. Motellet har 22 enkel- och dubbelrum rum med traditionell inredning. Alla rum har en armoire, badrum och kabel-TV. Motellet matsal erbjuder sina gäster gratis frukost varje dag. The Lamplight är också hem till en uppvärmd inomhuspool och två utomhus soldäck. Lampsken är rökfritt.

Lamplight Motel
204 Grand Central Ave.
Lavallette, NJ 08735
(732) 793-8601
lamplightmotel.com


  

Kommentar