Barnens Science lektion för att göra glass

December 22

Barnens Science lektion för att göra glass


Att glass i vetenskap klass kan vara både välsmakande och pedagogiska med söta resultat. Ända sedan den populära behandla först skapades (förmodligen av romersk kejsare Nero), kan barn och vuxna inte verkar få nog. Så vad bättre aktivitet är där för att få barn intresserade av vetenskap?

Beredningar och Ingredienser

Innan du förbereder lektionen planen se till att du har mjölk, vanilj och socker för en av blandningarna. Du behöver även ett paket med bergsalt, stora och små plast zip-lås baggies och handskar eller en handduk om dina händer blir för kallt.

Om du använder kaffe kan metoden helt enkelt ersätta påsarna med en stor och en normalstor kaffe kan, om du kan behöva dubbla eller tom tredubbla dina ingredienser som kaffeburkar hålla mer vätska än påsar kan. För mer specifika riktlinjer recept kolla parentinghumor.com.

Plastpåse Metod

Detta är det enklaste och mest tillgängliga metoden för ett klassrum och kan ge den minsta mängden röra. Blanda socker, vanilj och mjölk tillsammans i kvartil storlek plastpåse. Tillsätt sedan isen och bergsalt tillsammans i större väska. Placera mindre väska inuti större väska och börjar skaka och knåda de kombinerade innehållet, och se till att påsen är ordentligt tätad för att förhindra en enda röra. Du kommer att se iskristaller bildar som så småningom kommer att vända sig till glass. Applicera en handduk eller bära handskar för att spara dina händer från att bli för kallt om så önskas.

Kaffe kan Method

Detta är en liknande metod som kräver två burkar. Placera blandade ingredienser vanilj, socker och mjölk i en standardstorlek kaffe kan och sätt på locket. Sätt is och salt tillsammans i större kan, och sedan placera mindre kan i större burken och placera ett lock på den. Skaka den stora kan kraftigt under 10 minuter medan du kontrollerar att se till att iskristaller bildas. Fortsätt tills du har gjort glass.


  

Kommentar