Open Fire Verktyg

September 20

Open Fire Verktyg


Tillförsel av värme till råa livsmedel resulterat i förbättrad smak, och förmågan att bevara mat för senare konsumtion. Register som går tillbaka 5000 år visar att gamla sumererna använde matlagning tekniker för att laga mat. Med tiden, uppfinningen av verktyg hjälpte till att lindra bördan av matlagning över öppen eld.

gafflar

En långskaftad gaffel tillåter kocken att nå lågorna på avstånd. Tvådelad och tredelad gafflar finns att köpa i butiker och på nätet. Trä eller värmebeständiga handtag minskar risken för brännskador. Använd gafflar att laga mat som korv eller ax.

Tång

Använd tång för att hantera livsmedel tillagas på galler över öppen eld. Grab mat som biff, kyckling eller grönsaker med hjälp av tång; vända den med tången. Ta helt färdiglagad mat från ställningen och placera den på att betjäna tallrikar. Tång med långa handtag minskar risken för skador. Undvik plast tång vid kontakt med öppen eld är möjlig.

Metall matlagning Rack

Placera metall rack över en öppen eld för att laga mat grill-stil. Bygga en plattform för racket med hjälp av tegel. Ställ racket på tegelstenar och kontrollera dess stabilitet.

Brand Poker eller Prod

Använd en brand poker för att justera trä i elden. Detta stimulerar lågan, ger möjlighet för aska att falla och gör det möjligt för trä för att bränna snabbare. Peta elden med hjälp av stora pinnar. Metall eldstad vibrostavar är ett exempel på ett verktyg som används för att röra om branden.


  

Kommentar