Lågprishotell i närheten av San Leandro, Kalifornien

April 26

San Leandro, Kalifornien är i Alameda County och är en förort till både Oakland och San Francisco. Dess väder är tempererat hela året. Enligt US Census Bureau, befolkningen i staden var cirka 83.000 under 2010. Det finns inga billiga hotell i San Leandro, men om du går norrut ca tre miles till Oakland, hittar du många budget hotell.

Crown Lodge Motel Oakland

Ta med dina golfklubbor när du bor på Crown Lodge Motel Oakland eftersom Metropolitan Golf Links och Lake Chabot golfbana i närheten. Du kan också gå till Oakland Zoo och det är en kort åktur till restauranger, butiker och nöjesställen. Ditt rum har alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive tillgång till Internet och kostnadsfria lokalsamtal. Priser på detta motell börjar på $ 53, som i början av 2011.

Motel 6 Oakland Airport

Receptionen är öppen 24/7 på hotellet och det finns gratis kaffe. Motel 6 Oakland Airport har en tvätt för sina gäster och det finns en swimmingpool. Rummen innehåller de vanliga bekvämligheterna och det finns en daglig avgift på $ 2,99 per dag för tillgång till Internet. Priser här börjar på $ 57 på 2011 års priser.

Quality Inn

Du kommer nästan att kunna gå till McAfee stadion för en Raider eller Athletics spel eftersom det är mindre än 1/2 mil från denna kvalitet Inn. Flyga in Oakland International Airport, som är tre miles från hotellet. Ta ett dopp i poolen på plats och äta en gratis frukostbuffé.

Detta hotell välkomnar husdjur för $ 10 per dag och kräver en deposition på $ 100. Ditt rum innehåller många bekvämligheter, inklusive tillgång till Internet. Från och med 2011, priserna börjar på $ 62 per natt.

La Quinta Inn Oakland Airport Coliseum

La Quinta Inn Oakland Airport Coliseum är två miles från Oakland internationella flygplats och en gratisbuss tar dig till detta 148-rums hotell. Handla på 130-butiken South Shore Mall och ta med golfklubbor eftersom det finns många banor i närheten.

Detta hotell har en utomhuspool och du kan få en gratis pass till ett närliggande gym. Dessutom serveras en gratis kontinental frukost. Rummen innehåller många bekvämligheter och du kan begära en krubba. Priser börjar på $ 69 per natt och med 2011.


  

Kommentar