Bra sätt att göra Ramen nudlar

February 6

Bra sätt att göra Ramen nudlar


Ramen nudlar är en stapelvara för billiga och snabba måltider att göra. Dehydratiserade Ramen nudlar håller sig fräscha månader och komma med en bekväm sås paket att göra måltider snabbt. Du kan förbättra smaken av Ramen och göra många stilar måltider bara genom att lägga till några ingredienser till de grundläggande Ramen paket.

Broccoli stek

Blanda ¼ av en röd lök, fyra eller fem florets av broccoli och 2 msk. olivolja i en stekpanna tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt Ramen krydda paket till grönsakerna och blanda. Koka Fueled i en separat kastrull tills den är mjuk. Töm ut vattnet och tillsätt nudlarna till broccoli blandning. Blanda alla ingredienser tillsammans och servera genast. Du kan lägga till ytterligare grönsaker till blandningen om så önskas, såsom tomater, minimajs, svamp eller bambuskott.

bacon Ramen

Cook ¼ av en vit lök och två remsor av bacon i en stekpanna tillsammans med matlagning spray eller 1 tsk. olja. När löken och bacon tillagas, tillsätt 1/3 kopp grädde till pannan och blanda. Lägga till en krydda paket till krämen blandningen för smak. Laga Ramen i en separat kastrull tills nudlarna blir mjuka. Töm Fueled och lägga till det i gräddblandningen. Du kan också lägga till hackad potatis Fueled om så önskas.

Ramen Snacks

Krossa Ramen i bitar medan det fortfarande är i paketet. Värm 1/3 en kopp olja i en kastrull på spisen under låg värme. Koka bitar av Ramen i oljan tills de blir ljusbrun. Ta bort från oljan och avlopp. Placera nudlar i en stor skål. Lägg ¼ kopp torkade aprikoser, ¼ kopp torkade mandlar och ½ kopp torkade tranbär i skålen. Blanda väl och servera.

Ramen Sallad

Värm tredjedel av matolja i en kastrull på medelvärme. Lägg nudlarna till oljan och koka tills de är gyllenbruna. Ta nudlarna och rinna överflödig olja. Låt nudlarna svalna. Medan nudlarna svalna, hugga ett huvud av bok choy, ½ en kopp mandlar och en grön lök. Blanda nudlar och grönsaker. Heat tredjedel av en kopp olivolja, ½ en kopp socker, 1 tsk. sojasås och ¼ kopp vinäger i en kastrull på låg värme. När det börjar koka, ta bort såsen från värmen. Häll såsen över grönsakerna och servera varm eller kall.


  

Kommentar