Hur man väver Skosnören

February 5

Hur man väver Skosnören


Fancy sätt att knyta skosnören har funnits sedan början av 1980-talet, med påverkan av break dans och street basket. "Fat" skosnören bidragit till att göra dessa konstruktion möjligt, eftersom de bredare sneaker skosnören fanns i många färger och hjälpte till att visa upp intrikata mönster. Kreativa snörning tekniker fortfarande bärs i modern urban mode, med några av de mer komplicerade konstruktioner inklusive vävning av två skosnören. Ett exempel på detta är "checker board" skosnöre vävning stil - en snörning teknik som är inte så komplicerat som det kan tyckas.

Instruktioner

1 Välj sneaker skosnören. Många människor väljer de bredare "fett" skosnören, ungefär en tum bred, för vävningsprocessen eftersom de kan visa upp mönster mer än tunnare sorten, enligt Forgotten Elements: The Return of Fat Lace. Att använda två par av olikfärgade skosnören kan hjälpa den vävda spets designen sticker ut.

2 Skapa en knut i slutet av sneaker spets innan gäng de två nedersta hålen på sneakers. Skosnören ska flyta över tunga gymnastiksko, istället för undersidan. Dra spetsar igenom, tills knuten är emot det första hålet, och majoriteten av spets är på vänster sida, till exempel.

3 Ämne under skons vamp till det andra hålet på samma sida (till vänster), innan flytande den till höger hål, spetsar är så horisontell. Upprepa samma process på det tredje hålet, från höger till vänster, vilket skapar en annan rät linje över. Fortsätt tills alla hålen är fyllda, vilket skapar en stegliknande utformning. Stoppa överskottet snöre under skon tunga.

4 Börja på botten av skon, tucking den andra skosnöret spets inuti skon. Väv uppåt, in och ut, anländer till toppen spets. Vik andra snöre runt den övre horisontella spets och väva nedåt, tills botten spets har nåtts. Upprepa denna process, går upp och ner en gång, och stoppa överskottet spets längst upp till vänster på sneaker. Detta avslutar den vävda skosnöre stil.

Tips

  • Håll skosnörena rakt medan gäng och vävning snören, så den slutliga utformningen är snyggt.

  

Kommentar