Caravan Tours i Europa

March 22

Caravan Tours i Europa


Tour Europa i komforten i en husbil när du reser i en husvagn turné. Husvagn turer leds av en reseguide och tillåta turister att se kontinenten tillsammans med andra resor entusiaster. Europeiska husvagn turer är sällsynta eftersom husbilar är inte ett vanligt fordon i Europa, men ett företag som inte erbjuder denna tjänst kallas europeiska Husbil Tours. De ger flera paket att välja mellan.

Tyskland, Österrike, Italien och Schweiz

Caravan Tours i Europa

Besök Burg Eltz i Koblenz, Tyskland.

Detta är en 30-dagars turné som ger turister med en verklig europeisk upplevelse. Första resa vid floden Rhen och besöka Burg Eltz på Moseldalen nära Koblenz. Den berömda historiska tyska staden, Heidelberg och Schwarzwald är ditt nästa stopp. Upptäcka skönheten i 15: e århundradet Lucerne, vandra upp det lutande tornet i Pisa och besöka konstmuseer i Florens. Resa genom Rom och se många berömda plats, sedan ta en romantisk gondol utflykt i Venedig. På vägen tillbaka, visa den vackra Alperna under resa genom stridsfordon och Österrike. Den här turen är prissatt till $ 6590 per person (två personer till en RV).

Scandinavia - Danmark, Sverige och Norge

Caravan Tours i Europa

Upptäck platserna för Köpenhamn på denna 30-dagars turné.

Det finns så många underverk att upptäcka denna 30-dagars resa genom norra Europa. Läs mer om vikingarna i Roskilde och ta en tur på en replik vikingaskepp. Besök Köpenhamn och se de många historiska attraktionerna i huvudstaden i Danmark. Besök slott i hela Sverige och gå de gamla kullerstensgatorna i Stockholm. Visa det natursköna landskapet i Norge, inklusive de vackra vattenfall i Sørfjord. Priser börjar på $ 6590 per person (2 personer per RV), inte inklusive flyg från USA.

England, Skottland, Wales och Irland

Caravan Tours i Europa

Besök historiska Westminster Abbey på denna husvagn turné.

Tour de brittiska öarna för 37 dagar på denna husbil husvagn turné. Utforska Dover slott och senare bo i London och se berömda platser som Westminster Abbey, Big Ben, och visa vaktavlösningen vid Buckingham Palace. I Skottland, besöka Hadrianus mur och observera den förtrollande staden Edinburgh. Ta en spännande äventyr på Loch Ness och försöka upptäcka den legendariska monster som lurar under sjön. Efter detta kommer du att rida en färja till Dublin, Irland, där du kommer att besöka kända landmärken som St Patricks Cathedral, Trinity College och Book of Kells. Kyssa Blarney Stone på Blarney Castle och turnera Waterford Crystal fabriken. Priset för denna tur är $ 8250 per person (2 personer per RV).

Tyskland, Österrike, Italien och Grekland

Caravan Tours i Europa

Se de antika ruinerna av Grekland på denna turné genom Europa.

Detta är en 33-dagars turné genom Tyskland, Österrike, Italien och Grekland. Börja denna tur med en resa till Rothenberg och tour Linderhof slott. Med uppträdanden hålls vart 10 år, är Passion Play i Oberammgau passar in i färdvägen för denna husvagn turné. I Salzburg, Österrike ansluter sig till Sound of Music tur och se alla de platser där denna berömda filmen spelades in. Ta en tur på en gondol genom kanalerna i Venedig sedan få på en annan, mycket större båt och kryssning till Grekland där du kommer att utforska de antika ruinerna av Korint och Aten. Den här turen är prissatt till $ 7450 per person (2 personer per RV).

Frankrike, Spanien och Schweiz

Caravan Tours i Europa

Se Eiffeltornet på denna turné genom Frankrike, Spanien och Schweiz.

Upplev platserna och ljudet av Frankrike, Spanien och Switerland på denna 36-dagars husvagn turné. Besök Château de Fontainebleau, Napoleans tidigare bott. Sightseeing Paris samtidigt besöka destinationer som Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame för att nämna några. Nästa dag kolla mästerverk på Louvren. Se andra franska attraktioner som regionen Normandie och slottet i Versailles innan du kör till Spanien besöker Pamplona, ​​Alcazar slottet i Segovia och så småningom göra din väg till Barcelona där du kommer att se platser som Columbus monumentet. I Schweiz du besöker en schweizerost fabrik i Gruyeres och ta en guidad tur av den schweiziska staden Bern. Den här turen är prissatt till $ 7690 per person (2 personer per RV).

Centraleuropa

Caravan Tours i Europa

Se Wartburg där Martin Luther översatte Nya Testamentet.

Den här turen är 31 dagar och omfattar en rad europeiska destinationer. Börja med en guidad visning av Wartburg fästning där Martin Luther översatte Nya testamentet och få en guidad tur i Buchenwald koncentrationslägret. Följ vagnen till Berlin och se Brandenburger Tor, Reichstag (parlamentet) och Checkpoint Charlie. Delta i ett porslin verkstad demonstration i Meissen. Härnäst kommer du att besöka staden Prag och uppleva många historiska platser, inklusive Karlsbron och Pragborgen. Tour de Budvar, annars känd som den ursprungliga Budweiser Brewery. Gawk på Wien katedraler och sedan går över till Budapest, Ungern för en guidad stadsrundtur. Fånga en visning av den världsberömda Passion Play i Obergammau, Tyskland och kör genom Schwarzwald. Priset för denna husvagn tur är $ 7290 per person (2 personer per RV).


  

Kommentar