Boende på Okemo Mountain

October 11

Boende på Okemo Mountain


För resenärer som vill ha en utomhus äventyr i en naturlig bergig omgivande, Okemo Mountain i Ludlow, Vermont, erbjuder året runt aktiviteter som vandring, fiske och skidåkning. Med en 2150-fots fallhöjd, 106 spår, och ett modernt, effektivt liftsystem, är Okemo Mountain Resort ett av New Englands främsta skidorter. Möjliga logi på Okemo Mountain inkluderar ski-in, ski-out eller bergs boende.

Okemo Mountain Lodge

För skidentusiaster som söker en logi nära skidbackarna, erbjuder Okemo Mountain Lodge en on-the-berget hemmabas för alla skidrelaterade aktiviteter. Alla ett sovrum bostäder inkluderar en privat däck, fri tillgång till Internet och en bardisk som rymmer upp till fyra personer. Alla skid bekvämligheter inklusive skidlift, snö sportaffär och Välkommen center, och Penguin Playground Day Care är bara ett stenkast från lodge. Okemo Mountain Lodge har en enkel tillgång till Sitting Bull restaurang för att äta middag och innehåller även en gratis tillgång till Spring House kondition och Aquatic Center at Jackson Gore. Från och med hösten 2010, priserna börjar på $ 221 per natt.

Okemo Mountain Lodge

77 Okemo Ridge Road

Ludlow, VT 05149

800-786-5366

okemo.com

Slopeside Okemo Condominiums

The Slopeside Okemo Condominiums erbjuder olika hyresalternativ från studios till fem sovrum lägenheter. Även om byrån har specialiserat sig på lägenheter belägna på sluttningar, de erbjuder också platser för året-runt uthyrning alternativ inklusive säsongsbetonade hyror. Varje fastighet har olika bekvämligheter men byrån kräver att varje boende att uppfylla minimilagerkrav, inklusive lakan, första leverans av toalettartiklar, kabel-TV, öppen spis med ved och ett fullt utrustat kök som lämpar sig för den dagliga matlagningen. Vissa lägenheter inkluderar extra bekvämligheter såsom en pool, bubbelpool och gym. Myndigheten har också en gratis concierge service för alla gäster som inkluderar katalog av underhållning, restauranger och aktiviteter i området.

Slopeside Okemo Condominium Rentals

PO Box 239

Ludlow, VT 05149

802-228-8999

slopesideokemo.com

Happy Trails på Okemo

Inbäddat i Okemo Valley på fem tunnland av naturliga skogar, Happy Trails Motel har naturälskare en plats att utforska Vermont berg med direkt tillgång till vandring och skoterleder. Happy Trails har rooming alternativ inklusive 24 standardrum, tre effektivitets sviter med kök och två privata två sovrum stuga. Alla lägenheter har luftkonditionerade rum, och inkluderar ett eget badrum med full storlek badkar, kabel-TV, gratis te och kaffe och kylskåp. Vissa rum har även en egen balkong. Happy Trails erbjuder också en gemenskap badtunna att koppla av efter att ha visat skidbackarna och picknickområde under icke-vintermånaderna. Från och med hösten 2010, priserna börjar på $ 75 per natt.

Happy Trails på Okemo

321 Route 103 South

Ludlow, VT 05149

802-228-8888

happytrailsmotel.com


  

Kommentar