Updo stilar för Micro Braids

November 6

Updo stilar för Micro Braids


Du kan uppnå vackra updo frisyrer med mikro flätor. Oavsett om du behöver ett professionellt utseende för kontoret eller styling håret för balen mikro flätor kan gå från deltid till formella med några styling tekniker. Vissa updo stilar kan vara klar på fem minuter medan andra tar lite mer tid att skapa. Som med de flesta updos du behöver hårspray och flera hårnålar för att hålla stilen på plats.

Poufy Micro Braid updo

Den poufy mikro fläta updo kombinerar en hästsvans med korsas flätor för att skapa stora hår med en snygg finish. Med denna stil, är flätor på toppen av huvudet i kombination med flätor i bakhuvudet i en hästsvans med ändarna uppdragen under med hårnålar, skapa en cirkulär sittpuff. En del av flätor från båda sidorna av huvudet är crisscrossed över toppen av huvudet, lindad runt poof och stoppade under hästsvans med hårnålar.

Franska Twist Micro Braid updo

Du kan skapa en elegant fransk twist med mikro flätor. Del flätor i en sida del eller arbeta dem alla mot baksidan av huvudet som du skulle en vanlig hästsvans för den övre delen. Ta med flätor i en hästsvans med elastiska och vik ändarna i en fransk twist. Säkra stil med hårnålar och hårspray.

Loc Micro Braid updo

Den loc updo startar från baksidan och arbetar sig framåt. Att arbeta med den nedre halvan av mikro flätor bara, säkra en bulle i mitten baksidan av huvudet med en elastisk hästsvans innehavaren. Det behöver inte vara helt ren; du kan göra de flätor gro ut i alla riktningar. Slumpmässiga delar av överblivna mikro flätor kan lindas eller viras runt bun, företrädesvis uppifrån bakhuvudet och arbeta framåt. Den sista delen av den updo bör vara en bred del av mikro flätor som nedslag liknande lugg från ena sidan av pannan till den andra, säkra flätor i ryggen med hårnålar.

Ringlad Micro Braid updo

Om du inte vill att helt omsluta ändarna på din mikro fläta updo, anser curling dem i stället. Börja med en updo som poufy updo och i stället för att säkra ändarna av flätor i en bulle, curl dem med gummistänger och en fön. Gummi stavar är som papiljotter, förutom att de är längre och flexibel. Sätt mousse på ändarna av flätor och krypa dem runt gummistavar. Värme och torka dem med en fön i 15 till 20 minuter innan du tar bort stavarna. Separera varje mikro fläta från stången för att skapa en omfattande lockigt updo.


  

Kommentar