Hotell i St Stephen, NB

June 3

Hotell i St Stephen, NB


St Stephen ligger precis över bron från Calais, Maine i New Brunswick, Kanada. Staden hemsida säger att St Stephen har mer än 5000 invånare och är känd som Kanadas \ "choklad stad. \" Smeknamnet kom till stånd eftersom lägga choklad som specialitet post räddade lokal livsmedelsbutik i 1873, som sedan växte till en större industri för staden. St Stephen nu värd för chokladmuseet där choklad gör demonstrationer och andra utställningar visas. Som besökare gå igenom trädkantade gator i St Stephen de kommer att hitta en livlig centrum och endast ett fåtal hotell.

St. Stephen Inn

St. Stephen Inn skryter om att vara den största Motellet i staden med sina 51 rum. Rummen är utrustade med kabel-tv, trådlöst internet och gästerna kan hyra videobandspelare, DVD-spelare eller trådlöst internet utrustning om de så önskar. Några av rummen kommer med en videobandspelare eller DVD-spelare, så se till att be när du bokar ett rum. Hotellet erbjuder också en restaurang för att underlätta för gästerna. St Croix rinner bara längs sidan av hotellet där gästerna kan se den högsta tidvatten stiga och falla 25 fot.

St. Stephen Inn
99 King St.
St Stephen, NB
E3L 2C6, Kanada
(506) 466-1814
ststepheninn.com

Winsome Inn

Den Winsome Inn har ett stort rekreationsområde där en lekplats, volleybollplan, hästskogrop och grillplats finns. Du kan koppla av vid 40-fots pool medan barnen leker. Rummen är utrustade med kabel-tv, privat bad, trådlöst internet, mikrovågsugn och miniatyr kylskåp. Hotellet ligger inom gångavstånd från Chokladmuseet, stadsparker och vandringsleder. En kort 20 minuters bilresa ner till St Andrews på havet kan hitta gäster väljer aktiviteter som valskådning, segling eller chartra ett fiskefartyg.

Winsome Inn
198 King St.
St Stephen, NB
E3L 2E2, Kanada?
(506) 466-2130
winsomeinn.com

Scoodic Motel

Den Scoodic Motel ligger precis i utkanten av St Stephen där långa vandringsleder längs St Croix River kan hittas. Hotellet erbjuder en gratis kontinental frukost och lekplats för barnen. Varje rum har kabel-tv, trådlöst Internet, privat bad, mikrovågsugn, kylskåp och det finns två lägenheter sviter med fullt utrustade kök. Motellet har även två stugor som rymmer upp till åtta personer i varje. Motellet har inte sina egna restauranger, men matsal finns inom gångavstånd på platser som Red Rooster Cookhouse eller Golden Chinese Restaurant.

Scoodic Motel
241 Route 170
Oak Bay, NB
E3L 3X9, Canada
(506) 466-1540
scoodicmotel.com


  

Kommentar