Near East 64th Street i New York

February 27

Near East 64th Street i New York


East 64th Street ligger på Upper East Side i New York, faller direkt mellan East River och Central Park, som är två av stadens välkända landmärken. Som New Yorks Upper East Side är en av stadens mest populära turistområden, med utmärkta sevärdheter och attraktioner, det finns också flera hotell i närheten av East 64th Street. Med lyxiga inventarier och exceptionella bekvämligheter som är perfekt för en minnesvärd vistelse, dessa hotell erbjuder några av de bästa kvalitet Upper East Side har att erbjuda.

Affinia Gardens Hotel, New York

Affinia Gardens är en AAA tre-diamond lyxhotell ligger på Upper East Side på Manhattan i New York City. Som ett svithotell, Affinia erbjuder juniorsviter, tillsammans med en- och två sovrum sviter, som sträcker sig från 400 till 950 kvadratfot. Rummen är utrustade med fullt utrustade kök, bäddsoffor, matplats och full utrustning. Affinia Gardens är också en djurvänliga, och utan extra kostnad uppstår när husdjur komma för din vistelse.

Hotel Plaza Athenee, New York

Plaza Athenee har några av de mest up-to-date boende och bekvämligheter som finns på Upper East Side. Hotellets 142 rum och sviter alla är överöst i europeisk inredning, Sferra linne med fina asiatiska silke, franska moderna möbler, badrum i marmor, och rika, äkta trägolv. Rum och sviter inkluderar även platt-TV med cirka 300 kanaler, minibar och överdimensionerade skrivbord. Hotellet erbjuder också bo förbättringar såsom kyld champagne, ost skivorna, monogrammed dräkter och spa-massage som alla kan ingå i ditt rum kostnaderna.

Lowell Hotel, New York

Lowell Hotel stoltserar med många framstående utmärkelser, är en AAA fyra-diamant och en Forbes fyrstjärnig medlem kategoriseras som en av de ledande hotellen i världen. Med 23 rum, och 47 sviter, är Lowell ganska pittoreska, men konservativ. Hotellet är skräddarsydd för att uppfylla alla behoven hos sina gäster. Erbjuder speciella faciliteter såsom två lyx, interna restauranger, 24-timmars concierge och äta på rummet, tillsammans med städning, två gånger om dagen. Noter bekvämligheter på rummet inkluderar stor badrum med märkes Bvlgari bekvämligheter, vedeldade eldstäder och terrasser. Den Lowell hotell välkomnar också husdjur upp till 70 pund., Utan extra kostnad.

Pierre Hotel, New York

Pierre Hotel utsikt över Central Park, är en världsberömd AAA fem diamant, Taj hotell. Åter öppnas under sommaren 2009, har Pierre genomgått en imponerande $ 100.000.000 dollar renovering, vilket gör det till ett av de mest lyxiga hotell på Upper East Side. Hotellets 189 helt nya rum, och 49 uppfräschade sviter är överöst med brokad sängkläder, badrum turkisk-influerade marmor och en väggmonterad platt-TV. Fullmatade med en rad uppmärksammade bekvämligheter, Pierre Hotel hus två salonger, en lyx restaurang, gym och 24-timmars in-house tvättservice. Andra kostnadsfria faciliteter inkluderar 24-timmars rumsservice och två gånger dagligen städservice för gäster bekvämlighet.


  

Kommentar