Hur man lagrar färska kryddor

July 24

Hur man lagrar färska kryddor


Kryddor kan förlora en del av sin styrka om inte förvaras på rätt sätt, samtidigt som färskhet kan lägga enorma smak vid matlagning. Att lära sig att lagra kryddor korrekt kommer konsumenterna att köpa större förpackningar av kryddor till en billigare kostnad på grund av den kunskap som kryddorna kommer att pågå under en längre tid. För att bibehålla friskhet, bör kryddor undvika alltför mycket kontakt med luft, ljus, värme och fukt.

Instruktioner

Hålla Kryddor Färsk

1 Split större behållare av kryddor i mindre portioner och placera i förseglingsbara påsar. Se till att påsarna är så lufttät som möjligt.

2 Sprid krydda i påsen med fingrarna för att likna en fyrkantig pannkaka.

3 Placera säckarna i en plastbehållare genom att stapla varje påse på varandra. Upprepa för alla kryddor och märka behållaren.

4 Refrigerate behållaren eller plats i frysen för att hålla kryddor färska längst. Hålla sig borta från allt som kan vara våt, eftersom detta kan förstöra kryddorna. Kryddorna ska vara bra för upp till sex månader.

5 Om saknar utrymme i frysen eller kylskåpet, hitta en cool och företrädesvis skuggade området i köket för dina kryddor. Platser såsom ett skåp låda eller vanlig låda är bäst.

6 Om du behöver lagra i öppen förvaring som ett skafferi hylla med hjälp av plåtburkar för att hålla kryddor rekommenderas.


  

Kommentar