Hur Romance försäljning av en Diamond

February 12

Hur Romance försäljning av en Diamond


Säljer lyxvaror - särskilt ädelstenar - har varit en utmaning för en säljare. Förr i tiden, diamant återförsäljare försökte uppfylla förväntningarna av royalty och aristokratiska familjer. Numera kan många människor har råd att köpa diamanter även på "måttliga" tillfällen som nyår eller fira en födelsedag. Icke desto mindre är en diamant en av de mest romantiska inköp i en människas liv, eftersom en regel, symboliserar det en enastående händelse, såsom engagemang eller bröllop. Även om en person inte är gift, kan en diamant påminna henne om någons kärlek och känslor.

Instruktioner

1 Markera naturliga egenskaper såsom storlek, färg och klarhet i en diamant romantik försäljningen. Övertyga kunden att dessa egenskaper hos en diamant perfekt motsvarar dessa känslor han vill uttrycka genom att köpa denna lilla mirakel för någon. Stress som denna strålande kristall kan förmedla all den kraft och glädje av sin kärlek till den älskade person som kommer att få denna diamant som en gåva.

2 Titta på videor reklamproduktion av de ledande företagen inom diamanter industrin. De Beers producerar väl avvägda och intelligenta PR-videor som betonar eviga kvaliteter av deras produktion. En sådan video gjordes i 2000 uppgav att årtusenden passera, men en diamant kvar med dig för evigt. Dessa filmer kan hjälpa dig att få idéer för PR-samtal med dina kunder.

3 Om en person vill köpa en diamant för sig själv, är det en bra punkt att lägga märke till att egenkärlek behöver uttryckas och symboliseras, liksom. Påminna henne om att Oscar Wilde hade rätt när han sade att kärlek till sig själv är en roman som varar genom personens hela liv. Övertyga kunden att diamanter vittnar om att denna roman är mycket framgångsrik. Folk borde veta att de inte försummas, och denna friska självförtroende kommer att locka förståelse.

4 Spela på kundernas önskemål för att vara glamorös och känd genom att betona att kändisar som Paulette Goddard och Elizabeth Taylor var ökända diamant beundrare och hade awesome samlingar av ädelstenar.

5 Tips till dina kunder som ibland diamanter påverka sina ägares öden drastiskt. Legends relaterade till den berömda Koh-i-Noor diamant visar att hela världen kommer att tillhöra den person som har diamant. Denna pärla tillhörde många framstående ledare, inklusive drottning Victoria.


  

Kommentar