Vad är skillnaden mellan Atlantis Cove & Reef?

November 14

Vad är skillnaden mellan Atlantis Cove & Reef?


Atlantis Resort på Paradise Island i Bahamas, är en av de bästa utväg destinationer i Karibien. Det erbjuder ett urval sex olika boende som inkluderar de två senaste lyx, svit tillägg: Den bostadsrätt stil Reef Atlantis, och den exklusiva Cove Atlantis. Även om dessa två boende är en del av komplexet, de skiljer sig i en mängd olika sätt, inklusive deras allmänna funktioner, svit layout och på plats matställen.

Allmänna funktioner

The Cove Atlantis, öppnades i mars 2007 omfattar 600 lyxsviter som är inriktade mot par. Gäster på Cove får specialfunktioner, såsom tillgång till en vuxen endast Cove Pool Cabana Club som erbjuder privata pool-sida badhytter med bar service, schäslonger, ett komplett utbud av spa-behandlingar och en strand concierge redo att ordna ett brett utbud av aktiviteter i hela komplexet. Dessutom klubben serverar gourmet frukost och smårätter under dagen. The Reef Atlantis, öppnade i december 2007, erbjuder 497 lyxiga sviter som är mer anpassade mot familjer. Även om det saknar särdrag Cove, sviterna inkluderar fullt utrustade, kök och pentry rostfritt stål. De större två sovrum sviter inkluderar tvättmaskiner och torktumlare. Gäster på revet har direkt tillgång till Cascade Pool och stranden.

boende

The Cove Atlantis erbjuder sex typer av överdimensionerade sviter: den 672 kvadratmeter Ocean Suites den 1 genom 3: e våningen, den 784 kvadratmeter Deluxe Ocean Suites på 4: e genom den 19: e våningar, 1198 kvadratmeter, en - och två sovrum Azure Suites de fem översta våningarna, den 1700 kvadratfot Sapphire Suites (även på de fem översta våningarna), samt 2751-kvadratmeter Presidential Suites och 4070 kvadratmeter stora Penthouse Suites , som båda ligger på de översta våningarna. The Reef Atlantis omfattar tre typer av lyxiga sviter: den 523 kvadratmeter stora Studio, ett sovrum Suite som varierar i storlek från 974- till 1195-kvadratfot och två sovrum sviten, som omfattar storlekar mellan 1,497- och 1718 kvadratmeter fötter.

I-Suite Bekvämligheter

Varje svit på Atlantis Cove har en full-size balkong med panoramautsikt över havet eller utsikt över hamnen, ett separat steg ner vardagsrum, platt-tv med Bose ljudsystem, trådlöst internet, en klädkammare och badrum i marmor med två granit handfat, frostat glas dusch och en separat överdimensionerad badkar för två. Sapphire, Presidential, och Penthouse Suites inkluderar ytterligare funktioner såsom fönster från golv till tak, sovrummen och avskild middagsplats. Förutom de fullt utrustade kök, de Studio sviter på Atlantis Reef erbjuder en nivå, öppna planlösningar med privata balkonger, sovande soffor, och master badrum, medan de en- och två sovrum sviter inkludera ytterligare bekvämligheter som separat matplats, master sovrum, en tvättmaskin och torktumlare, och upp till tre badrum.

dining

The Cove Atlantis innehåller tre olika restauranger exklusiva: Mesa Grill, Nobu, och mosaik. Mesa Grill är det senaste restauranger Förutom Cove Atlantis, och erbjuder en blandning av sydvästra köket infunderas med Bahamas smaker som skapats av prisbelönta kocken Bobby Flay. Nobu erbjuder gourmet japanska rätter tillagade av Nobu Matsuhisa, som utsågs till en av USA: s 10 bästa nya kockarna i Food & Wine magazine. Mosaic erbjuder ett brett utbud av medelhavsrätter, inklusive färsk fisk och Carrasco. The Reef Atlantis erbjuder en Starbucks kafé i lobbyn samt en småutgifter butik, där gästerna kan lagra sina i sviten kök med ett brett utbud av snacks och livsmedel.


  

Kommentar