Hur man gör Sock-det-To-Me Cake

March 31

Hur man gör Sock-det-To-Me Cake


Denna artikel kommer att lära dig hur man gör Sock-It-To-Me tårta.

Instruktioner

1 Hur man gör Sock-det-To-Me Cake


Pre Värm ugnen till 375 grader F. Gör kakmix genom att följa anvisningarna på baksidan av lådan. När det är klart mix in med kakmix en kopp gräddfil, 1/2 kopp crisco olja, 1/4 kopp socker, 1/4 kopp vatten, och 4 ägg. Vispa på hög hastighet under 2 minuter med elvisp.

2 Hur man gör Sock-det-To-Me Cake


Häll 2/3 av smeten i en 10 tum Bundt tårta pan. Du kan smörja pannan och mjöl innan du häller smeten i om du föredrar. Blanda i en separat bunke, en kopp hackade nötter, 2 msk farinsocker och 2 tsk kanel. Detta är fyllningen. Häll fyllningen blandningen på smeten alla redo i Bundt tårta pan och häll resten av kaksmeten ovanpå fyllningen.

3 Hur man gör Sock-det-To-Me Cake


Grädda i 375 grader F för 45 till 55 minuter eller tills kakan fjädrar tillbaka vid beröring lätt. Svalna i cirka 25 minuter och ta bort från Bundt pan.

4 Hur man gör Sock-det-To-Me Cake


För glasyr - Blanda mäter kopp (kommer göra det lättare att hälla på kaka) en kopp florsocker och 2 msk mjölk. Ringla över toppen av kakan och servera.

Tips

  • Tryck inte din fyllningsblandningen i smeten när man sätter den i Bundt pan. Bara hälla den och det kommer att ta hand om sin egen.

  

Kommentar