Oahu, Hawaii middagskryssningar

March 16

Oahu, Hawaii middagskryssningar


Tre av de stora middagskryssningar på Oahu drivs på Ali'i Kai katamaran, Navatek I och Star of Honolulu. Varje fartyg är unik, som sträcker sig från en av världens största polynesiska katamaraner till en stor, fyra däck fartyg. Priserna är jämförbara och är beroende av menyval. Bufféer är billigare och passar familjer, par och seniorer. Arbetade menyer tre, fem och sju kurser med bordsservering kostar lite mer, men lägga till atmosfären av en vacker solnedgång på havet i Hawaii.

Ali'i Kai katamaran

Ali'i Kai betyder "Härskare havet" i Hawaiian. Ali'i Kai är en av världens största polynesiska katamaraner, och det inleder kvällskryssningar varje natt från Aloha Tower, Pier 5. Det finns inget som kalasar på en allt-du-kan-äta ö buffé och är serenaded med polynesiska musik och dans. Du seglar längs Waikiki kusten, återvänder till Aloha Tower två timmar senare. Ali'i Kai drivs av Roberts Hawaii turer. Fråga direkt för aktuell meny och prissättning.

Roberts Hawaii Inc.

680 Iwilei Road, Suite 700

Honolulu, HI 96817

866-898-2519

robertshawaii.com

Navatek I

Den Navatek I ägs och drivs av Atlantis Adventures. Det är en 140-fots fartyg som ser ut att bli en av de jämnaste segelbåtar i sin klass, med en dubbelskrov och patenterad LIETAG teknik, vilket minimerar effekten av vågor. Det finns två nivåer ombord, reserverade för antingen solnedgången eller Royal Sunset middagspaket. Sunset passagerare sitter på nedre däck och fest på en buffé full av ön smak. Den övre däck är reserverad för Royal Sunset passagerare, som äta på en fem-rätters middag. Passagerarna höll med levande musik och dans. Den Navatek I är den enda middag kryssning som går förbi Diamond Head, visa upp skönheten i öster vetter mot Kahala kusten. Atlantis Adventures äger och driver Atlantis ubåt, dockad utanför Hilton Hawaiian Village. Kombination ubåt och middag kryssning paket finns tillgängliga. Den Navatek I är dockad på Aloha Tower, Pier 6, och avgår varje kväll under cirka två timmar.

atlantis äventyr

1600 Kapiolani Blvd., Suite 1630

Honolulu, HI 96814

800-548-6262

atlantisadventures.com

Star of Honolulu

Stjärnan i Honolulu är en 1500-passagerarfartyg med fyra däck, var reserverade för antingen Pacific Buffet, Star, Tre Star eller Fem stjärnor middag och underhållning paket. Den fjärde nivån är en observation däck tillgänglig för alla passagerare. Varje däck har också en inglasad balkong för passagerar visning. Middagspaket sträcker sig från buffén till måltider av tre, fem eller sju kurser. Entertainment inkluderar musik, dans, en polynesisk revy på de lägre nivåerna och smooth jazz på den översta nivån. Stjärnan är dockad på Aloha Tower, pir 8 och avgår varje kväll under två och en halv timme.

Star of Honolulu

Aloha Tower Marketplace, Pier 8

1 Aloha Tower Drive

Honolulu, HI 96813

808-983-7827

starofhonolulu.com


  

Kommentar