Hur man gör Lemon Ansiktsvatten

April 12

Hur man gör Lemon Ansiktsvatten


Hur man gör Lemon Facial Toner. Den rena doften av färsk citron kan också vara en del av din skönhet regim, uppfriskande din själ som den rengör huden. Citron används i kommersiella skönhetsbehandlingar som en sammandragande och rengöringsmedel. Du kan skapa en hemmagjord citron ansiktsvatten som har alla fördelarna med en kommersiell toner till en bråkdel av kostnaden. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Kombinera 1/2 kopp färsk citronsaft, en kopp destillerat vatten och 2/3 kopp trollhassel. Häll blandningen i en ren flaska med ett lock. Skaka väl. Applicera toner med en bomullstuss. Förvara i kylskåp i en till två veckor.

2 Blanda 4 uns av destillerat vatten, 2 uns av ros hydrosol och 2 uns av stark grönt te. Rör denna blandning väl. Lägga en tesked vegetabilisk glycerin och 1 tsk äppelcidervinäger. Rör om igen för att se till att det är väl blandat. När det är blandat, tillsätt 10 droppar citron eterisk olja och 5 droppar geranium eterisk olja. Häll blandningen i en flaska med ett lock. Torka ansiktet med en bomullstuss för att rengöra och följa med en bra fuktighetskräm. Denna ansiktsvatten kommer att hålla i en till två veckor om kyld.

3 Gör ett parti av hemlagad ansiktsvatten för fet hud. Kombinera 2 matskedar vardera av vodka och färsk citronsaft, en tesked trollhassel, och en matsked destillerat vatten. Blanda alla ingredienser och förvara i en ren flaska. Applicera ansiktsvatten med en bomullstuss.

Tips

  • Undvik ögonområdet och området omedelbart runt munnen när du använder både kommersiella och hemgjorda toner.

  

Kommentar