Hur Breed Karta Turtles

December 22

Map sköldpaddor är också kända som Såg sköldpaddor. De får sitt namn från kartan designen på baksidan av skalet. De lever nära vatten och kan ses sittande på stockar, stenar och flodbankar att njuta i solen. Karta sköldpaddor är blyg och kommer att gömma sig i vatten vara ifred, men de är ofta offer för rovdjur som fåglar och fladdermöss. De behöver rent vatten för att leva i och kan dö av förorenat vatten samt kraftigt förorenad luft. Karta sköldpaddor kan leva och föröka sig i ett lyckligt och hälsosamt liv i fångenskap i rätt förhållanden.

Instruktioner

1 Ge åtminstone en 20 liters badkar eller akvarium för kart sköldpaddor att leva i och placera akvariet eller badkar utanför eller innanför. Sköldpaddor kräver en lugn plats där det inte finns mycket aktivitet och temperaturer inte kallare än 70 grader och ingen varmare än 80 grader. Badkar eller akvarium bör placeras där kart sköldpaddorna får sol hela dagen.

2 Placera sand eller grus på botten av akvariet eller badkar för sköldpaddor. Fyll badkaret eller akvariet halvvägs upp med vatten. Placera objekt såsom stenar och stockar i badkaret eller akvariet. Karta sköldpaddor tillbringar en del av sin tid utanför vattnet sola eller vila och kommer att behöva något att vila på. Lägg till växter i badkaret eller akvariet också.

3 Sätt en hane och två honor i badkaret eller akvariet. Om badkaret eller akvariet är större än 20 liter då kan du sätta en annan manligt och kvinnligt i de andra. Karta sköldpaddor lever bäst i ett stort område där de kan flytta runt. Ju fler sköldpaddor du har i badkaret eller akvariet kommer att kräva mer utrymme och att rena vattnet oftare. Karta sköldpaddor leva ett hälsosammare liv i rent vatten.

4 förutse karta sköldpadda ägg i maj, juni och juli. Honan lägger sex till 20 ägg i en koppling. Äggen kläcks inom 50 till 70 dagar.

5 Förbered en annan stor badkar eller akvarium för barn kart sköldpaddor. Ta baby sköldpaddorna så att de vuxna sköldpaddor kommer att ha tillräckligt utrymme att röra sig och barnen kommer också att ha utrymme att manövrera.

Tips

  • Ge värmelampor om vädret är kallt. Inte lämnar kartan sköldpaddor utanför om det är under 70 grader.
  • Håll vattnet rent hela tiden. Låt aldrig vattnet blir smutsiga eftersom detta är avgörande för välbefinnande kart sköldpaddor.

  

Kommentar