Hur länge att koka Navy bönor?

July 9

Hur länge att koka Navy bönor?


Navy bönor är en populär maträtt till lunch eller middag. Servera dem på bruschetta, blanda dem i din soppa, eller göra en läcker marin bean chili. Oavsett ditt recept, är det viktigt att först koka dina rå marinblå bönor. Detta är ett bra sätt att få den fulla effekten av din marinblå bönor, konserverade bönor marinblå har minskat avsevärt näringsmässiga fördelar samt onödig salt och konserveringsmedel. Koka egna marinblå bönor att njuta av sin fulla protein och vitamin makt.

Förberedelse

Placera den önskade mängden av torra bönor i en sil eller sikt och skölj dem med kallt vatten. När du gör det, leta efter några spruckna bönor och kasta dem. Innan du koka bönor marinblå, blötläggningsmedlet dem. Detta rekommenderas inte bara att förkorta tillagningstiden; denna process reducerar mängden gasbildning framkallande kemikalier i marinblå bönor. Placera en kopp bönor i en kastrull med två till tre koppar vatten. Föra vatten till en koka och låt det koka i två minuter. Ta bort kastrullen från värmen, lägg ett lock på grytan och låt bönorna sitta i två timmar. Detta är ett snabbt sätt att blötläggningsmedlet bönor. Ett annat alternativ är att placera bönorna i vatten och kyla potten natten. Efter förblötning, sila bönorna och skölj sedan med kallt vatten.

Matlagning

Placera en kopp bönor i en kastrull eller gryta. Lägg två till tre koppar vatten. Lägg inte till salt i grytan. Salt höjer koktemperaturen för vatten, och det kommer att störa tillagningen. Om du vill salt eller krydda marinblå bönor för smak, göra det efter att de kokas. Föra vatten till en koka, sedan omedelbart minska värmen till låg. Delvis täcka potten och låt bönorna sitta under 60 till 90 minuter. Detta gör att bönor att absorbera vatten och bli anbud. Stänga av värmen när det verkar som allt vatten har absorberats. Du är nu redo att njuta av din mat.

Försiktighetsåtgärder

När kokande marinblå bönor, kan skum stiga till toppen av potten och bubbla över. Torka av denna extra skum med en handduk, försiktigt så att inte bränna din arm eller hand. Låt marinblå bönor svalna några minuter efter det att de kokas.


  

Kommentar