Hemlagad Goat Stötta

August 4

Hemlagad Goat Stötta


Oavsett om du äger en get eller hundra, get stolpar är viktiga delar av utrustning för varje get ägare. En stolpe är en anordning som håller bockens huvud medan mjölkning och gör rutinsjukvård såsom injektioner eller klippning. Håller geten stadig ger säkerhet för både get och get ägare. Innan du använder din stolpe för praktiska ändamål, låt get att äta från en foderho fäst på framsidan så att de kommer att vara bekväm och lugn om att gå in i stolpen.

Instruktioner

1 Lägg de två 44-tums en-för-12 skivor på varandra så att bitarna är i linje uppifrån och ned.

2 Skär ett avlångt hål med en sticksåg börjar vid 19 inches från botten av en-för-12 skivor. Hålet ska gå igenom båda delarna och slutar vid 39 inches. Om du inte äger ett pussel, kan detta göras på lumber varvet. Syftet med detta är att trimma get horn, därav anledningen till två symmetriska hål. Hålet kommer att hålla geten fortfarande så du trimma hornen.

3 Lägg de två 44-tums en-av-12 styrelser sida vid sida jämnt. Med hjälp av skruvmejseln, skruva på 23-tum lång en-av-fyra ombord på toppen av en-för-12s. Detta kommer att vara toppen kontakt flush.

4 Fäst L-fästet med den längre sidan är knutna till vad som kommer att vara den inre kanten av varje 1-by-12 med användning av 1 ½-tums skruvar. Sätt fronten åt sidan för nu som du kommer att börja längst ner.

5 Placera två 48-tums en-för-12s bredvid varandra så att de är i linje.

6 Placera de två 24-tums två-gånger-4 skivor används som glidstöd 6 inches ner från toppen av de två korten för botten. Använd tolv 1½-tums skruvar jämnt fördelade för att skruva fast glidstöd i jämnhöjd med utsidan av botten. Fäst glidstöd över botten, uppradade jämnt med glidstöd.

7 Skruva fast benstöden till glidstöden med 6 1½-tums skruvar i varje ben stöd. Fästa benen på alla fyra hörnen på undersidan med hjälp av två 1 ½-tums skruvar på undersidan av benet och två på sidan.

8 Fäst framsidan till golvet genom att placera L-fästen sidan inte fäst ännu golvet. Fäst skruven ögat till höger under hålet i steg 2. Fäst kedjan till skruv ögat och fäst skruven kroken till vänster i ögat så att kedjan kan fästas lätt.

9 Fäst 36-tums lång träbit diagonalt från botten mäter 6 inches i den främre, 12 inches ner. Använd tre 1½-tums skruvar på toppen och tre på undersidan av bygeln.

Tips

  • Få trä förklippt från lumber varvet är en realtid sparare och du behöver inte äger den dyrbara utrustning som behövs.
  • Se till att bocken inte kan vicka gratis genom att testa stolpen i en stressfri miljö.

  

Kommentar