inbrott Tips

September 19

inbrott Tips


Inbrott en hund kan vara en utmanande uppgift som verkar som om det aldrig kommer att ske. Det tar enorm tålamod och förståelse, tillsammans med engagemang och konsekvens. Men när det gäller att framgångsrikt inbrott hundar, finns det några viktiga tips som hjälper till att säkerställa seger.

Åta sig att Inbrott

Det tar inte bara åtagande när inbrott hundar, men också en rutin. Hundens behov måste sättas först. Du kommer att behöva ta ut honom när han vaknar upp, innan han går till sängs och hela dagen.

Var konsekvent

Ta hunden utanför om varje timme och alltid direkt efter måltider, tupplurar och speltid. Mata hunden vid samma tid varje dag och ta bort vattenskålen på natten. Var medveten om hundens signaler som indikerar hon behöver för att befria sig själv, som att gå i cirklar, pacing, sniffar golvet eller försvinner in i ett annat rum.

Ge positiv förstärkning

Det är viktigt att belöna hunden varje gång han går där han väntas genom att kväva honom med verbalt beröm. straffa aldrig en hund för att lindra sig i fel plats om han tagen på bar gärning, eftersom hunden inte kommer att förstå vad han håller på att straffas för.

inbrott Valpar

Valpar tar vanligtvis längre tid att rumsren än äldre hundar, i synnerhet mycket unga valpar. Framgångsrik valp inbrott kan komma tidigare om en låda används med träningen. Hundar uppskattar inte sova i en nedsmutsade området, som hjälper till att lära valpar att hålla det vid dagens slut och under tupplurar. Det tar dock tid för unga valpar att bli mogna nog att hålla det genom natten.


  

Kommentar