Hur man håller kokt korv Patties Fuktig

September 1

Hur man håller kokt korv Patties Fuktig


Korv patties går bra med allt från pannkakor och ägg, toast och en omelett. Även bäst serveras varm, det är inget fel med att ta tag en kylande bulle på väg ut genom dörren. Korv patties, precis som andra typer av färsbiffar, kan torka snabbt om felaktigt lagras. De naturliga fetter i korv, tillsammans med några teskedar vatten från receptet, hålla dessa salta sfärer fuktig och nudlarna.

Instruktioner

1 Dränera överflödigt fett från stekpannan eller stekpanna. Fettet inuti bulle bidrar till att upprätthålla fukt; kommer dock att låta din patty svalt på en soppa liknande pool av fett resultera i en rörig, congealed pöl inuti behållaren.

2 Wrap varje bulle i en liten bit av stanniol. Helst bör du lagra biffarna inom 20 minuter av matlagning. Om bulle är coolt att beröra, spraya några sprutar av vattendimma på varje sida innan linda in den i folie.

3 Placera folieinslagna patties inuti lufttät behållare. Du kan lagra dina biffar upp till tre dagar i kylskåp med denna metod.

Tips

  • Lägg ett enda ägg ok till korv patty recept för sammanhållningen och att bidra till att upprätthålla det rika, fuktig kvalitet.
  • Du kan också omfatta en platta med biffarna använder stanniol eller plastfolie för att bevara fukten, men denna metod är inte så lufttätt som en förseglad behållare.

  

Kommentar