Hur man tar bort Scuffs av mässing Belt Buckle

February 10

Hur man tar bort Scuffs av mässing Belt Buckle


Mässing är en metall som består av zink och koppar. Människan har använt sig av denna metall i århundraden. I själva verket, de gamla romarna använde mässing i sina hjälmar och smycken. Mässing produktion har förändrats under åren, men fortsätter att vara populär i olika poster såsom armaturer, ljusstakar och bältesspännen. Om du har en solid mässing bältesspänne, kan det bli en instegsskydd ibland. Låt inte detta du störd. Putsa den och göra din bältesspänne så gott som ny.

Instruktioner

1 Polera mässing med en ren mikrofiberduk. Detta kan vara allt du behöver göra om scuff är mindre och mässing har en lack. Bara gnida trasan i en cirkelrörelse över scuffed området tills scuff tas bort.

2 Häll en matsked ketchup på en ren bomullsduk. Gnid ketchup i mässing bältesspänne. Fortsätt gnugga i en cirkelrörelse för att avlägsna scuff. Fukta en ren trasa och torka eventuellt kvarvarande ketchup av bälteslåset.

3 Använd mineralolja för att putsa mässing bältesspänne. Häll ett par droppar mineralolja på en ren trasa. Gnid in oljan i spännet i en cirkelrörelse. Fortsätt att gnugga tills oljan har torkat.

4 Polera mässing bältesspänne med en kommersiell mässing renare. Häll en droppe polish på en ren trasa och gnugga det på spännet i en cirkelrörelse. Följ alltid anvisningarna på flaskan för att se till att du använder den på rätt sätt. Testa produkten i ett icke synligt område för att se till att det inte repa din spänne.

5 Skapa en mässingspolish från salt, vinäger och mjöl. mäter bara en matsked salt i en skål. Tillsätt 1 msk vinäger och 1 msk mjöl. Tillsätt mer mjöl om det behövs för att göra en pastaliknande substans. Doppa en ren trasa i pastan och gnid i en cirkelrörelse över scuff. Lämna det på mässingsspänne i 10 minuter och torka bort det med en fuktig trasa. Låt spännet lufttorka.

Tips

  • Var försiktig när du rengör lackerad mässing. Använd aldrig en mässing renare eller en hemmagjord renare. Enkelt putsa den med en mjuk trasa eller mikrofiberduk för att undvika repor.

  

Kommentar