Hur Fil naturliga naglar

June 29

Ett vackert inlämnad naturliga nageln kan göra någon som handen ser ung och elegant. Arkivering naturliga naglar håller ojämna kanter från rippning och håller spiken i en hälsosam form. Arkivering dina naturliga naglar bör vara ett kritiskt steg för alla nagelvård regim. Så om du ger dig själv en salong kvalitet manikyr eller bara skära naglarna, inte hoppa arkivering dem.

Instruktioner

1 Ta tag i medelgrovt nagelfil i den andra handen som du kommer att börja lämna in dina naturliga naglar på. Håll brädan som du skulle en penna för att kunna kontrollera hur du lämnar in mer graciöst.

2 Håll den naturliga nageln att du kommer att lämna in rakt ut framför dig. Spiken bör hållas ungefär en fot från ansiktet så att du kan se vad du gör.

3 Kör nagelfil mot den högra sidan av den naturliga nageln låta den försiktigt gnugga mot änden av spiken. Upprepa denna process 3 gånger för naturliga naglar som inte är rippade. Om spiken slits upprepa så många gånger som behövs för att jämna ut rip.

4 Vrid den naturliga nageln som du är arkivering på sin sida. Använda nagelfil att försiktigt runda av hörnet av den naturliga nageln. Vrid den naturliga nageln till den andra sidan och upprepa denna åtgärd.

5 Upprepa steg 2-4 med varje naturlig nagel på handen som du valt att lämna först. Ändra den hand som håller i nagelfil och upprepa steg 2-4 med resten av dina naturliga naglar.

Tips

  • Håll en resa fil till hands hela tiden för att lämna in dina naturliga naglar när de blir lurade eller bryta.
  • Var uppmärksam när du är arkivering naturliga naglar. Det är mycket lätt att över fil naturliga naglar och gör dem alltför kort.
  • Fila inte naturliga naglar i en fyrkantig spik. Detta kommer att göra dem lätta att bryta.

  

Kommentar