Hur man undviker att bryta stiletthäl

December 1

Många kvinnor älskar att bära stilettklackar. Ett stort problem som vissa kvinnor har med att bära stilettos är potentialen att hälen kunde bryta. Efter dessa enkla tips hjälper dig att undvika att bryta stilettklackar.

Instruktioner

Hur man undviker att bryta stiletthäl

1 En anledning till att stilettklackar kan gå sönder är att kvinnor börjar gå olyckligt på dem eftersom deras fötter börjar bli obekväm och börjar göra ont från bär stilettos. Stick några vadderade komfort sulor i stilettos innan du placerar dem på och det kommer att hjälpa dina fötter att känna sig mer bekväm i dem. När du börjar gå olyckligt i stilettklackar, är det mer sannolikt att tippa foten åt sidan för att undvika att gå helt på hela foten, som vid fel vinkel kunde bryta hälen bort av stilett.

2 Ta inte chansen att försöka gå över en trottoar galler samtidigt bär stilettos. Chanserna är mycket hög att hälen kommer fastna i ett av hålen och det kommer att brytas av.

3 Om du ser en ojämn del av trottoaren, inte göra misstaget att tro att du kan gå över den. Ta den långa vägen runt det om du måste undvika att få det fast i en ojämn del av betong. Det är mycket mer värt att ta den långa vägen runt sedan tillbringa natten med en bruten stilett häl.

4 Jag bryr mig inte hur bra du tror att du kan gå när du är full, kan du aldrig gå i stilettklackar och när du är nykter. Om du tror att du kommer att konsumera mer än ett par drinkar, hoppa över stilettos och välja en tjockare häl. En flytta ur balans åt fel håll och det går din häl.

Tips

  • Om du planerar att bära stilettos, bär ett rör av krazy lim. Om hälen bryta, kan det vara en bra tillfällig sätt att fixa hälen så att du inte kommer att behöva gå runt ojämn eller utan en sko.
  • Ta inte chanser när du bär stilettklackar. Inte bara kan du bryta hälen på stilett, men du kan allvarligt skada anklarna.

  

Kommentar