Vad är icke-direkttorrmjölk?

April 8

Vad är icke-direkttorrmjölk?


Icke omedelbar torrmjölk görs genom att avlägsna vattnet från pastöriserad skummjölk. Torkad mjölk är lättare att lagra, eftersom det inte behöver vara kyld, och det har en mycket längre hållbarhet än färsk mjölk. Torkad mjölk är populär bland vandrare och survivalists och ibland begärs för FN livsmedelsbistånd.

Hur torrmjölk Made?

Att vända färsk mjölk till ett pulver, skickas genom en förångare, då en värmekammare. Vissa torra mjölkprodukter frystorkas för att bevara viktiga näringsämnen. När fukt avlägsnas, mikroorganismer, som orsakar förstöring, inte kan växa. Det är en livskraftig källa till protein, kalcium och andra vitaminer. Vissa märken befästa sina produkter med vitamin A och D.

Vad torkas mjölk som används för?

Icke-omedelbar torrmjölk kan vara en stor tillgång för att hålla i skafferiet. Den kan användas som ett substitut för färsk mjölk i alla typer av recept, inklusive bröd, kakor, soppor och potatismos. När torrmjölk krävs i ett recept, inte blanda det med vatten. Andra ingredienser kommer att ge den fukt. När den används som ett substitut, blanda det först.

Hur torrmjölk Rekonstituerad?

Att rekonstruera en kopp torrmjölk, tillsätt tre msk. icke-omedelbar torrmjölk till 3 ¾ dl vatten och blanda med en piska eller vispar. För att hålla de rika smak, lagra mjölken i en torr, sval plats. Efter det rekonstitueras, hålla den i kylskåpet.


  

Kommentar