Hur man köper kinesiska Dragon Tea

October 18

Kinesiska Dragon te, annars känd som Longjing te, är känd och historiskt viktiga i Kina. Denna kraftfulla grönt te innehåller Theanin, Epigallocatechingallat och andra föreningar som hjälper drinkers gå ner i vikt, förebygga cancer och ålder långsammare. Köpa kinesisk Dragon te försiktigt genom att bli en upplyst konsument och inte falla för imitation kinesiska Dragon te.

Instruktioner

1 Bestäm din budget. Olika sorter av kinesisk Dragon te har olika prislappar. Din budget kommer att påverka vilken grad av te du köper och hur mycket av det du kan köpa.

2 Läs om de kvaliteter av kinesiska Dragon te. Höga halter av kinesisk Dragon te skördas inom de första två veckorna för att vara redo. Lägre kvaliteter av kinesiskt Dragonwell te skördas därefter i 4 veckor.

3 Besluta om en variation av kinesisk Dragonwell te att köpa. Bekanta dig med sorter från West Lake, Zhejiang-provinsen och andra regioner. West Lake är den mest sällsynta sorten av te och Lion Peak, eller Shifeng, är den mest prisade produkten från West Lake skörd.

4 Hitta en ansedd leverantör. Te trädgårdar har varit kända för att sälja oäkta kinesiska Dragon te till köpare som önskar the real thing. Titta på nätet för recensioner av leverantörer.

5 Besök en leverantör som säljer äkta kinesisk Dragon te.

6 Inspektera kinesiska Dragon te taggar för beskärning datum, eftersom de pekar ut tes klass. De högsta betygen av kinesisk Dragon te kommer att ha odlings datum för slutet av mars eller början av april. Leta efter etiketter kontrollerar dess äkthet. Vissa legitima kinesiska Dragon te etiketter informera köparen om att te är inte från Zhejiang regionen.

Tips

  • Be alltid om ett äkthetsintyg när man köper dyra kinesiska Dragon te. West Lake te bör komma med dessa certifikat.
  • Var på jakt efter falska äkthetsintyg. Den kinesiska Dragon te marknaden är mycket stort och vissa leverantörer försöka sälja te med falska certifikat.
  • Var medveten om att skrupelfria leverantörer kommer att blanda mycket låg kvalitet te med en liten hög kvalitet te och försöka sälja den till ett dyrt pris.

  

Kommentar