Hur man AVKALKA en Keurig maskin

March 25

Skala är vattnet rester kvar i en kaffebryggare efter flera användningsområden. Skala kan inte skada din Keurig Kaffebryggare men kan leda till en mindre effektiv bryggningen. Keurig rekommenderar de-skalning kaffebryggaren var tre till sex månader för att ge optimal bryggning för te, kaffe och iced drycker. Processen är densamma för alla Keurig bryggerier och använder outspädd vit vinäger att avkalka maskinen.

Instruktioner

1 Stäng av och dra ut Keurig maskinen. Placera bryggaren över ett handfat och ta bort avloppslocket från baksidan av bryggaren. Låt vattnet rinna ut ur maskinen. Luta inte maskinen mer än 90 graders vinkel medan tömning. Efter tömning ersätta avloppslocket.

2 Flytta bryggeri tillbaka till sin ursprungliga plats på din disk, koppla in den och slå på den. Häll outspädd vit vinäger i maskinen, ca 64 uns eller tills maskinen piper fyra gånger indikerar att det är fullt. Vänta ättika för att värma och maskinen för att indikera att det är redo att brygga.

3 Placera en keramisk mugg på droppskålen, som när du brygger kaffe och tryck på "brygga" -knappen. Placera inte en K-cup i maskinen under denna process. Efter vinäger har "bryggt" och hälls i din mugg, häll vinägern tillbaka in i maskinen och upprepa processen fyra eller fem gånger. Låt bryggaren stå i fyra timmar efter denna process.

4 Placera keramikmugg på droppskålen igen och upprepa bryggn fyra gånger. Efter varje "brygga", häll vinäger i diskhon. Efter denna process, stänga av bryggaren och låt den svalna. Ta bort avloppslocket och dränera återstående vinäger när den har svalnat. Byt ut avloppslocket.

5 Placera bryggaren på sin plats på disken och fyll med vatten. Sätt på maskinen. Sätt keramikmugg på droppskålen och "brygga" vatten fyra eller fem gånger för att skölja maskinen. Töm bryggaren en gång över handfatet genom att flytta bryggeri över diskbänken och ta bort avtappningslocket. Byt dräneringspluggen efter tömning och placera på plats på disken. Fyll på med vatten och brygga kaffe.

Tips

  • Efter den första sköljningen, om kaffe smak av vinäger, upprepa sköljprocessen.

  

Kommentar