Hotell i Colne, Lancashire

July 19

Hotell i Colne, Lancashire


Med en befolkning på drygt 20.000, är ​​Colne den näst största staden i stadsdelen Pendle, Lancashire, som gränsar till grannlandet Yorkshire. staden ligger intill Pennine bergskedjan, erbjuder en spektakulär utsikt över Lancashire landsbygden till sina besökare. Stadens mest framträdande drag är Pendle Hill, men det finns också britterna i Indien Museum och Wallace Hartley minnesmärke. Det finns endast ett fåtal hotell och bed & breakfast i staden Colne, med boende i allmänhet gles över Lancashire landsbygden.

Wayside Barn Bed and Breakfast

The Wayside Barn Bed and Breakfast är baserad på en konverterad 17th century lada och det har behållit några av sina ursprungliga funktioner, som ger sina gäster en historisk plats att njuta av sin vistelse i Colne. Den bed and breakfast ligger bara en kort bilresa från trafikplats 14 i M65, vilket gör Wayside Barn en idealisk stoppställe för de som reser genom staden, eller människor som besöker de större städerna i Lancashire verksamhet. Rummen är utrustade med satellit-TV, te- och kaffekokare, off road parkering och en matsal för gäster.

Wayside Barn Bed & Breakfast

Greenfield Road

Colne

Lancashire BB8 9PE

Storbritannien

011-44-1282-865077

waysidebarn.co.uk

The Crown Hotel

The Crown Hotel, Colne, ligger i en 19th century coaching inn att serva järnvägsstationen som hade byggts i staden. Här erbjuds enkel-, dubbel- och familjerum till sina gäster, samt en bar och restaurang på plats. Restaurangen lovar färska lokala livsmedel som är tillgängliga för hotellets gäster och besökare som inte bor på kronan. Taxor på hotellet levereras komplett med engelsk frukost. Hotellet erbjuder sin egen underhållning från baren på lördagskvällarna, med en rad gäst musikaliska akter.

The Crown Hotel

94 Albert Road

Colne

Lancashire BB8 0QD

Storbritannien

011-44-1282-863580

crownhotelcolne.co.uk

The Alma Inn

The Alma Inn ligger i byn Laneshawbridge, strax utanför staden Colne. Baserat i en lantlig gästgiveri, var hotellets byggnad 1725. The Alma Inn har en fyra stjärnor för Inn hotell från enjoyengland.com, med en bar och en restaurang finns på plats. Du kan också äta i den luftkonditionerade trädgård rum med utsikt över Lancashire landsbygden. Hotellet värd för 10 badrum rum med plasma-tv, trådlös och kablade internet, te- och kaffekokare och rumsservice 24 timmar om dygnet. The Alma Inn är också kan vara värd evenemang såsom bröllop och fester för upp till 70 personer.

The Alma Inn

Emmott Lane

Laneshawbridge

Colne

Lancashire BB8 7EG

Storbritannien

011-44-1282-857830

thealmainn.com


  

Kommentar