Restauranger i Makati, Filippinerna

June 28

Makati City är den livliga finansiella huvudstad storstads Manila. Bortsett från att vara Filippinernas centrala affärsdistrikt, är det också erkänd som en av de stora finansiella och ekonomiska nav i Asien.

Makati är en utmärkt plats för de bästa multinationella företag, företag huvudkontor, call-center branschen kontor, reklamkontor, ambassader och konsulat, och har några av de bästa köpcentra i landet. Det är också hem för ett brett utbud av restauranger och nöjesetablissemang.

Bacolod Chicken Inasal

Inspirerad av den lokala specialiteten heter kyckling inasal från Bacolod, en Visayan region i Filippinerna, Bacolod Chicken Inasal breda utbud av Visayan rätter snart utvidgas till att omfatta mer filippinska favoriter. Bortsett från kyckling inasal är denna restaurang också känd för andra lokala rätter som Batchoy, Adobo flingor, krispiga benfritt dangit, corned kyckling och pålägg. Som ett snabbt växande filippinsk restaurang, erbjuder Makati diners en informell middag atmosfär och ett brett urval av filippinska specialiteter.

Kyckling inasal är en lokal version av grillad kyckling marinerade i lokala örter och kryddor och skewered på bambupinnar.

Bacolod Chicken Inasal

140 Jupiter St. Bel-air 2

Makati City, Metro Manila

filippinerna

+ 63-2-896-9832

bacolodchickeninasal.com

Pepper Lunch

Pepper Lunch är en "snabb-biff" restaurangkoncept kom till Filippinerna från Japan. Skapad av japansk kock och uppfinnaren Kunio Ichinose, låter denna nyskapande restaurang diners laga sin egen mat över en patenterad elektroplåt.

Gästerna har valet styckningsdelar av nötkött, kyckling, fläsk och lax serveras med ris och grönsaker för sina måltider. Diners laga mat och krydda sina måltider med sina föredragna smaker, som teriyaki, löksås, honung brun sås eller vitlök sojasås, tillsammans med en skvätt nymalen peppar.

Pepper Lunch

Concours nivå, Power Plant Mall, Rockwell Center

Makati City, Metro Manila

filippinerna

+ 63-2-895-3164

pepperlunch.com.ph

Lorenzos Way

Lorenzo Way har ett antal gourmeträtter inspirerade av filippinska, asiatiska, europeiska, afrikanska och amerikanska favoriter. Den innovativa menyval tillåter diners att njuta av en smak av olika världens kök.

Restaurangens populära rätter inkluderar en mängd olika special Filipino- och spansk stil tapas; bangus (milkfish magen) med vatten spenat och jäst räkpasta; baklava, en medelhavsstil söta bakverk med valnötter, pistagenötter och glass; escalivada, spansk stil rostade paprika, aubergine, lök och tomater; Singapore-Formatavgränsare fisk curry gjord av röd snapper eller maya-maya; skaldjur couscous, en afrikansk-inspirerade skaldjur skålen med musslor, musslor, bläckfisk och fiskfiléer tillagade i en fisk saffran buljong; en kambodjansk sweet-and-sour skålen med mudfish och ingefära; och US Black Angus rib eye biff, grillad och serveras med vitlök och olivolja sås.

Lorenzos Way

G / F Greenbelt 5, Ayala Center, Paseo de Roxas cor. Legaspi St.

Makati City, Metro Manila

filippinerna

+ 63-2-729-0047, + 63-2-729-0013

ljcrestaurants.com.ph/lorenzos-way


  

Kommentar