Information om House-utbildning små hundar

June 29Även små hundar har färre utrymmesbehov än stora hundar, kan de utgöra ett särskilt problem i form av internutbildning. Små hundar har speciella krav när det gäller internutbildning och vara medveten om dessa och de utmaningar de presenterar kan göra internutbildning mycket enklare.

Tidsram

Små hundar har mindre blåsor än stora hundar samt en hög ämnesomsättning, vilket innebär att små hundar behöver vidtas utanför oftare än stora hundar. Enligt Kanada guide till hundar, kan en liten hund som behöver vidtas utanför så ofta som varje vaken halvtimme under de första sex månaderna.

kattlådor

På grund av sin storlek, kan små hundar kunna använda kattlådor vägen katter. Även om detta kan vara bekvämt för ägaren, inte alla små hundar kan tränas att göra detta. Utbildning en liten hund att använda en låda har fördelar i att du inte behöver ta hunden ut i dåligt väder.

överväganden

Det är viktigt att skydda valpens hälsa om du tar det utomhus för internutbildning. Under kallt eller dåligt väder, kan valp dra nytta av tröjor, som gör det möjligt att stanna varmare. Också välja en plats där den lilla valpen inte kommer i kontakt med avföring från andra hundar, eftersom detta kan leda till hälsoproblem.

varningar

Inte plocka upp den lilla valp och bära den till lämplig plats för att kissa eller bajsa. Även om detta kan förebygga olyckor, kommer det inte att lära hunden att signalera när den behöver för att lindra själv. Istället gå det utanför till en lämplig plats eller leda den till rätt kullen området i huset. Även om detta kan vara långsammare, kommer det att hjälpa den lilla hunden räkna ut vad som händer.

Att välja en liten hund

Att välja en liten hund från en bra uppfödare kan bidra till att internutbildning kommer att gå smidigt. Valpar från djuraffärer och dåliga uppfödare kan äta, sova och bajsa i ett litet område. Detta vänjer valpen att leva i orena omgivning och kan göra internutbildning svårare. Alltid köpa en valp från en bra uppfödare.


  

Kommentar