Hjälp för låginkomstländer barn i San Diego

June 1

San Diego familjer i nöd har flera resurser att dra på. Tjänster för låginkomsttagare barn i San Diego är utformade för att tillgodose barns behov av kvalitet medicinsk vård, för att hjälpa dem att nå sina utbildningsmål loftiest och ge dem en smak av generositet och material nöje, genom att leverera sin semester önskelistor.

Gratis katolska Middle School

Födelsekyrkan Prep Academy är en helt fri privat skola för låginkomsttagare katolska studenter. Dess antagningsprocessen är strikt och läroplanen är rigorösa. Skolan betonar socialt ansvar och goda arbetsvanor, och ta en aktiv roll i elevens liv även efter högstadiet. När eleverna lämnar Nativity Prep, ofta för privata högstadier, lyfter Nativity Prep pengar för sina stipendium, köp buss passerar och uniformer. Det hjälper eleverna hantera transport, finansiera fritidsaktiviteter och även erbjuda handledning att ta itu med sina akademiska behov. Skolan drivs helt på donationer, med undantag för regeringens Free Lunch programmet inkomster.

För att ansöka om ett stipendium till Nativity förberedande Academy, måste studenterna vara ekonomiskt berättigande, sannolikt att uppgradera sin högstadiet och i den 5: e-7: e klass, passera en kompetens undersökning, intervjuas privat och med sin familj, tillbringa dagen med att besöka på Nativity Prep och underteckna en åtagandeförklaring.

Nativity Prep Academy
3233 Market Street
San Diego, Kalifornien 92102-3318
(619) 544-9455
www.nativityprep.org

Tandvård för låginkomsttagare barn

San Diego County Tandläkare Samhället har en lista över tandläkare som erbjuder tjänster till familjer med låga inkomster. Vissa kontor har en glidande skala, vissa har tillgängliga medel för att tillhandahålla kostnadsfria tjänster och en del är under kontrakt med statens Medi-Cal program, en division av Medicaid. San Diego familjer i behov av utsläppsrätter låga inkomster för tandvård kan kontakta SDCDS för en kopia av listan, eller skriva ut den från samhället hemsida.

San Diego County Dental Society
1275 West Morena Boulevard, Suite B
San Diego, Kalifornien 92110
(619) 275-0244
www.sdcds.org/general/low_income_clinics.aspx

SÄGA; Sociala Förespråkare för ungdom

SAY San Diego erbjuder gratis skolmaterial för barn från familjer med låg inkomst, liksom julklappar, blöjor, kläder och mat.

Hela året, SAY samlar skolmaterial och ryggsäckar från privatpersoner och sponsorer. De skolmaterial är fyllda till ryggsäckar och distribueras till låga inkomster barn i San Diego skolor.

Vid jul, låga inkomster San Diego familjer få presenter. Deras önskelistor ges till volontärer, som ett företag, en annan familj eller en ideell organisation, som "antar" dem och samlar gåvor för deras räkning. Den Adopt-a-familj program har hjälpt tusentals låginkomstfamiljer.

Blöjor är formel, kläder och mat också in till förmån för San Diego familjer i nöd. Kontakta SÄGA att lära sig att delta i något av dessa program, antingen som en donator, en volontär eller en mottagare.

SAY San Diego
8755 Aero Drive, Suite 100
San Diego Kalifornien 92123
(858) 565-4148
www.saysandiego.org


  

Kommentar