Hur Bar-B-Que Ostron

June 19

Hur Bar-B-Que Ostron


Ostron tillagas över grillen förvärva en rik, rökig smak. De är en välkommen paus från standard grill biljettpris: Varmkorv, hamburgare, revben, ben kyckling eller grillspett av grönsaker. Ostron innehåller också en packad punch av vitaminer, inklusive B1, B2, B3, A, C, och D. Färska ostron har en medfödd distinkt smak som har inslag av sälta, sötma och en lätt metallisk smak.

Instruktioner

1 Slå på grill och låt det att förvärma. Pour dina levande ostron i en ren diskho halvvägs fylld med kallt vatten. Skrubba varje ostronskal under rinnande kallt vatten med en borste. Kasta ut alla öppna eller lösa skal som de representerar döda ostron som inte lämpar sig för mänsklig konsumtion.

2 Positionera varje ostron med skålsidan röra grillen, bara några inches från värmen. Stäng locket på grillen och öppna alla ventiler. Koka under åtta minuter för mindre ostron och nio eller 10 minuter för större ostron. Skal öppnas för att indikera att de är klara.

3 Ta ostron från grillen det ögonblick skalet öppnas. Använd en grytvante att skydda din hand och överför varje ostron, en efter en, på en tallrik. Var noga med att inte spilla juice.

4 Upphäva alla ostron som fortfarande delvis stängda och bända dem öppna med ett ostron kniv. Försiktigt in ostron kniv i läppen av ostron nära gångjärnet. Bara in kniven om en bråkdel av en tum. Flytta kniv runt hela längden av läppen till den andra gångjärnet. Håll ostron nivå som du gör det.

5 Ta bort det övre skalet av alla ostron. Servera med smält smör, olivolja, varm sås, vitlök och citron kilar.

Tips

  • Enligt lag måste ostron i skalet säljas live. När du tar hem din påse med ostron, bör de kännas tung och full av vatten.
  • Människor som lider av kronisk leversjukdom, bör nedsatt immunförsvar eller cancer inte äta råa ostron, på grund av risken för potentiella bakterier.
  • Kassera ostron som fortfarande är klämda stängs efter att ha varit på grillen.
  • Köp en cut-resistent ostron handske för att hålla händerna säker när du använder en kniv. Handskarna är oftast gjorda av läder, metallnät, tuff gummi eller Kevlar.

  

Kommentar