Hur Cook färdiga Crab Cakes

November 27

Hur Cook färdiga Crab Cakes


Krabba kakor är en apt mått på hur mycket en kock bryr sig om sitt hantverk. Välgjorda krabba kakor innehåller i säsongen ingredienser, färsk krabba kött och görs vanligen åtminstone ett par timmar i förväg så att smakerna kan gifta sig och utvecklas i harmoni. Tekniskt sett är alla krabba tårta pre-made, eftersom du inte sätta ihop dem medan de är matlagning i stekpanna. Så oavsett om du har gjort krabba kakor i morse och låt dem sitta i kylen till middag eller plockas upp dem från livsmedelsbutik frys, är matlagning teknik densamma för båda.

Instruktioner

Stekt

1 Placera krabba tårta paket i kylskåpet på en tallrik fodrad med hushållspapper om krabba kakor är frysta. Det tar ungefär två till tre timmar att tina krabba kakor beroende på tjocklek.

2 Värm en ringa mängd olja i en nonstick stekpanna på spisen på medelvärme. Lämna tillräckligt med utrymme mellan krabba kakor att vända dem med en spatel.

3 Laga krabba kakor tills gyllenbrun, ca 4 till 5 minuter på varje sida. Stick sonden i en omedelbar läsa mattermometer i krabba kakan för att kontrollera den inre temperaturen. När krabba tårta åtgärder åtminstone 165 grader Fahrenheit, är det gjort och redo att tjäna.

Bakad

4 Tina krabba kakor på en plåt fodrad med hushållspapper i kylskåpet om frysta, ca 2 till 3 timmar.

5 Värm ugnen till 400 F. Placera krabba kakor om en tum ifrån varandra på en plåt klädd med aluminiumfolie eller bakplåtspapper. Borsta toppar krabba kakor med en liten mängd smält smör eller olja.

6 Placera bakplåten i mitten av ugnen. Baka krabba kakor tills de blir gyllenbrun, ca 20 till 25 minuter beroende på tjocklek.

7 Vrid broiler i ugnen till en medelhög nivå. Flytta krabba kakan panorera upp närmare broiler. Halstra krabba kakor i två till tre minuter, tills de är gyllenbruna och krispiga ser.

8 Kontrollera den inre temperaturen i krabba kakor med hjälp av en omedelbar läsa termometer innan du drar dem ur ugnen. Om temperaturen är 165 F eller högre, är krabba kakor gjort.


  

Kommentar