Hur man sparar pengar på en resa till Manhattan

February 6

Hur man sparar pengar på en resa till Manhattan


Manhattan är en av de mest eftertraktade platserna att besöka i USA. Men med hundratals attraktioner och dyra hotell, kan det vara en mycket dyr plats. Men om du budget dina pengar precis rätt och göra vissa uppoffringar, bör det inte vara dyrare än någon annan stad, och kan visa sig vara ännu billigare.

Instruktioner

Att ta sig till Manhattan

1 Kolla in resor webbplatser för bästa möjliga resultat. Eftersom New York är en sådan önskvärd plats att besöka, många webbplatser erbjuder erbjudanden och paket. Det kommer att bli dyrare om du flyger in Newark Liberty Airport i White Plains Airport, eftersom du inte kan ta en lokal buss eller tunnelbana till Manhattan från dessa platser (se Resurser nedan).

2 Ta bussen, förmodligen det billigaste sättet att komma till Manhattan. Megabus företag (megabus.com) ger service till New York med priser från så lågt som $ 1! Bussen kommer att släppa av dig vid Penn Station eller hamnmyndigheten Bus Terminal. Greyhound har även service till Manhattan, men är oftast dyrare.

3 Hoppa på tåget. Större delen av tiden, kommer en tågbiljett vara billigare än en flygbiljett. Tåget kommer att släppa av dig på Grand Central Terminal i hjärtat av Manhattan. Detta kommer att spara pengar att få från en flygplats till staden. Två hjälp webbplatser för tåg är mta.info/mnr/ och amtrak.com.

4 Kör eller ta ett pendeltåg i. Om du kör, kan det vara svårt att hitta en plats att parkera på Manhattan för mindre än $ 25 per dag. Det kommer att kosta mindre att ta i ett pendeltåg. Jämför parkerings priser på nyc.bestparking.com.

fria Sevärdheter

5 Ta Staten Island Ferry. Färjan går från Manhattan till Staten Island. Det ger dig en fantastisk utsikt över staden och i Frihetsgudinnan. Det bästa är att det är gratis! Bara ta det för att se sevärdheterna och hoppa tillbaka på att komma tillbaka (siferry.com).

6 Gå till Times Square, känner som "korsningen av världen." Du kan hänga ut och ta bilder där gratis. Den ligger vid korsningen av Broadway och Seventh Avenue, som sträcker sig från West 42nd till West 47th Street.

7 Walk the Brooklyn Bridge, en av de mest berömda bron i USA. Brooklyn Bridge är fri att gå över, och ger dig en fantastisk utsikt över staden från en förhöjd punkt.

Logi och mat

8 Bo på ett vandrarhem för att spara pengar. Vandrarhem är rikligt på ön Manhattan. Om du är villig att offra vissa sekretess, kan det spara hundratals dollar. De genomsnitt ca $ 20 till $ 40 per natt (se Resurser nedan).

9 Carter Hotel är känd för att vara känd som en av de billigaste hotellen i Manhattan. En natt det kommer att kosta $ 92 till $ 120. Det genomsnittliga hotellet i New York kostar ca $ 300 (carterhotel.com).

10 Välj den bästa tiden att gå. De billigaste månader för att boka ett rum på Manhattan är januari och februari. Om du planerar att vistas i centrum, priserna är oftast högre på vardagar.

Var ska vi äta

11 Har en varmkorv eller korv från en gatuförsäljare för bara några dollar. Det är en riktig New York-upplevelse.

12 Kontrollera med servern på en restaurang för dagens special. Om du vill spara pengar beställer vatten, se till att det är bara kranvatten och inte en $ 5 flaska.

13 Få en äkta kinesisk måltid. De flesta platser är billigare i Chinatown. Att få en måltid här är praktiskt taget som att ha en måltid i Peking.

14 Gå till kedjan restauranger. Burger King, McDonalds och tunnelbana alla platser i Manhattan. Det är inte en giltig Manhattan måltid, men det kommer att spara pengar.


  

Kommentar