Det bästa sättet att Paket & Ship Duck Ägg

June 5

Det bästa sättet att Paket & Ship Duck Ägg


Människor konsumerar anka ägg som ett alternativ till hönsägg. En del människor föredrar anka ägg för bakning, eftersom de tror den färdiga produkten visar sig bättre. Detta kan bero på att äggulan i anka ägg är större än äggulan i kycklingägg och har en högre näringshalt. När förvaras svalt, anka pågå i två veckor; sex veckor i kylskåp. Anka ägg kan sändas på ett sådant sätt att de kommer fram färska och färdiga att äta.

Instruktioner

1 Tvätta äggen före packning. Detta förhindrar spridning av bakterier om ett ägg pauser under leveransprocessen, och även ger bättre presentation. Dessutom avslöjar tvätt blinda sprickor som kan orsaka ägget att bryta lätt när de levereras.

2 Individuellt wrap varje ägg för att skydda den under leveransprocessen. Vissa människor linda äggen i stoppning, men tidningen är också ett lämpligt alternativ.

3 Placera ägg i sex-pack äggkartonger. Det finns tre olika typer av kartonger som erbjuder olika nivåer av skydd för äggen: plast, skum och kartong. Det är en personlig preferens vilken typ du väljer - bara vara säker på att äggen är säkra i kartongen innan du stänger den.

4 Sätt ägg fyllda kartonger i ett ägg hylsa. Ägg hylsor gör det lättare att packa äggen i en låda för skeppning, på grund av deras platt, lådliknande formen. Ärmar bidra till att stabilisera kartongerna när de levereras. Ägg ärmar håller i allmänhet upp till 30 ägg, eller 5 kartonger.

5 Placera den fyllda hylsan inuti en container - vanligtvis en grundläggande kartongen gjord av kartong. Kontrollera att äggen är säkra, och sedan försegla lådan med tejp.

6 Fästa en fraktsedel och den erforderliga portot till utsidan av transportbehållaren. Skriv orden "färskvara" och "handtag med omsorg" i svart markör på utsidan av lådan för att varna leverans bärare av den typ av behållarens innehåll.

7 Ship av Priority Mail eller motsvarande över en natt eller två dagar linjetrafik, både för snabbast möjliga leveranstid och att se till att äggen inte sitta i flera dagar på ett postkontor.

Tips

  • Ägg transportbehållare är också kända som ägg transportkartonger.

  

Kommentar