Hur man gör en skräddarsydd T-shirt Design

November 4

Hur man gör en skräddarsydd T-shirt Design


Om du inte kan hitta en T-shirt som porträtterar en orsak du vill marknadsföra, eller vill skapa en T-shirt för den sakkunnig någon, försök att bygga din egen design. Många online-företag erbjuder denna möjlighet, men se till att du vet vad de ska göra så att du kan få alla de verktyg du behöver för att designa din egen T-shirt.

Instruktioner

1 Bestäm vilken företag du vill designa din egen T-shirt med. Många företag erbjuder ett online-design verktyg som du kan hitta på sina webbplatser under "Design" eller "Skapa din egna skjorta" -fliken.

2 Ladda upp din egen bild eller lägga till några clip art, som tillhandahålls av bolagets hemsida, till mall. Placera den någonstans på mallen. Du kan flytta runt efter att lägga till andra komponenter.

3 Lägg till text till mallen med hjälp av "Lägg till text" verktyg. Välj design funktioner som storlek och typsnitt för din text.

4 Redigera färg T-shirt som du vill. Färgen på T-shirt bör inte övermanna färgen på text eller bilder.

5 Ordna bilder och text i den ordning du vill ha dem. Ändra storlek på text och bilder när som helst genom att klicka på dem och med den medföljande verktygsraden.

6 Välj storleken på din T-shirt och hur många du vill köpa. Gå till kassan och betala för din T-shirt.

Tips

  • Vissa webbplatser kan låta dig utforma både fram- och baksidan av en T-shirt, medan andra kan bara låta dig att designa en sida.
  • Företag tar vanligtvis extra för färgbilder och text.

  

Kommentar