Hem rättsmedel för en sjuk Pet Rat

November 30

Hem rättsmedel för en sjuk Pet Rat


Råttor ofta ses av de flesta som en pest eller olägenhet som måste tas bort från hemmet. Detta är sant för vilda råttor, men det finns många människor som har råttor som husdjur och älskar dem eftersom de är lojala, tillgiven, intelligent, och mycket interaktiva. I likhet med andra husdjur, ibland blir de sjuka med olika krämpor. Lyckligtvis finns det några huskurer för att prova innan föra dem till veterinären.

protein Itch

Detta villkor påverkar inte alla råttor, men är vanligt nog att det motiverar en del information om det. Symptomen manifesteras genom att skrapa runt nacke och axlar, med många små röda sårskorpor hela pälsen. Den skorpbildning är resultatet av råttan skrapning i obehag. Detta är oftast på grund av att råttan förbrukar för mycket protein i sin kost. Att behandla detta, sätta råttan på en speciell diet av färska grönsaker, kokt råris, och vanligt kex. Efter repor försvinner, sätta ditt husdjur råtta tillbaka på sin normala foder, men ta bort muttrarna från kosten. Råtta kost bör ha en proteinhalt högst 15 procent för att bibehålla sin hälsa, säger Fancy Pet Rats.

Slö, håglösa och Unintersted i mat

Dessa är alla symptom på en råtta som har ett försämrat immunförsvar och behöver något att få fart på det. Oftast är den skyldige att din råtta är inte får tillräckligt med motion. Motion är en viktig komponent för att upprätthålla immunförsvaret och allmänna hälsan hos ditt husdjur råtta. Råttor blir deprimerade och slöa när de inte ständigt stimuleras genom aktiviteter. Det enklaste sättet att behandla detta hemma är att ta bort ditt husdjur råtta från buren och placera den i en förseglad rabatt. Låt råtta springa runt i 20 minuter till en timme varje dag. Stimulera sina sinnen med leksaker.

matsmältningsproblem

Ibland råttor har diarré problem, det vill säga något som de äter inte behandlas av sina kroppar. Om du ser att ditt husdjur råtta har vattnig avföring, så är det förmodligen eftersom det har för många grönsaker i sin kost. En råtta mag-tarmkanalen är mycket känslig och måste balanseras. Den bästa lösningen för detta är att ta bort grönsaker från kosten helt under några dagar, tills spillning blir fast igen. Efter detta kan du införa grönsaker tillbaka i kosten gradvis.


  

Kommentar