All Inclusive Bermuda helgdagar

September 23

All Inclusive Bermuda helgdagar


Bermuda är hem till omfattande korallrev, rik kultur och berömda rosa sandstränder. Beläget i norra Atlanten och ungefär 550 miles från Outer Banks i North Carolina, är Bermuda besöks av turister från hela världen. På grund av detta, erbjuder ön många boendealternativ. Många av de hotell och resorter erbjuder specialerbjudanden och all inclusive-paket.

Grotto Bay Beach Resort

Grotto Bay Beach Resort ligger i den nordvästra delen av ön Bermuda rätt nära Castle Harbor. Gäster som är intresserade av det marina livet kan snorkla eller dyka och utforska det lokala korallrev och vrak. Besökare kan också slå havet med segelbåt och vindsurfing hyror. Grotto Bay Beach Resort erbjuder standard boende samt all inclusive-paket. I paketen ingår frukost, lunch och middag, obegränsad drycker, transport till staden och flygplatsen, och obegränsad pass för utomhussporter och aktiviteter. All-inclusive-priser börjar på $ 99 per natt men varierar beroende på säsong.

Grotto Bay Beach Resort

11 Blue Hole Hill

St George CR04, Bermuda

441-293-8333

grottobay.com

Elbow Beach Hotel

På den motsatta sidan av Grotto Bay Beach, är armbågen Beach Resort. Ligger på den sydvästra spetsen av ön, sitter resort på kusten i norra Atlanten. Området har golfbanor längs havet, samt tennisbanor och vattensporter. Du kan koppla av vid poolen eller delta i antalet spa behandling paket. Grotto Bay Beach Resort erbjuder ett antal olika priser och paket alternativ såsom världen rugby klassiska paketet och familjevänliga paket som inkluderar inträde till lokala museer. Det alla är många all inclusive-paket som skiljer men alla har en frukost och middag.

Elbow Beach Hotel

Bermuda

441-236-3535

mandarinoriental.com

Cambridge Beach Resort and Spa

Cambridge Beach Resort & Spa ligger på den västra spetsen av Bermuda. Orten är också på norra Atlantkusten och riktar sig främst till par som söker en romantisk semester. Skälen har flera strandaktiviteter och hyror samt vara gångavstånd till den pittoreska staden Somerset. Cambridge Beach Resort and Spa erbjuder omfattande boenden alternativ såsom standardrum, sviter och även stugor. Några av deras specialerbjudanden inkluderar den femte natten gratis liksom all-inclusive alternativ för endast vuxna.

Cambridge Beach Resort and Spa

Somerset Village

Bermuda

441-234-0331

cambridgebeaches.com


  

Kommentar