Hur man handlar en Champagne Set

June 20

Om du njuta av mousserande vin och champagne, kan du njuta av dem ännu mer när de serveras från rätt uppsättning. Champagne-apparater är ganska varierande, och olika uppsättningar innehåller olika antal och typer av objekt. Därför, när du handlar, bara tänka på dina egna behov och önskemål - det finns inga fasta regler för hur många glas och karaffer att äga.

Instruktioner

1 Handla en uppsättning champagne flöjter. Flöjter fungerar bra för mousserande vin och champagne på grund av sin långsmala form, vilket förhindrar bubblorna från att fly för snabbt. Den smala fartyg erbjuder också en överlägsen kanal för att njuta av buketten och håller dofter från dispergering snabbt, vilket gör att du kan njuta av din vin mer fullständigt.

2 Välj tulpan glasögon för mousserande vin och champagne. Den breda skål gör vinet att lufta noggrant blandas med syre och släpper sin bukett. Dess smalare läpp koncentrerar buketten på toppen av glaset medan du dricker det och njuta av dess doft.

3 Tänka två gånger innan du köper coupe glasögon för att dricka champagne. Denna tappning utformar av glas är en de flesta förknippar med nyårsafton - ett medium stjälk med en kort skål och bred kant. Det orsakar bubblorna att bilda dåligt och pop snabbt och buketten att skingra innan det kan avnjutas.

4 Välj kristall för ett elegant utseende för ditt bord. Crystal reflekterar ljuset bättre än vanligt glas och har en signatur ringande ljud när utnyttjas. Många människor njuta av skönheten och elegansen i en kristall champagne uppsättning som inkluderar en karaff, ishink och glasögon.

5 Handla en klarglas champagne uppsättning om du föredrar att analysera ditt vin visuellt. Kännare vilja se sitt vin före och under dricka för att undersöka dess färg och klarhet. Klarglas, jämfört med färgat glas eller skära kristall, kan du göra detta bäst.

6 Handla ganska betjänar fartyg att gå med dina glasögon. Medan champagne brukar inte dekanteras, kan det hållas kyld i en vacker ishink - och vissa kännare vet faktiskt njuta dekantering champagne.

Tips

  • Försök att köpa extra glasögon när du handlar för en champagne set. Oundvikligen, oavsett hur noggrann du är, kommer du bryter ett glas eller två åren. Inköpsextra nu så har du alltid en matchad uppsättning i händelse av att den stil du har valt avbryts senare.

  

Kommentar