Hur man använder Tidning till linje en fågelbur

January 17

Hur man använder Tidning till linje en fågelbur


Fåglar bur liners fånga fågelspillning, utsäde skrov och annat skräp, vilket gör dagliga bur rengörande en snabb och enkel process. När buren fodret byts varje dag, kan bur tvätt vara en vecka affär. Tidningen är den bästa valet för beklädnad av fågelburar eftersom den är billig och lättillgänglig. De flesta amerikanska tidningar trycks med ogiftiga sojabaserat bläck.

Instruktioner

Foder Stora eller Stora Rektangulära Burar

1 Börja med en ren, desinficerad bur. Placera din stack av tidningen (ta bort färginsatser) i buren facket under gallret. Om tidningen är för litet för att täcka burbottnen, placera ett hörn av ett ark i jämnhöjd med ett hörn av buren. Placera ytterligare ark tidningen i jämnhöjd med de andra bur hörn för att täcka brickan botten. Upprepa processen tills du har en bunt med 10 till 14 bur liners.

2 För att rengöra buren, vika hörnen av det översta arket mot mitten för att innehålla skräp och ta bort. Torka eventuellt skräp som fastnat på gallret och burgallret med hushållspapper och ättika lösning. Gör detta en gång eller två gånger per dag för att hålla din bur ren.

3 Alternativt placera några ark tidningen under rosten och placera din stack på 10 till 14 bur liners ovanpå rosten. Detta kommer att hålla rosten ren, men fågeln kommer att ha tillgång till tidningen på burgolvet och kan strimla den, vilket gör dagliga rengör svårare.

Foder Små eller icke-rektangulära Burar

4 Placera bur facket på kartongbiten. Använda en markör för att spåra botten av buren facket på pappen för att göra en mall. Om du vill lägga tidningen ovanpå gallret och det skiljer sig avsevärt i storlek, använda en annan bit kartong för att göra ett galler mall.

5 Placera mallen på toppen av en stor bunt med tidningen. Använd en mattkniv för att skära stapeln längs mall kanterna. Eller använd en markör för att spåra mallen på tidningen och klippa med sax. Upprepa med rost mall, om det behövs.

6 Linje botten av buren med en bunt på 10 till 14 ark anpassade stora tidningen. Alternativt linje botten av buren med ett par ark av papperet, och linje högst upp på rosten med 10 till 14 ark.

Tips

  • Vid användning av en mattkniv, placera tidningen på en skärmatta, stor bit kartong eller andra icke-skrapbar yta.
  • Om din fågel spiller vatten och suger den bunt tidningar, ska hela stapeln bytas ut för att undvika mögeltillväxt.

  

Kommentar